Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 31 жовтня 2018 15:17

Протокол №49 від 26.10.2018 (39 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ


ПРОТОКОЛ № 49
засідання постійної депутатської комісії
з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів

 

м. Кремінна                                                                                                 „26” жовтня 2018 р.

                                                                                                                      11.00, каб. 12

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Гнелицький К.С., Гриценко Л.А., Несчетний А.А. Відсутні 2 члена комісії: Нагорянський О.В., Кравченко В.І.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., заступник міського голови Макогон Н.М., головний спеціаліст з юридичних питань Редя А.Г.

Засідання комісії проводиться за участю членів постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних та інших питань, які виносяться на 39 сесію міської ради.

Інформація: секретаря міської ради Пилипенко Е.В., заступника міського голови Макогон Н.М., головного спеціаліста з юридичних питань Реді А.Г.

 

  1. Про надання дозволу КП «Кремінське ВУВКГ» на використання труби.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В., який оголосив звернення керівника Кремінського ВУВКГ Макарчука Д.П. від 11.10.2018р. № 434/25, інформацію щодо реалізації проекту «Поліпшення доступу до води в постраждалій від конфлікту громаді м. Кремінна» та для здійснення переходу центрального водоводу від Житлівського водозабору через річку Красна пропозицію надати дозвіл Кремінському ВУВКГ на використання 40 п.м. труби д.325 цільового призначення для реконструкції полів фільтрації м.Кремінна для здійснення переходу центрального водоводу від Житлівського водозабору через річку Красна і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу КП «Кремінське ВУВКГ» на використання труби».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу комунальному підприємству «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС» на списання з балансу рухомого майна.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.в., який оголосив звернення керівника КП «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС» від 30.08.2018 № 140, про надання дозволу на реалізацію рухомого майна, яке не використовується у господарській діяльності підприємства, у зв’язку із неможливістю виплати за рахунок господарської діяльності заборгованості по заробітній платі колишнім працівникам комунального підприємства «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС» та пропозицію надати дозвіл комунальному підприємству «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС» на списання з балансу рухомого майна, яке не використовується у господарській діяльності, а також комунальному підприємству «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» передати списане майно Кремінському районному відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Луганській області для подальшої реалізації в рахунок погашення заборгованості по заробітній платі і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу комунальному підприємству «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС» на списання з балансу рухомого майна».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про порушення клопотання про передачу каптажу та самопливного водогону до власності територіальної громади м. Кремінна.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В., який оголосив лист Кремінського ВУВКГ від 03.10.2018 р. № 413/25, лист ПАТ «Укрзалізниця» від 07.09.2018 № ццю-13/597 та пропозицію порушити клопотання перед Публічним Акціонерним Товариством «Українська залізниця» про розгляд питання стосовно передачі об’єктів водопостачання, а саме каптажу підземних прісних вод, який розташовано на території водозабору «Кремінські каптажі» та безнапірного, самопливного водогону по вулицям Суворова, Набережна, Слобожанська в місті Кремінна, які перебувають на балансі виробничого підрозділу «Попаснянське територіальне управління» Філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Укрзалізниця» у комунальну власність територіальної громади міста Кремінна і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про порушення клопотання про передачу каптажу та самопливного водогону до власності територіальної громади м. Кремінна».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання начальника планово-фінансового відділу – головного бухгалтера виконкому Кремінської міської ради, наказ Міністерства фінансів України від 23.01.2015 №11 (із змінами внесеними наказом Мінфіну від 25.09.2015 №840) «Методичні рекомендації з бухгалтерського обліку основних засобів суб’єктів державного сектору» розділ VI, положення статті 78 Господарського кодексу України та пропозицію передати з балансу Кремінської міської ради на баланс Кремінського ВУВКГ:

- установку блочну електролізну знезараження води «Пламя-2» продуктивністю 5 кг активного хлору на добу (без електролізера з касетою та блока живлення) в кількості 1 штука на суму 76716,00 грн.;

- електролізер до установки знезараження води продуктивністю 5 кг з касетою та блоком живлення в кількості 1 штука на суму 75 130,00 грн.;

- насосний агрегат ЕЦВ 10-63-65 в кількості 2 штуки на суму 47 620,00 грн.;

- насосний агрегат ЕЦВ 10-120-60 НРК в кількості 1 штука на суму 31 300 грн.;

- електромуфтовий апарат Nowatech ZERN-2000 PLUS на суму 33150,00 грн.

А також, створити комісію для здійснення процедури приймання-передачі майна Кремінської міської ради на баланс Кремінського ВУВКГ і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про укладення договорів оренди.

 

СЛУХАЛИ:

Редю А.Г., який оголосив лист Державної установи “Луганської обласної фітосанітарної лабораторії” від 01.10.2018 за №01-18/237, лист Кремінського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді від 18.10.2018 №213 та пропозицію передати в оренду Державній установі “Луганській обласній фітосанітарній лабораторії” нежитлове приміщення загальною площею 18,5 кв. м., яке розташоване за адресою проспект Дружби,14, м. Кремінна, Луганська обл. Міському голові укласти договір оренди з Державною установою “Луганською обласною фітосанітарною лабораторією” строком з 16.11.2018 по 12.11.2021 з орендною платою 1 грн. А також передати в оренду Кремінському районному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді нежитлове приміщення загальною площею 150,2 кв. м., яке розташоване за адресою пл. Красна,20, м. Кремінна, Луганська обл. Міському голові укласти договір оренди з Кремінським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді строком з 11.11.2018 по 31.10.2021 з орендною платою 1 грн.

Ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про укладення договорів оренди».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про впорядкування деяких умов видачі паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон відділом надання адміністративних послуг апарату виконкому Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою вирішення питання щодо упорядкування процесу видачі паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон відділом надання адміністративних послуг апарату виконкому Кремінської міської ради, відповідно до вимог Законів України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують особу чи її спеціальний статус», «Про громадянство України», «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Положення про паспорти громадянина України, затвердженого Постановою Верховної Ради України «Про затвердження положень про паспорт громадянина України та паспорт громадянина України для виїзду за кордон», Постанов Кабінету Міністрів України «Про затвердження зразка бланка, технічного опису, Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визначення недійсним та знищення паспорта громадянина України», «Деякі питання надання адміністративних послуг у сфері міграції», «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру», «Про затвердження Порядку отримання, вилучення з Єдиного державного демографічного реєстру та знищення відцифрованих відбитків пальців рук особи», Наказів МВС України «про затвердження зразка заяви-анкети для внесення інформації до Єдиного державного демографічного реєстру», «Про затвердження Порядку оформлення і видачі паспорта громадянина України» пропонується прийняти рішення, що працівники відділу адміністративних послуг апарату виконкому Кремінської міської ради не проводять оформлення і видачу паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм громадянам, які зареєстровані в населених пунктах, на територіях яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження

А також ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про впорядкування деяких умов видачі паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон відділом надання адміністративних послуг апарату виконкому Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила пропозицію виконавчого комітету Кремінської міської ради про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік, у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, а саме:

І. Внести зміні до заходів Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік.

Збільшити видатки розділу «Благоустрій» на 216 300 грн., в т.ч. 20 000 грн. утримання об’єктів дорожньої інфраструктури, 10 000 грн. експлуатаційне утримання доріг з ґрунтовим покриттям, 50 000 грн. прибирання та підмітання вулиць міста та місць загального користування, 10 000 грн. очищення вулиць та доріг від снігу, 5 000 грн. утримання дитячих майданчиків, 9 900 грн. послуги з установки макету «Пішохідний перехід» (співфінансування по проекту «Безпечна дорога до знань», загальна вартість проекту 79 900 грн.), 41 400 грн. виготовлення технічних умов по підключенню до електричних мереж ТОВ «ЛЕО» по підключенню до зовнішнього освітлення с.Діброва, с.Жітлівка, с.Кузьміне, м.Кремінна (вул.Фурманова, Озерна, Пісчана, Бассейна, Шахтна, Нахімова, Автомобільна, Горького, Гоголя, Волкова, Донецька, пров. Гастелло, пл.Красна та Піонерська).

Збільшити видатки розділу «Інвестиційна діяльність» на 76 000 грн., в т.ч. співфінансування з міського бюджету в сумі 38 000 грн. (50%) по проекту Фонду «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» щодо розробки Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату міста Кремінна

ІІ. Внести зміні до заходів Програма проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2018 рік.

Зменшити обсяг фінансових ресурсів на заходи з нагоди свята Івана Купала на суму 8000 грн. Збільшити обсяг фінансування на заходи з нагоди з нагоди Дня працівників соціальної сфери на 4000 грн., з нагоди Дня гідності і свободи на 4000 грн.

А також ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2018 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила пропозицію виконавчого комітету Кремінської міської ради про приведення у відповідність бюджетних призначень міського бюджету, у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, а саме:

  1. За рахунок перерозподілу планових асигнувань видатків між кодами бюджетної класифікації по загальному та спеціальному фонду міського бюджету:

1.1. Зменшити планові асигнування видатків спеціального фонду по:

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 0150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад» КЕКВ 3110 «Придбання обладнання і предметів довгострокового користування» в сумі 259 290 грн. (придбання службового автомобіля).

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6020 «Забезпечення функціонування підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги» КЕКВ 3210 «Капітальні трансферти підприємствам (установам, організаціям)» в сумі 106 931 грн. (капітальний ремонт та придбання спецтехніки).

1.2. Зменшити планові асигнування видатків загального фонду по:

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 4082 «Інші заклади та заходи в галузі культури та мистецтва» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 8 000 грн. (заходи з нагоди свята Івана Купала.

1.3. Збільшити планові асигнування видатків спеціального фонду по:

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 0150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад» КЕКВ 3132 «Капітальний ремонт інших об'єктів» в сумі 36 290 грн. (згідно рішенням Кремінського районного суду Луганської області від 08 жовтня 2018 року (справа № 414/1384/18, провадження № 2/414/370/2018) стягнення з Кремінської міської ради Луганської області на користь Євсюкова Олександра Анатолійовича вартості зроблених невід’ємних поліпшень орендованого майна).

1.4. Збільшити планові асигнування видатків загального фонду по:

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 4082 «Інші заклади та заходи в галузі культури та мистецтва» КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» в сумі 8 000 грн. (з нагоди Дня працівників соціальної сфери на 4000 грн., з нагоди Дня гідності і свободи на 4000 грн. ).

1.5. Зменшити дефіцит спеціального фонду бюджету джерелом покриття якого визначена передача коштів з загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) в сумі 329 931 грн.

1.6. Зменшити дефіцит загального фонду бюджету джерелом покриття якого визначена передача коштів з загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) в сумі 329 931 грн.

1.7. За рахунок зменшених асигнувань збільшити видатки загального фонду:

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6030 «Благоустрій міст, сіл, селищ» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 146 300 грн., в т.ч. 20 000 грн. утримання об’єктів дорожньої інфраструктури, 10 000 грн. експлуатаційне утримання доріг з ґрунтовим покриттям, 50 000 грн. прибирання та підмітання вулиць міста та місць загального користування, 10 000 грн. очищення вулиць та доріг від снігу, 5 000 грн. утримання дитячих майданчиків, 9 900 грн. послуги з установки макету «Пішохідний перехід» (співфінансування по проекту «Безпечна дорога до знань», загальна вартість проекту 79 900 грн.), 41 400 грн. виготовлення технічних умов по підключенню до електричних мереж ТОВ «ЛЕО» с.Діброва, с.Жітлівка, с.Кузьміне, м.Кремінна (вул.Фурманова, Озерна, Пісчана, Бассейна, Шахтна, Нахімова, Автомобільна, Горького, Гоголя, Волкова, Донецька, пров. Гастелло, пл.Красна та Піонерська).

 ТПКВКМБ/ТКВКБМС 7640 «Заходи з енергозбереження» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 38 000 грн. співфінансування (50%) по проекту Фонду «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» щодо розробки Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату міста Кремінна.

 ТПКВКМБ/ТКВКБМС 0150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад» в сумі 38 700 грн., в т.ч. КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 13 700 грн. ( перевірка теплолічильника та оплата послуг КТВ) , КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» в сумі 25 000 грн. (придбання поліграфічної продукції).

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6020 «Забезпечення функціонування підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги» КЕКВ 2610 «Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)» в сумі 106 931 грн. - придбання запасних частин та шин на транспортні засоби, в т.ч 56 931 грн. для ДП ККС та 50 000 грн. для ПУВКГ.

А також ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2018 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила пропозицію міського голови щодо затвердження структури, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів у кількості 41,0 одиниць згідно з додатком до проекту рішення, а також ввести у відділ адміністративних послуг посаду державного реєстратора в кількості 1 штатної одиниці за рахунок збільшення штатної чисельності на 1 шт.од. і ввести у відділ адміністративних послуг посаду начальника відділу в кількості 1 штатної одиниці за рахунок виведення посади начальника відділу – державного реєстратора

Ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів».

Прийнято одноголосно.

 

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                            Л.А. ГРИЦЕНКО

Read 681 times

Main Menu

Kremins'ka TG