Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 14 червня 2018 12:01

Протокол №37 від 12.06.2018 (35 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ № 37
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

 м. Кремінна                                                                                         „12” червня 2018р.                                                                                                                         10.00, каб.12

 

На засіданні присутні 4 члена комісії: Осєннов О.М., Лопата Б.А., Наумчук Ю.М., Фещенко О.В.

Відсутні 1 член комісії: Попов В.Г.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 35 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

1.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Гордус Н.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Гордус Н.В. щодо передачі в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою, розробленої на підставі рішення 32 сесії 7 скликання міської ради № 32/9 від 28.03.2018 року та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – вбудованого магазину, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пров. Дружби, 5є і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Гордус Н.В.».

Прийнято одноголосно.     

 

2.        Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 13 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.09.2011 року № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць» і від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передати безоплатно у власність громадянам за заявами і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

3.        Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, рішення 13 сесії Кремінської міської ради 6 скликання від 21.09.2011 р. № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць» і від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян, громадянам за заявами і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва гаражу гр. Чепенку І.І.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Карташова О.М. щодо добровільної відмови від виконання рішення 32 сесії міської ради 7 скликання від 28.03.2018 року № 32/17 і заяву громадянина Чепенка І.І. щодо надання дозволу на відведення земельної ділянки для будівництва гаражу, враховуючи рішення 4 сесії міської ради 5 скликання від 20.09.2006 року № 4/17 та пропозицію визнати таким, що втратило чинність рішення 32 сесії міської ради 7 скликання від 28.03.2018 року № 32/17 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального гаража гр. Карташову О.М. (пров. Дєтський, район будинку 4а)», надати дозвіл громадянину Чепенку Ігорю Івановичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по пров. Дєтський, район будинку 4а, м. Кремінна, площею 0,0024 га, для будівництва гаражу з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва гаражу гр. Чепенку І.І.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження проекту відведення земельної ділянки комунальної власності та передачу її в постійне користування КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» (пл. Паркова).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги стосовно затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розроблену відповідно до рішення сесії Кремінської міської ради від 28.03.2018 року № 32/15, від 16.05.2018 року № 34/14, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру, відділу містобудування та архітектури Кремінської районної державної адміністрації та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в постійне користування, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги - амбулаторії, яка розташована за адресою: м. Кремінна, площа Паркова, передати Комунальній установі «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Побєди, 1А, в постійне користування земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах площею 0,1500 га, розташовану по пл. Паркова, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги - амбулаторії і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проекту відведення земельної ділянки комунальної власності та передачу її в постійне користування КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» (пл. Паркова)» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження проекту відведення земельної ділянки комунальної власності та передачу її в постійне користування КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» (пров. Медовий).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги стосовно затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розроблену відповідно до рішення сесії Кремінської міської ради від 28.03.2018 року № 32/14, від 16.05.2018 року № 34/13, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру, відділу містобудування та архітектури Кремінської районної державної адміністрації та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в постійне користування, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги - амбулаторії, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пров. Медовий, передати Комунальній установі «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Побєди, 1А, в постійне користування земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах площею 0,1000 га, розташовану по пров. Медовий, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проекту відведення земельної ділянки комунальної власності та передачу її в постійне користування КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» (пров. Медовий)» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про припинення права оренди земельної ділянки гр. Матухна Л.І.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Матухна Л.І. щодо припинення права оренди земельної ділянки, у зв’язку з добровільною відмовою від права користування та пропозицію припинити право оренди громадянці Матухна Лідії Іванівні на земельну ділянку комунальної власності сільськогосподарського призначення у встановлених межах площею 0,0306 га., розташованої по вул. Тополина, 46, м. Кремінна наданої для ведення особистого селянського господарства і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права оренди земельної ділянки гр. Матухна Л.І» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 06.03.2014 р. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Матухна Л.І.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Матухна Л.І. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянці Матухна Лідії Іванівні шляхом переукладення договору оренди землі від 06.03.2014 року, який зареєстровано у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 30.10.2014 року за № 7570224, на земельну ділянку площею 0,1000 га, розташовану по вул. Тополина (колишній вул. Пархоменко), 46, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, а також припинити інше речове право за № 7570224 від 30.10.2014 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 06.03.2014 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 06.03.2014 р. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Матухна Л.І» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для випасання худоби гр. Наумчуку Ю.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Наумчука Ю.М. щодо виділення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для випасання худоби в оренду (ярок) та пропозицію надати дозвіл громадянину Наумчуку Юрію Миколайовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення (ярок), яка розташована по вул. Центральна, район будівлі 172, м. Кремінна, приблизною площею до 0,20 га, для випасання худоби з послідуючою передачею її в оренду і ознайомила з відповідним проектом рішення.

Наумчук Ю.М., який оголосив, що дане питання відноситься до його особистого конфлікту інтересів і він не буде приймати участі в обговоренні і голосуванні з приводу цього питання.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для випасання худоби гр. Наумчуку Ю.М.» .

Прийнято більшістю голосів.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила технічну документацію із землеустрою, розроблену на підставі рішення 40 сесії 6 скликання міської ради № 40/23 від 30.10.2013 року та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти – дошкільного навчального закладу № 3 «Зірочка», розташовану по вул. Дубова Роща, 9, м. Кремінна і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності та передачу в постійне користування НЗГО КРСТК ТСО України.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Навчального закладу об’єднання громадян «Кремінський районний спортивно-технічний клуб товариства сприяння оборони України» стосовно затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, розроблену відповідно до рішення сесії Кремінської міської ради 28.03.2018 року № 32/11 та пропозицію затвердити Технічну документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладу освіти, яка розташована за адресою: м. Кремінна, площа Паркова, 23 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності та передачу в постійне користування НЗГО КРСТК ТСО України» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про припинення права оренди на земельну ділянку ФОП Бабушкіній І.М. та передачу її в оренду ФОП Кушнаренко О.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Бабушкіної І.М. щодо припинення права оренди на земельну ділянку у зв’язку з припиненням підприємницької діяльності та передачею дочці торгового павільйону МАФ, заяву ФОП Кушнаренко О.В., щодо передачі в оренду земельної ділянки під торговим павільйоном переданого матір’ю у власність та пропозицію припинити фізичній особі-підприємцю Бабушкіній Ірині Миколаївні право оренди на земельну ділянку площею 0,0036 га, яка розташована по пров. Дружби, м. Кремінна та надана для будівництва та обслуговування закладу торгівлі – торгівельного павільйону, у зв’язку з відчуженням нерухомого майна, шляхом укладання Додаткової угоди №1 до договору оренди землі від 05.05.2015 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди на земельну ділянку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 16.09.2015 року № 11252899, а також передати в оренду фізичній особі-підприємцю Кушнаренко Олені Володимирівні при умовах виконання п.3. даного рішення, строком на 5 років земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах площею 0,0036 га, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пров. Дружби, для будівництва та обслуговування закладу торгівлі – торгівельного павільйону і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права оренди на земельну ділянку ФОП Бабушкіній І.М. та передачу її в оренду ФОП Кушнаренко О.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Качула Є.Г.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Качули Є.Г. щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою з послідуючим укладанням договору сервітуту на земельну ділянку для установки тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності, рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 14.05.2018 р. № 159 та надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Качулі Євгену Григоровичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Кооперативна, м. Кремінна, площею 0,0024 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки тимчасової споруди з послідуючим укладанням договору сервітуту і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Качула Є.Г.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Качула Є.Г.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Качули Є.Г. щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою з послідуючим укладанням договору сервітуту на земельну ділянку для установки тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності, рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 14.05.2018 р. № 160 та пропозицію надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Качулі Євгену Григоровичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Побєди (район входу на територію лікарні), м. Кремінна, площею 0,0006 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки тимчасової споруди з послідуючим укладанням договору сервітуту і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Качула Є.Г.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Колесник А.А.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Колесника А.А. щодо затвердження технічної документації та укладання договору сервітуту на земельну ділянку встановленого розміру відповідно до технічної документації, розробленої на підставі рішення 29 сесії 7 скликання міської ради № 29/23 від 31.01.2018 року та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки тимчасової споруди, розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Харківська, район будівлі 93а і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Колесник А.А.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею її в оренду ФОП Линник О.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила повторну заяву ФОП Линник О.В. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва, обслуговування та ремонту об’єктів транспортної інфраструктури та дорожнього господарства за рахунок вільної земельної ділянки в районі громадської зупинки по вул. Східна, м. Кремінна, рішення 23 сесії міської ради 7 скликання від 29.06.2017 року № 23/17 та пропозицію надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Линник Олені Вікторівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності іншої промисловості розташованої в районі громадської зупинки по вул. Східна, район будівлі 98а, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,2000 га, для будівництва, обслуговування та ремонту об’єктів транспортної інфраструктури та дорожнього господарства з послідуючою передачею її в оренду і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею її в оренду ФОП Линник О.В» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Шеїній Н.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила повторну заяву громадянки Шеїної Н.В. щодо виділення земельної ділянки вільної від забудови для будівництва та обслуговування жилого будинку, рішення 22 сесії міської ради 7 скликання від 17.05.2017 року № 22/23, Свідоцтво про шлюб виданого Кремінським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Луганській області від 14.07.2017 року та пропозицію надати дозвіл громадянці Шеїній Наталі Валеріївні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по вул. Гастелло, 34, м. Кремінна, площею 0,10 га, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Шеїній Н.В.».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                    О.М. ОСЄННОВ

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                О.В. ФЕЩЕНКО

Read 542 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG