Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 22 серпня 2018 10:05

Протокол №21 від 14.08.2018 (37 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 21
засідання постійної депутатської комісії
з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку

 

м. Кремінна                                                                                                 „14” серпня 2018 р.

                                                                                                                      14.00, каб. 12

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Кременчук В.І., Гриценко Ю.І., Старіков Ю.В.

Відсутні 2 члена комісії: Рачинський О.А., Шаповал А.С.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., перший заступник міського голови Дзивульський Г.А., заступник міського голови Макогон Н.М.

Засідання комісії проводиться за участю членів постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних та інших питань, які виносяться на 37 сесію міської ради.

Інформація: першого заступника міського голови Дзивульського Г.А., заступника міського голови Макогон Н.М.

 

  1. Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2018 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила пропозиції виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо про приведення у відповідність бюджетних призначень міського бюджету, у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, а саме:

  1. Збільшити планові показники загального фонду міського бюджету шляхом внесення змін до помісячного та річного розпису доходної та видаткової частини бюджету, а саме:

1.1. Збільшити планові показники доходної частини міського бюджету по КДК 41050900 «Субвенція з місцевого бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету» на загальну суму 201 481 грн.

  1. Збільшити профіцит загального фонду міського бюджету на суму 201 481 грн., напрямком використання якого визначити спрямування коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).
  2. Збільшити дефіцит спеціального фонду міського бюджету на суму 201 481 грн., джерелом покриття якого визначити залучення коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).
  3. За рахунок збільшення дефіциту спеціального фонду міського бюджету збільшити планові асигнування видатків на загальну суму 201 481 грн., в т.ч. по:

ТПКВКМБ/ТКВКБМС ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6083 «Проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа» КЕКВ 3240 «Капітальні трансферти населенню» на загальну суму 201 481 грн. на придбання однокімнатної квартири загальною площею 40,5 м кв., розташованої за адресою: м. Рубіжне, вул. 30 років Перемоги, буд. 4, кв. 276.

  1. За рахунок перерозподілу планових асигнувань видатків між кодами бюджетної класифікації по загальному та спеціальному фонду міського бюджету:

5.1. Зменшити планові асигнування видатків загального фонду по:

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 4082 «Інші заходи в галузі культури і мистецтва» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 20000 грн. (загально міські заходи – День міста).

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6017 «Інша діяльність пов'язана з експлуатацією об'єктів житлово-комунального господарства» КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» в сумі 125 000 грн. (Програма сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків).

5.2. Зменшити планові асигнування видатків спеціального фонду по:

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 0150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад» КЕКВ 3142 «Реконструкція та реставрація інших об`єктів» в сумі 199 000 грн. - реконструкція приміщень нежитлового будинку під Центр надання адміністративних послуг «Прозорий офіс», в т.ч. виготовлення проекту.

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6030 «Благоустрій міст, сіл, селищ» КЕКВ 3132 «Капітальний ремонт інших об`єктів» в сумі 43 000 грн. - Капітальний ремонт шляхопроводу по вул.Центральна м.Кремінна Луганської області.

5.3. За рахунок зменшених асигнувань збільшити видатки загального фонду:

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6017 «Інша діяльність пов'язана з експлуатацією об'єктів житлово-комунального господарства» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 125 000 грн. - Програма сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків – проведення технічної інвентаризації обєктів нерухомого майна багатоквартирних житлових будинків за адресою вул. Красна, 6, м.Кремінна (30 000грн.), вул. Титова, 1, м.Кремінна (30 000 грн.), вул.Побєди, 3, м. Кремінна (30 000 грн.), вул.Шевченко, 29, м.Кремінна (35 000 грн.).

5.4. За рахунок зменшених асигнувань збільшити видатки спеціального фонду:

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6030 «Благоустрій міст, сіл, селищ» КЕКВ 3110 «Придбання обладнання і предметів довгострокового користування» в сумі 43 000 грн. – придбання металевої огорожі на дорожній міст по вул. Джерельна, пров. Гиревий м. Кремінна Луганської області.

5.5. Зменшити дефіцит спеціального фонду бюджету джерелом покриття якого визначена передача коштів з загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) в сумі 229 000 грн.

5.6. Зменшити дефіцит загального фонду бюджету джерелом покриття якого визначена передача коштів з загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) в сумі 229 000 грн.

5.7. За рахунок зменшених асигнувань збільшити видатки загального фонду:

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6030 «Благоустрій міст, сіл, селищ» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних) в сумі 219 000 грн., в т.ч. 70 000 грн. – прибирання та підмітання вулиць міста та місць загального користування, 30 000 грн. – догляд за газонами, 49 000 грн. – утримання об’єктів дорожньої інфраструктури, 70 000 грн. – заходи з регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на території громади.

 ТПКВКМБ/ТКВКБМС 0150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» в сумі 30 000 грн. - Співфінансування проекту "Відкрита влада до громади" – послуги по розробці відеоматеріалів.

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2018 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою поповнення бюджету Кремінської міської ради в частині надходжень від відчуження майна комунальної власності шляхом продажу через аукціон, відповідно до ч.4 ст.11,ч.1 ст.12 Закону України “Про приватизацію державного і комунального майна” пропонується затвердити перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації, та внести до нього, а саме об’єкт нерухомого майна комунальної власності – приміщення магазину з господарськими будівлями, яке знаходиться на вулиці Затишній (Володарського), 41, місто Кремінна Луганської області і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу майна з балансу ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС» на баланс Кремінського ВУВКГ.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив лист керівника ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС» від 27.07.2018 за №194 та пропозицію передати з балансу ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС» на баланс Кремінського ВУВКГ:

- фонтан з капітальним ремонтом по проспекту Дружби м. Кремінна;

- блок управління в комплекті (для фонтану);

- колектор фонтану н/ж;

- насадки фонтану – 5 шт.;

- насос Pedrolo 5 Вт 1 фаза;

- прилад підсвічування 18 Вт – 5 шт;

- каркасний намет для фонтану.

А також, ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу майна з балансу ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС» на баланс Кремінського ВУВКГ».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін у рішення сесій щодо ліквідації комунальних підприємств.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив, що з метою забезпечення ліквідації комунальних підприємств Кремінської міської ради, які перебувають у стані припинення пропонується внести зміни у п.2 рішення Кремінської міської ради від 20.03.2013 №34/15, призначивши головою ліквідаційної комісії комунального підприємства “Кремінського комбінату комунальних підприємств” (ідентифікаційний код юридичної особи 20160836) Редю Андрія Геннадійовича та внести зміни у п.2 рішення Кремінської міської ради від 05.09.2012 №28/26, призначивши головою ліквідаційної комісії комунального підприємства “Житлово-експлуатаційної контори №1” (ідентифікаційний код юридичної особи 20160881) Редю Андрія Геннадійовича.

А також, ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін у рішення сесій щодо ліквідації комунальних підприємств».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу майна для виконання функцій централізованого водопостачання та водовідведення.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив, що з метою забезпечення надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення на території Кремінської міської ради пропонується зняти з балансу комунального підприємства «Кремінське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства майно Кремінської територіальної громади згідно додатку № 1 до проекту рішення та передати на баланс комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» майно Кремінської територіальної громади згідно додатку № 2 до проекту рішення.

 А також, ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу майна для виконання функцій централізованого водопостачання та водовідведення».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 1 по вул. Побєди з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «НАДІЯ-КРЕМІННА».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив письмове звернення голови правління ОСББ «НАДІЯ-КРЕМІННА» Журавльова О.І. про передачу житлового будинку №1 по вул.Побєди на баланс і в оперативне управління даного ОСББ та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирного житлового будинку №1 по вул. Побєди в м. Кремінна з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс та в оперативне управляння об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «НАДІЯ-КРЕМІННА» і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 1 по вул. Побєди з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «НАДІЯ-КРЕМІННА»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу багатоквартирних житлових будинків №12 по вулиці Титова, №№10,14 по вулиці Шевченка,№ № 9,11 по провулку Дружби з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «Альянс-Комфорт».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив письмове звернення голови правління ОСББ «Альянс-Комфорт» Розсохи О.І. про передачу житлових будинків №12 по вулиці Титова, №№10,14 по вулиці Шевченка,№ № 9,11 по провулку Дружби на баланс і в оперативне управління даного ОСББ та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирних житлових будинків №12 по вулиці Титова, №№10,14 по вулиці Шевченка,№ № 9,11 в м. Кремінна з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс та в оперативне управляння об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Альянс-Комфорт» і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу багатоквартирних житлових будинків №12 по вулиці Титова, №№10,14 по вулиці Шевченка,№ № 9,11 по провулку Дружби з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «Альянс-Комфорт»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 11 по проспекту Дружби з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ДРУЖБА 2018».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив письмове звернення голови правління ОСББ «ДРУЖБА 2018» Тихомирової В.О. про передачу житлового будинку №11 по проспекту Дружби на баланс і в оперативне управління даного ОСББ та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирного житлового будинку №11 по проспекту Дружби в м. Кремінна з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс та в оперативне управляння об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ДРУЖБА 2018» і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 11 по проспекту Дружби з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ДРУЖБА 2018»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 16 по проспекту Дружби з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «Бульварний-16».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив письмове звернення голови правління ОСББ «Бульварний-16» Онопрієнко І.А. про передачу житлового будинку №16 по проспекту Дружби на баланс і в оперативне управління даного ОСББ та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирного житлового будинку №16 по проспекту Дружби в м. Кремінна з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс та в оперативне управляння об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Бульварний-16» і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 16 по проспекту Дружби з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «Бульварний-16»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 4 по провулку Дружби з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ВЕРТИКАЛЬ-4».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив письмове звернення голови правління ОСББ «ВЕРТИКАЛЬ-4» Савіна О.В. про передачу житлового будинку №4 по провулку Дружби на баланс і в оперативне управління даного ОСББ та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирного житлового будинку №4 по провулку Дружби в м. Кремінна з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс та в оперативне управляння об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ВЕРТИКАЛЬ-4» і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 4 по провулку Дружби з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ВЕРТИКАЛЬ-4»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 3 по провулку Юний з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ЮНІСТЬ-2018».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив письмове звернення голови правління ОСББ «ЮНІСТЬ-2018» Буряка С.І. про передачу житлового будинку №3 по провулку Юний на баланс і в оперативне управління даного ОСББ та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирного житлового будинку №3 по провулку Юний в м. Кремінна з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс та в оперативне управляння об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ЮНІСТЬ-2018» і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 3 по провулку Юний з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ЮНІСТЬ-2018»».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                   В.І. КРЕМЕНЧУК

Read 627 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG