Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 31 жовтня 2019 11:46

Протокол №31 від 22.10.2019 (51 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ


ПРОТОКОЛ № 31

засідання постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку

 

м. Кремінна                                                                                                 „22” жовтня 2019 р.
                                                                                                                      10.00, акт. зал

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Кременчук В.І., Рачинський О.А., Гриценко Ю.І.

Відсутні 2 члена комісії: Старіков Ю.В., Шаповал А.С.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., перший заступник міського голови Дзивульський Г.А., заступник міського голови Макогон Н.М., головний спеціаліст з юридичних питань Редя А.Г.

Засідання комісії проводиться за участю членів постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних та інших питань, які виносяться на 51 сесію міської ради.

Інформація: секретаря міської ради Пилипенко Е.В., першого заступника міського голови Дзивульського Г.А., заступника міського голови Макогон Н.М., головного спеціаліста з юридичних питань Реді А.Г.

 

  1. Про укладення договору оренди нерухомого майна з ПАТ “Укртелеком”.

 

СЛУХАЛИ:

Редю А.Г., який оголосив лист Харківської філії ПАТ “Укртелеком” від 03.06.2019 за №19-16/177 та пропозицію передати в оренду Публічному акціонерному товариству “Укртелеком” нежитлове приміщення загальною площею 24,5 кв. м., яке розташоване за адресою вулиця Роз’їзна,16, селище Житлівка, Кремінський район, Луганська область як орендарю, який належним чином виконував свої обов’язки за договором та має переважне право на його укладення на новий термін, а також міському голові укласти договір оренди з ПАТ “Укртелеком” строком до 31.07.2022 з орендною платою відповідно до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 04.10.1995 №786.

 І ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про укладення договору оренди нерухомого майна з ПАТ “Укртелеком”».

Прийнято одноголосно.

 

2.Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Кремінської міської ради на 2019 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В., який оголосив, що відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» внести зміни до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Кремінської міської ради на 2019 рік (далі План) із змінами відповідно до рішень Кремінської міської ради від 30.01.19 року № 42/3 «Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Кремінської міської ради на 2019 рік» та від 24.04.2019 року № 44/1 «Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Кремінської міської ради на 2019 рік», а саме в пункті 5 Плану визначити строк підготовки проекту регуляторного акту ІV квартал, виключити з Плану пункти 6 та 7, доповнити План пунктом 8 та викласти його у новій редакції згідно з додатком 1 до проекту рішення.

А також, ознайомив з відповідним проектом рішення з додатком.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Кремінської міської ради на 2019 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2019 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання Виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо пропозицій про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2019 рік, у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, а саме:

І. Внести зміні до заходів Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2019 рік

Внести зміни та доповнити розділ «Управління об’єктами комунальної власності», а саме

Збільшити обсяг фінансування на заходи, в т.ч.

Капітальний ремонт житлового фонду, в тому числі ОСББ та ЖБК на покриття вартості капітальних робіт на умовах співфінансування (ОСББ «Перлина 1») на суму 10 301 грн.

Внести зміни у розділ «Благоустрій», а саме

Збільшити обсяг фінансування на заходи, в т.ч.

підмітання та прибирання вулиць та місць загального користування – 150 000 грн.;

видалення аварійних дерев – 45 000 грн.;

очищення вулиць та доріг від снігу – 15 000 грн.

 Внести зміни у розділ «Культура, фізична культура і спорт», а саме

 встановити разову стипендія спортсмену Дубовому Володимиру учаснику Чемпіонату Європи з пауерліфтингу в сумі 15 000 грн.;

провести заходи з нагоди Всесвітнього дня футболу, а саме придбати форму для футбольної команди – 20 000 грн.

Внести зміни у розділ «Управління обєктами комунальної власності», а саме

провести експертну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності розташованої по пл. Кооперативна (район автовокзалу), м.Кремінна – 4 000 грн.

Внести зміни та доповнити розділ «Інвестиційна діяльність», а саме

Проведення робіт з благоустрою територій встановлення зовнішнього енергозберігаючого LED – освітлення вул. Титова, вул. Побєди, вул. Шевченко м. Кремінна Луганської обл. в сумі 1 481 844 грн.;

- Проведення робіт з благоустрою територій встановлення зовнішнього енергозберігаючого LED – освітлення вул. Шевченко, вул. Банкова, пр. Дружби, пл. Красна м. Кремінна Луганської обл. в сумі 1 542 142 грн.;

- Проведення робіт з благоустрою територій встановлення зовнішнього енергозберігаючого LED – освітлення пр. Дружби м. Кремінна Луганської обл. в сумі 1 521 253 грн.;

- Проведення робіт з благоустрою територій встановлення зовнішнього енергозберігаючого LED – освітлення вул. Титова м. Кремінна Луганської обл. в сумі 1 549 771 грн.

ІІ. Внести зміні до заходів Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2019 рік

Зменшити видатки на заходи з нагоди Всесвітнього дня футболу , а саме придбати форму для футбольної команди на суму 20 000 грн.

ІІІ. Внести зміни у Список талановитим і перспективним спортсменам Кремінської міської ради, яким призначено персональну (іменну) стипендію на 2019 рік, а саме доповнити та збільшити розмір стипендії на 15 000 грн. для виплати персональної (іменної) стипендії Дубовому Володимиру, мешканцю с. Стара Краснянка, учаснику Чемпіонату Європи з пауерліфтингу.

 

 І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2019 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2019 рік.

 

СЛУХАЛИ:

         Макогон Н.М., яка оголосила пропозиції виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо приведення у відповідність бюджетних призначень міського бюджету, у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, а саме:

Зменшити видатки спеціального фонду КПКВК 7361 " Співфінансування інвестиційних проектів, що реалізуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку" КЕКВ 3142 «Реконструкція та реставрація інших об`єктів» в сумі 251 106 грн. на проведення співфінансування по проекту Закупівля автотранспорту для збору відходів та санітарного очищення елементів благоустрою м.Кремінна.

  1. Збільшити видатки спеціального фонду у сумі 2 106 грн. грн.:

КПКВК 0116011 «Експлуатація та технічне обслуговування житлового фонду», КЕКВ 3210 «Капітальні трансферти підприємствам (установам, організаціям)» в сумі 2 106 грн. - капітальний ремонт житлового будинку ОСББ «Перлина 1».

  1. Зменшити дефіцит спеціального фонду міського бюджету у сумі 249 000 грн. джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).
  2. Зменшити профіцит загального фонду міського бюджету у сумі 249 000 грн.
  3. Збільшити видатки загального фонду у сумі 249 000 грн.:

КПКВК 0116030 «Організація благоустрою населених пунктів», КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 210 000 грн., в т.ч. підмітання та прибирання вулиць та місць загального користування – 150 000 грн., видалення аварійних дерев – 45 000 грн., очищення вулиць да доріг від снігу – 15 000 грн.;

КПКВК 0115062 «Підтримка спорту вищих досягнень та організацій, які здійснюють фізкультурно-спортивну діяльність в регіоні», КЕКВ 2730 «Інші виплати населенню» в сумі 15 000 грн. разова стипендія спортсмену Дубовому Володимиру учаснику Чемпіонату Європи з пауерліфтингу;

КПКВК 0114082 «Інші заклади та заходи в галузі культури та мистецтва», КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» в сумі 20 000 грн. проведення заходів з нагоди Всесвітнього дня футболу, а саме придбання форми для футбольної команди;

КПКВК 0117130 «Здійснення заходів із землеустрою», КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 4 000 грн. проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності розташованої по пл. Кооперативна (район автовокзалу), м.Кремінна.

  1. По спеціальному фонду міського бюджету за програмою КПКВК 0116011 «Експлуатація та технічне обслуговування житлового фонду», КЕКВ 3210 «Капітальні трансферти підприємствам (установам, організаціям)» провести перерозподіл видатків за об’єктами, а саме зменшити невикористані асигнування по наступним об’єктам:

ОСББ «Промінь-2018», Капітальний ремонт внутрішньодомових мереж водопостачання багатоповерхового житлового будинку за адресою: Луганська обл. м. Кремінна, вул. Банкова,2. ОСББ «Промінь-2018» – 4 483 грн.;

ОСББ «Караван», Капітальний ремонт внутрішньодомових мереж водопостачання та каналізації багатоповерхового житлового будинку за адресою: Луганська обл. м. Кремінна, провулок Дружби,16 ОСББ «Караван» – 458 грн.;

ОСББ «Вертикаль-4», Капітальний ремонт покрівлі багатоповерхового житлового будинку за адресою: м. Кремінна, Луганської області, пров. Дружби,4 , ОСББ «Вертикаль-4» - 3 254 грн.

Та збільшити відповідно по об’єкту ОСББ «Перлина 1» капітальний ремонт житлового будинку – 8 195 грн.

  1. Збільшити планові показники спеціального фонду доходної частини міського бюджету по КДК 41053900 «Інша субвенція з місцевого бюджету» на загальну суму 6 095 010 грн. у жовтні.
  2. За рахунок збільшення доходної частини спеціального фонду міського бюджету збільшити видаткову частину спеціального фонду за програмою КПКВКМБ 0117368 «Виконання інвестиційних проектів за рахунок субвенції з інших бюджетів» КЕКВ 3132 «Капітальний ремонт інших об`єктів» на загальну суму 6 095 010 грн., в тому числі по наступним об’єктам:

- Проведення робіт з благоустрою територій встановлення зовнішнього енергозберігаючого LED – освітлення вул. Титова, вул. Побєди, вул. Шевченко м. Кремінна Луганської обл. в сумі 1 481 844 грн.;

- Проведення робіт з благоустрою територій встановлення зовнішнього енергозберігаючого LED – освітлення вул. Шевченко, вул. Банкова, пр. Дружби, пл. Красна м. Кремінна Луганської обл. в сумі 1 542 142 грн.;

- Проведення робіт з благоустрою територій встановлення зовнішнього енергозберігаючого LED – освітлення пр. Дружби м. Кремінна Луганської обл. в сумі 1 521 253 грн.;

- Проведення робіт з благоустрою територій встановлення зовнішнього енергозберігаючого LED – освітлення вул. Титова м. Кремінна Луганської обл. в сумі 1 549 771 грн.

       А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2019 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження графіку роботи Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) у м. Кремінна.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що відповідно Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", «Про адміністративні послуги», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 20.02.2013 року № 118 «Про затвердження Примірного положення про центр надання адміністративних послуг» пропонується затвердити графік роботи Центру надання адміністративних послуг у м.Кремінна (час прийому суб’єктів звернень без перерви у ЦНАП):

Понеділок - з 8.00 до 17.00

Вівторок - з 8.00 до 17.00

Середа - з 8.00 до 20.00

Четвер - з 8.00 до 17.00

П’ятниця - з 8.00 до 16.00

Субота - вихідний

Неділя - вихідний

            І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповненням і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження графіку роботи Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) у м. Кремінна».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу майна з балансу Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства на баланс комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив, що з метою належної діяльності комунального підприємства, утримання та своєчасного обслуговування об’єктів благоустрою, лист директора комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради, Наказ Міністерства фінансів України від 23.01.2015 №11 (із змінами внесеними наказом Мінфіну від 25.09.2015 №840) «Методичні рекомендації з бухгалтерського обліку основних засобів суб’єктів державного сектору» розділ VI, положення статті 78 Господарського кодексу України та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу майна з балансу Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства на баланс комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради згідно з додатком 1 до проекту рішення. А також, директору Кремінського ВУВКГ та директору КП «Кремінське ВКГ» Кремінської міської ради створити комісію з приймання – передачі майна, провести перевірку активів, скласти акт приймання-передачі основних засобів, провести їх передачу у встановленому законом порядку та внести зміни в дані бухгалтерського обліку.

І ознайомив з відповідним проектом рішення з додатком.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу майна з балансу Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства на баланс комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 9 по вулиці Побєди з балансу ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «Побєди 9 - Кремінна».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив письмове звернення голови правління ОСББ «Побєди 9 - Кремінна» Кремезної А.В. про передачу житлового будинку №9 по вулиці Побєди на баланс і в оперативне управління даного ОСББ та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирного житлового будинку №9 по вулиці Побєди в місті Кремінна з балансу ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» на баланс та в оперативне управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Побєди 9 - Кремінна».

І ознайомив з відповідним проектом рішення з додатком.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 9 по вулиці Побєди з балансу ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «Побєди 9 - Кремінна»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до номенклатури норм та обсягів накопичення матеріально - технічних засобів для місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у місті Кремінна на 2019-2020 роки.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив, що відповідно до Кодексу цивільного захисту України, пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 № 775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій» пропонується внести зміни до номенклатури норм та обсягів накопичення матеріально - технічних засобів для місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у місті Кремінна на 2019-2020 роки Порядку використання коштів матеріального резерву, затвердженого рішенням сесії Кремінської міської ради №42/15 від 30.01.2019 та викласти його в новій редакції згідно додатку до проекту рішення.

І ознайомив з відповідним проектом рішення з додатком.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до номенклатури норм та обсягів накопичення матеріально - технічних засобів для місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у місті Кремінна на 2019-2020 роки».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на оприбуткування коштів від списання металобрухту КП «Кремінське водопровідно – каналізаційне господарство».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив листи директора комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» (Далі – КП «Кремінське ВКГ») від 17.10.2019 р. № 249/25 та від 22.10.2019 р. № 252/25 з проханням розглянути питання щодо залишення коштів від майбутньої реалізації металобрухту для потреб підприємства, який утворився в результаті демонтажу магістральних водоводів відповідними діаметрами: 325мм.-185 м.п.; 500мм.-363м.п.; 700мм.-5610 м.п., експертний висновок незалежної оцінки металобрухту, акт оприбуткування металобрухту, що утворився після демонтажу водогону від ДП «Санаторій «Озерний» до стадіону КУ ЛОФЦ та пропозицію розглянути проект рішення міської ради щодо надання дозволу КП «Кремінське ВКГ» на оприбуткування коштів отриманих від здачі металобрухту, який утворився від демонтажу вищезазначених водоводів.

І ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на оприбуткування коштів від списання металобрухту КП «Кремінське водопровідно – каналізаційне господарство»».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                            В.І. КРЕМЕНЧУК

Read 694 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG