Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 31 жовтня 2018 15:12

Протокол №41 від 25.10.2018 (39 сесія)

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 41
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

 м. Кремінна                                                                                         „24” жовтня 2018р.
                                                                                                            15.00, каб.12

 

На засіданні присутні 4 члена комісії: Осєннов О.М., Фещенко О.В. Лопата Б.А., Наумчук Ю.М.

Відсутні 1 член комісії: Попов В.Г.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., перший заступник міського голови Дзивульський Г.А., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 39 сесію міської ради.

Інформація: секретаря міської ради Пилипенко Е.В., першого заступника міського голови Дзивульського Г.А., начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

1.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги – стоматологічного кабінету гр. Кременчуцькому О.А.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Кременчуцького О.А. щодо виділення земельної ділянки для будівництва окремого входу до вбудованого приміщення стоматологічного кабінету, договір купівлі-продажу частки нежитлового приміщення зареєстрованого в реєстрі за № 658 виданого 17.05.2018 року та пропозицію надати дозвіл громадянину Кременчуцькому Олексію Анатолійовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по пров. Дружби, 7, м. Кремінна, площею 0,0040 га для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги – стоматологічного кабінету з послідуючою передачею в оренду і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги – стоматологічного кабінету гр. Кременчуцькому О.А.».

Прийнято одноголосно.     

 

2.        Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови Кремінської районної ради.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Кремінської районної ради щодо оформлення земельної ділянки під комплексом будівель РАЦС, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 15.06.2018 за № 127768285 та пропозицію надати дозвіл Кремінській районній раді, юридична адреса: м. Кремінна, вул. Банкова, 1, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Слобожанська, 5, м. Кремінна, площею 0,0500 га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови з послідуючою передачею в постійне користування і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови Кремінської районної ради».

Прийнято одноголосно.

 

3.        Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду МПП «Стимул».

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції МПП «Стимул» стосовно погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, розроблену на підставі рішення сесії Кремінської міської ради від 01.03.2017 року № 20/9 і переукладання договору оренди землі від 22.06.2012 р. та пропозицію погодити технічну документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови площею 0,0480 га., розташовану по вул. Побєди, 6б, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – обслуговування вбудованого нежитлового приміщення, а також провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельні ділянки, які утворилися за рахунок поділу земельної ділянки площею 0,0480 га., із земель житлової та громадської забудови, розташовані по вул. Побєди, 6б, м. Кремінна, площею 0,0333 га., площею 0,0147 га. і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду МПП «Стимул»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Наумчук О.Г.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву Наумчук О.Г. щодо передачу в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою, розробленого на підставі пункту 1.16. рішення 38 сесії 7 скликання міської ради № 38/6 від 26.09.2018 року та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Горького, 82, а також провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель житлової та громадської забудови, розташовану за даною адресою і ознайомила з відповідним проектом рішення.

Наумчук Ю.М. – зробив заяву, що не буде приймати участі в обговоренні і голосуванні з приводу даного питання так, як воно стосується членів його родини і відноситься до реального конфлікту інтересів.

Осєннов О.М. – заявив, що усна заява депутата Наумчук Ю.М. приймається.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Наумчук О.Г.».

Прийнято більшістю голосів.

 

  1. Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 13 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.09.2011 року № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць» та від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передати безоплатно у власність громадянам за заявами і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, рішення 13 сесії Кремінської міської ради 6 скликання від 21.09.2011 р. № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць», від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян за заявами і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 14.01.2014р. (з доповненням) для утримання виробничої бази Українсько-Польське ТОВ «ВІКО-УКРАЇНА».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції У-П ТОВ «ВІКО-УКРАЇНА» щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди Українсько-Польському товариству з обмеженою відповідальністю «ВІКО- УКРАЇНА», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Лиманська (колишня вул. Куйбишева), 163, при умовах виконання п.3 рішення, з 30 жовтня 2018 року (дати закінчення строку дії договору оренди) на 49 років до 30 жовтня 2067 року, шляхом переукладення договору оренди землі від 14.01.2014 року (з доповненням), відповідно до якого зареєстровано право оренди у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 22.01.2014 року за № 4406050, на земельну ділянку площею 1,0268 га, розташовану по вул. Лиманська, 163, м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості – утримання виробничої і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 14.01.2014р. (з доповненням) для утримання виробничої бази Українсько-Польське ТОВ «ВІКО-УКРАЇНА» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки гр. Троцю Я.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Троця Я.В., проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаний на підставі рішення міської ради від 07.03.2018 р. № 31/10, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та головного архітектора Кремінського району та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки і передати безоплатно у приватну власність громадянину Троцю Ярославу Володимировичу у встановлених межах земельну ділянку площею 605 м.кв., для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пров. Суржана, і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Троцю Я.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на частину земельної ділянки з ДП Кремінське ЛМГ».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила технічну документацію із землеустрою, розробленої на підставі листа Луганської обласної державної адміністрації - Луганської обласної військово-цивільної адміністрації від 05.07.2018 року № 6/31-3995, погодження ДП «Кремінське ЛМГ», Луганської обласної державної адміністрації - Луганської обласної військово-цивільної адміністрації та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, що перебуває в постійному користуванні державного підприємства «Кремінське лісомисливське господарство» на території Сіточного лісництва, на яку поширюється право сервітуту Кремінської міської ради – право проїзду на транспортному засобі по наявному шляху, розташованої за межами населених пунктів, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді Кремінського району Луганської області, а також укласти договір сервітуту з Державним підприємством «Кремінське лісомисливське господарство», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Хвойна, 1, безстроковий та безоплатний на частину земельну ділянку державної власності із земель лісогосподарського призначення у встановлених межах загальною площею 2911,9082 га. на площу 0,7822 га., яка розташована за межами населених пунктів Сіточного лісництва, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді Кремінського району Луганської області, для права проїзду на транспортному засобі по наявному шляху з правом поліпшення дорожнього шляху і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на частину земельної ділянки з ДП Кремінське ЛМГ».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В., який оголосив, що враховуючи рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», 35 сесії 7 скликання Кремінської міської ради від 22.06.2018 р. № 35/3 «Про внесення змін до рішення Кремінської міської ради від 31.01.2018 № 29/4 «Про приведення у відповідність назви провулку Ломоносова», 36 сесії 7 скликання Кремінської міської ради від 11.07.2018 р. № 36/2 «Про перейменування частини провулку Калиновий», розпоряджень міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць» та від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» необхідно затвердити перелік назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради згідно додатку до проекту рішення і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про розробку детального плану території земельної ділянки за адресою: Кремінський район, с-ще Житлівка, пров. Шкільний.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Жукова Володимира Майовича від 10.09.2018, про розробку детального плану території земельної ділянки під розміщення автомобільної газонаповнювальної компресорної станції (АГНКС) за адресою: Кремінський район, с-ще Житлівка, пров. Шкільний, площею 0,12 га., на земельній ділянці, яка перебуває у його приватній власності для індивідуального садівництва та пропозицію дозволити розробку детального плану території земельної ділянки площею 0,12 га., за адресою: Кремінський район, с-ще Житлівка, пров. Шкільний, для розміщення автомобільної газонаповнювальної компресорної станції (АГНКС), відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил, а також визначити замовником детального плану території – Кремінську міську раду, відповідальним за фінансування робіт з виготовлення детального плану території – ФОП Жукова В.М. Уповноважити міського голову Прокопенка Ю. О. укласти угоду щодо розроблення детального плану території і провести громадські слухання щодо розробленого в установленому порядку детального плану території. Розроблену і погоджену в установленому законодавством порядку містобудівну документацію – детальний план території подати на затвердження Кремінської міської ради відповідно до чинного законодавства.

Ознайомила з відповідним проектом рішення.

Дзивульського Г.А., який доповів депутатам, що раніше ФОП Жукову В.М. була виділена земельна ділянка під індивідуальне садівництво на якій він встановив газонаповнювальну компресорну станцію. На сьогоднішній день, з цього приводу заведено кримінальну справу і йде слідство. Депутати можуть прийняти рішення про розробку детального плану території даної земельної ділянки, а можуть відмовити до закінчення слідства.

Осєннова О.М., який зазначив, що дане питання не відноситься до дій які раніше вчинив ФОП Жуков В.М. на земельній ділянці, яка була йому надана для ведення індивідуального садівництва і за які він повинен відповідати за законом. І своїм рішенням по цьому питанню ми не змінюємо цільове призначення земельної ділянки.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про розробку детального плану території земельної ділянки за адресою: Кремінський район, с-ще Житлівка, пров. Шкільний».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                        О.М. ОСЄННОВ

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                    О.В. ФЕЩЕНКО

Read 674 times

Main Menu

Kremins'ka TG