Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 27 вересня 2018 13:18

Протокол №48 від 24.09.2018 (38 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ


ПРОТОКОЛ № 48
засідання постійної депутатської комісії
з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів

 

м. Кремінна                                                                                                 „24” вересня 2018 р.

14.00, каб. 12

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Кравченко В.І., Гриценко Л.А., Несчетний А.А. Відсутні 2 члена комісії: Нагорянський О.В., Гнелицький К.С.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., заступник міського голови Макогон Н.М., начальник відділу розвитку інфраструктури ЖКГ та будівництва Китайгора І.О., головний спеціаліст з юридичних питань Редя А.Г.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних та інших питань, які виносяться на 38 сесію міської ради.

Інформація: заступника міського голови Макогон Н.М., секретаря міської ради Пилипенко Е.В., начальника відділу розвитку інфраструктури ЖКГ та будівництва Китайгори І.О., головного спеціаліста з юридичних питань Реді А.Г.

 

  1. Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2018 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила пропозиції виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо про приведення у відповідність бюджетних призначень міського бюджету, у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, а саме:

 Внести зміни до помісячного та річного розпису доходної та видаткової частини бюджету, а саме:

1.1. Зменшити планові асигнування по:

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 7361 «Співфінансування інвестиційних проектів, що реалізуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку» КЕКВ 3142 «Реконструкція та реставрація інших об`єктів» в сумі 812 800 грн. («Позорий офіс»).

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6030 «Благоустрій міст, сіл, селищ» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 165 000 грн. відсипка твердим ґрунтом (гран шлаком) дороги до кладовища.

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6030 «Благоустрій міст, сіл, селищ» КЕКВ 3110 «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 22 400 грн. придбання елементів благоустрою.

1.2. За рахунок зменшених асигнувань збільшити:

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 7461 «Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету» КЕКВ 3132 «Капітальний ремонт інших об`єктів» в сумі 610 000 грн. ( вул. Горького).

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6030 «Благоустрій міст, сіл, селищ» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 165 000 грн., в т.ч. 55 000 грн. вирівнювання ґрунтового покриття дороги вул. Шевченко, 30 000 грн. утримання пішохідних дерев’яних мостів, 50 000 грн. догляд за деревами, 30 000 грн. утримання об’єктів дорожньої інфраструктури.

 ТПКВКМБ/ТКВКБМС 7130 «Здійснення заходів із землеустрою» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 14 200 грн. виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, розташованої на території Сіточного лісництва ДП «Кремінське ЛТГ».

 ТПКВКМБ/ТКВКБМС 0150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 46 000 грн. – організація канала конфіденціального зв’язку) та системи захисту (сертифікація).

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6030 «Благоустрій міст, сіл, селищ» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 165 000 грн. - поточний ремонт дороги з ґрунтовим покриттям вул. Шевченко.

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2018 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила пропозиції виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік, а саме:

Зменшити планові асигнування по:

«Співфінансування інвестиційних проектів, що реалізуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку», «Реконструкція та реставрація інших об`єктів» в сумі 812 800 грн. («Позорий офіс»).

«Благоустрій міст, сіл, селищ», «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 165 000 грн. відсипка твердим ґрунтом (гран шлаком) дороги до кладовища.

 «Благоустрій міст, сіл, селищ», «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 22 400 грн. придбання елементів благоустрою.

За рахунок зменшених асигнувань збільшити:

«Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету», «Капітальний ремонт інших об`єктів» в сумі 610 000 грн. ( вул. Горького).

«Благоустрій міст, сіл, селищ», «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 165 000 грн., в т.ч. 55 000 грн. вирівнювання ґрунтового покриття дороги вул. Шевченко, 30 000 грн. утримання пішохідних дерев’яних мостів, 50 000 грн. догляд за деревами, 30 000 грн. утримання об’єктів дорожньої інфраструктури.

 «Здійснення заходів із землеустрою», «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 14 200 грн. виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, розташованої на території Сіточного лісництва ДП «Кремінське ЛТГ».

 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад», «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 46 000 грн. – організація канала конфіденціального зв’язку) та системи захисту (сертифікація).

«Благоустрій міст, сіл, селищ», «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 165 000 грн. - поточний ремонт дороги з ґрунтовим покриттям вул. Шевченко.

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання начальника планово-фінансового відділу – головного бухгалтера виконкому Кремінської міської ради, з метою належного утримання та своєчасного обслуговування об’єктів благоустрою, враховуючи Наказ Міністерства фінансів України від 23.01.2015 №11 (із змінами внесеними наказом Мінфіну від 25.09.2015 №840) «Методичні рекомендації з бухгалтерського обліку основних засобів суб’єктів державного сектору» розділ У1, положення ст. 78 Господарського кодексу України та пропозицію:

  1. Передати з балансу Кремінської міської ради на баланс ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС»:

- спортивний майданчик с тренажерами на суму 212391,75 грн., в тому числі ПДВ (пров. Дружби,4 м.Кремінна);

- спортивний майданчик с тренажерами на суму 205294,54 грн., в тому числі ПДВ (вул. Побєди,2 м.Кремінна);

- спортивний майданчик с тренажерами на суму 198750,76 грн., в тому числі ПДВ (пров. Шахтний,20 сел. Стара Краснянка);

- спортивний майданчик с тренажерами на суму 212654,00 грн., в тому числі ПДВ ( пл.Красна 16А м.Кремінна);

- спортивний майданчик с тренажерами на суму 212646,68 грн., в тому числі ПДВ (пров. Медовий,2б м.Кремінна);

- металоконструкція на перехід через річку Красна на суму 156293,41 грн., в тому числі ПДВ.

  1. Створити комісію для здійснення процедури приймання-передачі майна Кремінської міської ради на баланс ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС» у складі:

Дзивульський Г.А. – перший заступник міського голови, голова комісії;

Макогон Н.М. – заступник міського голови з фінансово - економічних питань, заступник голови комісії;

Члени комісії:

Смалько Н.М. – начальник планово-фінансового відділу - головний бухгалтер( далі ПФВ) апарату виконавчого комітету міської ради, заступник голови комісії;

Китайгора І.О. – начальник відділу розвитку інфраструктури, житлово-комунального господарства та будівництва;

Дзивульський М.А. – В.О. керівника КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС»;

Фещенко О.В. – керівник ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС»;

 Ямпольська М.В. – головний бухгалтер ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС».

  1. Начальнику планово-фінансовому відділу апарату виконкому Кремінської міської ради Смалько Н.М. спільно з бухгалтерією ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС» підготувати відповідні документи на передачу комунального майна згідно чинного законодавства

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Переліку регуляторних актів, які підлягають розгляду та затвердженню у 2018 р.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В., який оголосив запропоновані до затвердження зміни в Перелік поточних та перспективних планів підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік і ознайомив з проектом рішення з додатком

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Переліку регуляторних актів, які підлягають розгляду та затвердженню у 2018 р».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про придбання житла для дітей-сиріт.

 

СЛУХАЛИ:

Китайгору І.О., яка оголосила, що у рамках реалізації державної політики в сфері захисту прав дітей – сиріт, осіб з їх числа, відповідно до Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно – ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей - сиріт, осіб з їх числа, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 № 877, зі змінами внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 18.04.2018 № 300, враховуючи рішення комісії з питань визначення напрямків та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам, створеної за розпорядженням Голови обласної державної адміністрації - керівника обласної військово – цивільної адміністрації Ю.Г.Гарбуза від 28.11.2017 № 873, зі змінами внесеними розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово – цивільної адміністрації від 07 травня 2018 № 364 (Протокол № 1 від 18 червня 2018), рішення Кремінської міської ради від 19.07.2018 № 34/6 «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2018 рік», з метою виконання Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на 2018-2019 роки, затвердженої рішенням Кремінської міської ради № 36/5 від 11.07.2018 пропонується:

  1. Спрямувати кошти – субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно – ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей – сиріт, осіб з їх числа, у сумі 201,481 тис. гривень на придбання на вторинному ринку міста Рубіжне Луганської області однієї однокімнатної квартири для дитини – сироти Горобцової Анастасії Вікторівни 2002 р.н. , що перебуває на квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов при виконавчому комітеті Кремінської міської ради.
  2. Надати дозвіл неповнолітній дитині – сироті, що перебуває на квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов при виконавчому комітеті Кремінської міської ради, на підписання договорів купівлі-продажу та придбання квартири, за рахунок виділеної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно – ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей- сиріт, осіб з їх числа, а саме:

            2.1 Неповнолітній особі з числа дітей – сиріт - Горобцовій Анастасії Вікторівні 2002 р.н. на придбання однокімнатної квартири загальною площею 40,5 кв.м, розташованої за адресою: м. Рубіжне, вул. 30 років Перемоги, буд. 4, кв. 276.

  1. Під час оформлення договору купівлі – продажу житлового приміщення накласти заборону відчуження дітьми – сиротами, особами з їх числа, протягом десяти років.
  2. Планово-фінансовому відділу апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради провести фінансування з придбання квартири в межах планових призначень:

4.1. з розрахункового рахунку спеціального фонду № 35429316031763 по КПКВК МБ 6083 «Проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей - сиріт, осіб з їх числа», КЕКВ 3240, МФО 804013, код ЄДРПОУ 21757011, банк платника ГУДКСУ у Луганській області, що надійшли з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей - сиріт, осіб з їх числа, на рахунок продавця житла відповідно до укладеного та нотаріально посвідченого договору купівлі-продажу протягом 10 календарних днів з дня державної реєстрації речових прав на нерухоме майно – квартири за адресою: м. Рубіжне, вул. 30 років Перемоги, буд. 4, кв. 276, в сумі 201481,00 грн (двісті одна тисяча чотириста вісімдесят одна гривня).

4.2. з розрахункового рахунку спеціального фонду № 31426116331763 по КПКВК МБ 6083 «Проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей - сиріт, осіб з їх числа», КЕКВ 3240, МФО 804013, код ЄДРПОУ 21757011, банк платника ГУДКСУ у Луганській області, що надійшли як благодійні внески для придбання житла неповнолітній дитині-сироті Горобцовій А.В., на рахунок продавця житла відповідно до укладенного та нотаріально посвідченого договору купівлі-продажу протягом 10 календарних днів з дня державної реєстрації речових прав на нерухоме майно – квартири за адресою: м. Рубіжне, вул. 30 років Перемоги, буд. 4, кв. 276, 2 519,00 грн (дві тисячі п’ятсот дев’ятнадцять гривень).

 А також, ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про придбання житла для дітей-сиріт».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін у рішення сесії від 01.03.2017 № 20/3 «Про затвердження Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги, Положення про комісію з надання матеріальної допомоги та її склад».

 

СЛУХАЛИ:

Редю А.Г.,, який оголосив, що у зв’язку зі зміною кадрового складу апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради пропонується внести зміни у рішення сесії від 01.03.2017 № 20/3 «Про затвердження Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги, Положення про комісію з надання матеріальної допомоги та її склад», у відповідності з Додатком до проекту рішення і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін у рішення сесії від 01.03.2017 № 20/3 «Про затвердження Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги, Положення про комісію з надання матеріальної допомоги та її склад»».

Прийнято одноголосно.

 

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                               В.І. КРАВЧЕНКО

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                            Л.А. ГРИЦЕНКО

Read 741 times

Main Menu

Kremins'ka TG