Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 31 січня 2019 13:59

Протокол №44 від 23.01.2019 (42 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 44
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

м. Кремінна                                                                                                       „23” січня 2019р.
                                                                                                                         11.00, каб.12

 

На засіданні присутні 4 члена комісії:
Осєннов О.М., Лопата Б.А., Фещенко О.В., Наумчук Ю.М.

Відсутній 1 член комісії: Попов В.Г.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 42 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

1.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – вбудованого магазину гр. Гнелицькій С.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Гнелицької С.В. щодо виділення земельної ділянки для обслуговування вбудованого приміщення магазину, договір купівлі-продажу частки нежитлового приміщення зареєстрованого в реєстрі за № 1422 і виданого 25.10.2017 року та пропозицію надати дозвіл громадянці Гнелицькій Світлані Вікторівни на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по пров. Дружби, 5В, м. Кремінна, площею 0,0025 га. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – вбудованого магазину з послідуючою передачею в оренду і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – вбудованого магазину гр. Гнелицькій С.В.».

Прийнято одноголосно.     

 

2.        Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 24.02.2014 р. для обслуговування будівель ринкової інфраструктури ДП «Кремінський ринок ЛОССТ.

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                       

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ДП «Кремінський ринок» щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди Дочірньому підприємству «Кремінський ринок» Луганської обласної спілки споживчих товарів, юридична адреса: м. Кремінна, пл. Кооперативна, 1, на 5 років до 23 січня 2024 року, шляхом переукладення договору оренди землі від 24.02.2014 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 14.03.2014 року за № 5026234, на земельну ділянку площею 0,8494 га, розташовану по пл. Кооперативна, 1, м. Кремінна, для обслуговування будівель ринкової інфраструктури, а також припинити інше речове право за № 50262346 від 14.03.2014 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 24.02.2014 року шляхом укладання Угоди про припинення права оренди землі і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 24.02.2014 р. для обслуговування будівель ринкової інфраструктури ДП «Кремінський ринок ЛОССТ».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки гр. Жадан М.І.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Жадан М.І., наданий проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаний на підставі рішення міської ради від 28.03.2018 р. № 32/16, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської РДА та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки і передати безоплатно у приватну власність громадянці Жадан Марині Іванівні у встановлених межах земельну ділянку площею 1000 м.кв. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Трудова, 3, а також надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права власності на земельну ділянку і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Жадан М.І.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою та зміну цільового призначення земельної ділянки громадянці Кургузовій Л.К.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Кургузової Л.К. та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності зі зміною цільового призначення, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської РДА та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності (зміна цільового призначення) громадянки Кургузової Людмили Костянтинівні і змінити цільове призначення земельної ділянки приватної власності у встановлених межах площею 0,0123 га для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пл. Кооперативна, 38/2 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою та зміну цільового призначення земельної ділянки громадянці Кургузовій Л.К.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до пункту 1.2 рішення 19 сесії міської ради 7 скликання від 08.02.2017 року № 19/28.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Некрушець А.В. щодо внесення змін до пункту 1.2 рішення 19 сесії міської ради 7 скликання від 08.02.2017 року № 19/28, у зв’язку зі смертю громадянина Трофімова Віктора Володимировича – батька, свідоцтво про смерть серії І-ЕД № 503470 виданого Рубіжанським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Луганській області виданого 01.08.2017 року за № 512, Довідку садівничого товариства «Газовик», інформаційний лист Головного управління Держгеокадастру у Луганській області Відділу у м. Сєвєродонецьк та пропозицію внести зміни в пункт 1.2 рішення 19 сесії міської ради 7 скликання від 01.03.2017 року № 20/23 «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян - членів садівничого кооперативу «Газовик»», а саме пункт 1.2 викласти в наступній редакції: «1.2. Некрушец Анжеліці Вікторівні на земельну ділянку садівничого кооперативу площею згідно Довідки голови садівничого кооперативу «Газовик» від 28.10.2018 року: «1200 кв. м. для ведення садівництва» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до пункту 1.2 рішення 19 сесії міської ради 7 скликання від 08.02.2017 року № 19/28» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо земельної ділянки для встановлення МАФ з послідуючим встановленням земельного сервітуту гр. Осєннову О.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Осєннова О.М. щодо виділення земельної ділянки для розташування тимчасової споруди – металевого гаражу, Посвідчення УМВД України в Луганській області виданого 13.03.2014 року та пропозицію надати дозвіл громадянину Осєннову Олександру Миколайовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Титова, район будинку 2, м. Кремінна, площею 0,0025 га для обслуговування індивідуального гаражу – установки тимчасової споруди – металевого гаражу з послідуючим встановленням земельного сервітуту та укладанням договору сервітуту і ознайомила з відповідним проектом рішення.

Осєннова О.М., який оголосив, що дане питання відноситься до його особистого реального конфлікту інтересів і що він не буде приймати участі у підготовці, розгляді та голосуванні з приводу цього питання.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо земельної ділянки для встановлення МАФ з послідуючим встановленням земельного сервітуту гр. Осєннову О.М.».

Прийнято більшістю голосів.

 

  1. Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 39 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 31.10.2018 р. № 39/2 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передати безоплатно у власність громадянам за поданими заявами і ознайомила з відповідним проектом рішення.

Лопату Б.А., який оголосив, що дане питання відноситься до його конфлікту інтересів за яке він не голосує.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято більшістю голосів.

 

  1. Про відміну рішення 4 сесії міської ради 7 скликання від 27.01.2016 р. № 4/23.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Смолкіна В.В. щодо відмови від заяви стосовно виділення земельної ділянки як учаснику АТО та пропозицію відмінити в зв’язку з добровільною відмовою громадянина рішення 4 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 27.01.2016 р. № 4/23 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Смолкіну В.В. (вул. С.Лазо, 8)» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про відміну рішення 4 сесії міської ради 7 скликання від 27.01.2016 р. № 4/23».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, правовстановлюючі документи, технічний паспорт на жилий будинок, рішення 39 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 31.10.2018 р. № 39/2 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та пропозицію надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян, громадянам за поданими заявами і ознайомила з відповідним проектом рішення.

Лопату Б.А., який оголосив, що дане питання відноситься до його конфлікту інтересів за яке він не голосує.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято більшістю голосів.

 

  1. Про розробку детального плану території земельної ділянки за адресою: Кремінський район, с-ще Житлівка, пров. Шкільний.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Жукова Володимира Майовича від 10.09.2018 про розробку детального плану території земельної ділянки під розміщення автомобільної газонаповнювальної компресорної станції (АГНКС) за адресою: Кремінський район, с-ще Житлівка, пров. Шкільний, площею 0,12 га, на земельній ділянці, яка перебуває у його приватній власності для індивідуального садівництва, протокол проведення громадських слухань з мешканцями селища Житлівка відповідно до рішення 39 сесії міської ради 7 скликання від 31.10.2018 року № 39/23 та пропозицію дозволити розробку детального плану території земельної ділянки площею 0,12 га., за адресою: Кремінський район, с-ще Житлівка, пров. Шкільний, для розміщення автомобільної газонаповнювальної компресорної станції (АГНКС), відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про розробку детального плану території земельної ділянки за адресою: Кремінський район, с-ще Житлівка, пров. Шкільний».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 15.07.2014 р. для обслуговування будівлі кредитно-фінансової установи ПАТ «Промінвестбанк».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ПАТ «Промінвестбанк» щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди Публічному акціонерному товариству «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк», юридична адреса: м. Київ, пров. Шевченка, 12 на 10 років до 28 січня 2029 року, шляхом переукладення договору оренди землі від 15.07.2014 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 12.12.2014 року за № 8123982, на земельну ділянку площею 0,0338 га, розташовану по пл. Красна, 3, м. Кремінна, для обслуговування будівлі кредитно-фінансової установи, а також припинити інше речове право за № 8123982 від 12.12.2014 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 15.07.2014 року шляхом укладання Угоди про припинення права оренди землі і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 15.07.2014 р. для обслуговування будівлі кредитно-фінансової установи ПАТ «Промінвестбанк»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) та укладання договору оренди землі з гр. Пустоваром І.С.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Пустовара Сергія Івановича, діючого від імені Пустовара Івана Сергійовича за довіреністю зареєстрованою в реєстрі за № 544 виданої 20.06.2018 року стосовно затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення), розробленої на підставі рішення сесії Кремінської міської ради від 26.09.2018 року № 38/11, висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської РДА та пропозицію затвердити Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) комунальної власності із земель житлової та громадської забудови площею 0,0058 га, розташовану по вул. Титова, 1/17, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, а також внести відповідні зміни до Державного земельного кадастру та Державного реєстру речових прав на нерухоме майно щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови площею 0,0058 га, розташовану по вул. Титова, 1/17, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, передати громадянину Пустовару Івану Сергійовичу в оренду строком на 15 років земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах площею 0,0058 га , розташованую по вул. Титова, 1/17, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги – стоматологічного кабінету і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) та укладання договору оренди землі з гр. Пустоваром І.С.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 19.01.2015 р. для обслуговування будівлі торгівлі - магазину гр. Романовському О.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву гр. Романовського О.О. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянину Романовському Олександру Олександровичу на 5 років до 29 січня 2024 року, шляхом переукладення договору оренди землі від 19.01.2015 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 23.04.2015 року за № 9536624, на земельну ділянку площею 0,1050 га, розташовану по вул. Банкова, 3а, м. Кремінна, для обслуговування будівлі торгівлі – магазину, а також припинити інше речове право за № 9536624 від 23.04.2015 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 19.01.2015 року шляхом укладання Угоди про припинення права оренди землі і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 19.01.2015 р. для обслуговування будівлі торгівлі - магазину гр. Романовському О.О.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про припинення права оренди на земельну ділянку громадянам Скиданєнко А.В. та Скиданєнку В.М. і передачу її в оренду гр. Хмелевському О.С.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Хмелевського О.С. щодо передачі в оренду земельної ділянки під магазином у зв’язку з викупом нерухомого майна – магазину відповідно до Договору купівлі-продажу нерухомого майна зареєстрованого в реєстрі за № 1140 виданого 20.12.2018 року та пропозицію припинити громадянам Скиданєнко Антоніні Василівні та Скиданєнку Вадиму Миколайовичу право оренди на земельну ділянку площею 0,0130 га., яка розташована по пл. Кооперативна, 51, м. Кремінна та надана для будівництва та обслуговування закладу торгівлі – магазину, у зв’язку з відчуженням нерухомого майна, шляхом укладання Додаткової угоди №2 до договору оренди землі від 02.06.2016 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди на земельну ділянку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 07.07.2016 року № 15378085, а також передати в оренду громадянину Хмелевському Олександру Сергійовичу строком на 15 років земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах площею 0,0130 га, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пл. Кооперативна, 51, для будівництва та обслуговування закладу торгівлі – магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права оренди на земельну ділянку громадянам Скиданєнко А.В. та Скиданєнку В.М. і передачу її в оренду гр. Хмелевському О.С.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 21.01.2014 р. для обслуговування 90/100 часток нежитлової будівлі – кафе «Партнер» ТОВ «КВАЛІТЕТ-1».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «КВАЛІТЕТ-1» щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди Товариству з обмеженою відповідальністю «КВАЛІТЕТ-1», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Шахтна, 1, на 10 років до 29 січня 2029 року, шляхом переукладення договору оренди землі від 21.01.2014 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 18.03.2014 року за № 5084019, на земельну ділянку площею 0,1281 га, розташовану по пл. Красна, 3, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування закладів громадського харчування – кафе «Партнер», а також припинити інше речове право за № 5084019 від 18.03.2014 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 21.01.2014 року шляхом укладання Угоди про припинення права оренди землі і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 21.01.2014 р. для обслуговування 90/100 часток нежитлової будівлі – кафе «Партнер» ТОВ «КВАЛІТЕТ-1»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок та передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду ФОП Буйнак В.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Буйнак В.В. стосовно погодження технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок, розроблену на підставі рішення сесії Кремінської міської ради від 11.07.2018 року № 36/17 та переукладання договорів оренди землі від 18.05.2009 р. та від 11.10.2010 року та пропозицію погодити технічну документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок комунальної власності із земель житлової та громадської забудови площею 0,0055 га. і площею 0,0233 га., розташованих по пр. Дружби, 14 та 14к, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – обслуговування вбудованого-прибудованого нежитлового приміщення - магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про погодження технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок та передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду ФОП Буйнак В.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 14.02.2014 р. (з доповненням) для підприємницької діяльності – утримання платної автостоянки ФОП Гарькавцю А.А.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Гарькавця А.А. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди фізичній особі – підприємцю Гарькавцю Анатолію Анатолійовичу на земельну ділянку площею 0,0690 га, розташовану по вул. Шевченко, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови - платної автостоянки і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 14.02.2014 р. (з доповненням) для підприємницької діяльності – утримання платної автостоянки ФОП Гарькавцю А.А.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 07.04.2014 р. (з доповненням) для обслуговування будівлі торгівлі - магазину ФОП Горбун Н.Є.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Горбун Н.Є. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди фізичній особі – підприємцю Горбун Ніні Євгеніївні на 15 років до 21 січня 2034 року, шляхом переукладення договору оренди землі від 07.04.2014 року (з доповненням), відповідно до якого зареєстровано право оренди у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 19.05.2014 року за № 5765534, на земельну ділянку площею 0,0382 га, розташовану по пл. Кооперативна, 43, м. Кремінна, для обслуговування будівлі торгівлі - магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 07.04.2014 р. (з доповненням) для обслуговування будівлі торгівлі - магазину ФОП Горбун Н.Є.».

 Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки гр. Чепенку І.І.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Чепенка І.І., наданий проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаний на підставі рішення міської ради від 22.06.2018 р. № 35/12, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської РДА та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки і передати безоплатно у приватну власність громадянину Чепенку Ігорю Івановичу у встановлених межах земельну ділянку площею 24 м.кв. для будівництва індивідуального гаражу, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пров. Дєтський, район будинку 4а і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Чепенку І.І.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки гр. Чернову В.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Чернова В.О., наданий проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаний на підставі рішення міської ради від 31.01.2018 р. № 29/18, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської РДА та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки і передати безоплатно у приватну власність громадянину Чернову Віталію Олександровичу у встановлених межах земельну ділянку площею 1500 м.кв. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: сел. Стара Краснянка, вул. Шахтарська, 16 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Чернову В.О.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування Дитячого парку відпочинку Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила, що з метою розширення території існуючого Дитячого парку відпочинку Кремінської міської ради пропонується надати дозвіл Кремінській міській раді на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, площею 0,31 га для обслуговування Дитячого парку відпочинку, розташованого по пл. Красна, 16А, м. Кремінна і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування Дитячого парку відпочинку Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                               О.М. ОСЄННОВ

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                            О.В. ФЕЩЕНКО

Read 726 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG