Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 07 березня 2018 14:01

Протокол №32 від 02.03.2018 (31 сесія)

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 32
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

 м. Кремінна                                                                                    „02” березня 2018р.                                                                                                                   10.00, каб.12

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Осєннов О.М., Фещенко О.В., Лопата Б.А.

Відсутні 2 члена комісії: Попов В.Г., Наумчук Ю.М.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 31 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

1.    Про надання згоди на поділ земельної ділянки громадянам Березіну І.М. та Гнелицькій С.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадян Березіна І.М. і Гнелицької С.В. щодо надання згоди на поділ земельної ділянки у зв’язку з викупом вбудованого нежитлового приміщення відповідно до Договору купівлі-продажу нежитлового приміщення зареєстрованого в реєстрі за № 242 виданого 30.03.2017 року і Договору купівлі-продажу частки нежитлового приміщення зареєстрованого в реєстрі за № 1422 виданого 25.10.2017 року та пропозицію надати згоду громадянам Березіну Ігорю Миколайовичу і Гнелицькій Світлані Вікторівні на поділ земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови, розташованої по пров. Дружби, 5в, м. Кремінна, площею 0,0531 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – вбудованого нежитлового приміщення з послідуючою передачею в оренду і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання згоди на поділ земельної ділянки громадянам Березіну І.М. та Гнелицькій С.В.».

Прийнято одноголосно.     

 

2.    Про припинення права оренди на земельну ділянку та передачу її у приватну власність гр. Гуменюку І.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Гуменюка І.М. стосовно припинення права оренди на земельну ділянку у зв’язку з переходом права власності на споруду та передачі йому в приватну власність земельної ділянки, Договір дарування 43/100 часток гаражів зареєстрованого в реєстрі за № 2291 виданого 20.09.2013 року та пропозицію припинити право оренди громадянину Пакліну Юрію Вікторовичу на земельну ділянку комунальної власності, розташовану за адресою: м. Кремінна, пл. Кооперативна, 12в, площею 0,0079 га, наданої для утримання 43/100 частки фундаменту гаражу згідно Договору оренди землі від 04.03.2013 року і передати громадянину Гуменюку Івану Миколайовичу безоплатно у приватну власність земельну ділянку комунальної власності, розташовану за адресою: м. Кремінна, пл. Кооперативна, 12в, площею 0,0079 га, для будівництва та обслуговування індивідуального гаража, а також надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права приватної власності на дану земельну і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права оренди на земельну ділянку та передачу її у приватну власність гр. Гуменюку І.М.».

Прийнято одноголосно.

 

3.        Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Жукову В.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Жукова В.М., проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаного на підставі рішення міської ради від 22.11.2017 р. № 27/13, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру і головного архітектора Кремінського району та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянину Жукову Володимиру Майовичу у встановлених межах земельну ділянку площею 1200 м.кв. для індивідуального садівництва, яка розташована за адресою: сел. Житлівка, пров. Шкільний і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Жукову В.М.» .

Прийнято одноголосно.

 

4.        Про припинення права оренди на земельну ділянку гр. Казьонному В.Б.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Казьонного В.Б. стосовно припинення права оренди на земельну ділянку у зв’язку з відчуженням нерухомого майна відповідно до Договору дарування будівлі магазину зареєстрованого в реєстрі за № 105 виданого 22.01.2018 року та пропозицію припинити право оренди громадянину Казьонному Валерію Борисовичу на земельну ділянку комунальної власності, розташовану за адресою: м. Кремінна, пров. Шахтарський, 5Б, площею 0,0882 га, наданої для будівництва та обслуговування закладу торгівлі – магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права оренди на земельну ділянку гр. Казьонному В.Б.» .

Прийнято одноголосно.

 

5.        Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Кременчуку О.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Кременчука О.В. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, як учаснику АТО, посвідчення Управління персоналу штабу військової частини серії УБД № 098518 від 07 квітня 2016 року, рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/25 «Про резервування земельних ділянок та їх відведення учасникам антитерористичної операції та сім’ям загиблих учасників антитерористичної операції» та рішення 12 сесії міської ради 7 скликання від 29.06.2016 року № 12/18 та пропозицію надати дозвіл громадянину Кременчуку Олегу Володимировичу, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Полярна, 26, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,0600 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Кременчуку О.В.».

Прийнято одноголосно.

 

6.        Про внесення змін до договору оренди землі від 15.06.2017 р. укладеного з громадянкою Курта О.А.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Курта О.А. щодо зменшення орендної плати у зв’язку з переглядом ставок орендної плати Кремінською міською радою та пропозицію внести зміни в п. 9 Договору оренди землі від 15.06.2017 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди на земельну ділянку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 22.06.2017 за № 21151382, виклавши його в наступній редакції: «Орендна плата вноситься орендарем у формі та розмірі: - грошової плати у гривнях в розмірі 1% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки (що становить 670,91 грн. в рік розрахованої станом на 2018 рік відповідно до розрахунку) з застосуванням наступної індексації відповідно до нормативних актів на наступні роки, з правом перегляду орендної плати один раз у три роки та внесенням орендної плати згідно чинного законодавства шляхом перерахування коштів на рахунок місцевого бюджету.» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до договору оренди землі від 15.06.2017 р. укладеного з громадянкою Курта О.А.».

Прийнято одноголосно.

 

7.        Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки громадянину Омарову Р.О.

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Омарова Р.О. про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки, Договір купівлі-продажу нежитлової будівлі зареєстрованого в реєстрі за № 85 виданого 17.01.2018 року та пропозицію надати дозвіл громадянину Омарову Рафіку Омаровичу на зміну цільового призначення земельної ділянки комунальної власності площею 0,0934 га, розташованої по вул. Слобожанська, 36, м. Кремінна, із земель житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки громадянину Омарову Р.О.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 13 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.09.2011 року № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць», від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передати безоплатно у власність громадянам за заявами і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, рішення 13 сесії Кремінської міської ради 6 скликання від 21.09.2011 р. № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць», від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян за заявами і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян» .

Прийнято одноголосно.

 

10.    Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки РО «Парафія на честь преподобного Серафіма Саровського села Стара Краснянка Сєвєродонецької єпархії УПЦ».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Ієромонаха Парафії Серапіон про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки, Договір дарування будівлі магазину зареєстрованого в реєстрі за № 105 виданого 22.01.2018 року та пропозицію надати дозвіл РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПАРАФІЯ НА ЧЕСТЬ ПРЕПОДОБНОГО СЕРАФИМА САРОВСЬКОГО СЕЛА СТАРА КРАСНЯНКА СЄВЄРОДОНЕЦЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ», юридична адреса: сел. Стара Краснянка, пров. Ольховий, 12, на зміну цільового призначення земельної ділянки комунальної власності площею 0,0882 га, розташованої по пров. Шахтарський, 5Б, селища Стара Краснянка, із земель житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі – магазину для будівництва та обслуговування будівель релігійних організацій з послідуючою передачею в постійне користування і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки РО «Парафія на честь преподобного Серафіма Саровського села Стара Краснянка Сєвєродонецької єпархії УПЦ»»

Прийнято одноголосно.     

 

11.    Про надання згоди на передачу в суборенду частини земельної ділянки без виділення в натурі ТОВ «Комплекс 21».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «Комплекс 21» щодо надання згоди на передачу в суборенду частини земельної ділянки без виділення її в натурі, яка знаходиться в оренді та пропозицію надати згоду Товариству з обмеженою відповідальністю «Комплекс 21», юридична адреса: м. Кремінна, пл. Кооперативна, 40, на передачу в суборенду частину земельної ділянки комунальної власності без виділення в натурі, розташованої по пл. Кооперативна, 40, м. Кремінна, площею 0,2281 га, яка знаходиться в оренді згідно договору оренди землі від 22.02.2017 року, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину до 10.02.2022 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання згоди на передачу в суборенду частини земельної ділянки без виділення в натурі ТОВ «Комплекс 21»».

Прийнято одноголосно.

 

12.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Троцю Я.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Троця Я.В. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності та пропозицію надати дозвіл громадянину Троцю Ярославу Володимировичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по пров. Суржана, 8, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,0600 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Троцю Я.В.» .

Прийнято одноголосно.

 

13.    Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею її в оренду гр. Фоміну В.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Фоміна В.В. щодо передачі в оренду земельну ділянку під вбудованим нежитловим приміщенням, Договір дарування нежитлового приміщення зареєстрованого в реєстрі за № 36 виданого 12.07.2016 року та пропозицію визнати таким, що втратив чинність договір оренди землі від 21.11.2005 року (з доповненнями), який зареєстрований у Кремінському районному відділі Луганської регіональної філії ДП «Центр Державного земельного кадастру при Держкомземі України» від 01.12.2005 року за № 216101/040542200077 та надати дозвіл громадянину Фоміну Віталію Валерійовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по пров. Дружби (колишній пров. Октябрьський), 4/4а, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,0033 га для будівництва та обслуговування закладу торгівлі – вбудованого магазину з послідуючою передачею її в оренду і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею її в оренду гр. Фоміну В.В.» .

Прийнято одноголосно.

 

14.    Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Зуєнку С.Г.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Зуєнка С.Г. щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою з послідуючим укладанням договору сервітуту на земельну ділянку для установки тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності, рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 15.12.2017 р. № 302 та пропозицію надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Зуєнку Сергію Георгійовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Кооперативна, м. Кремінна, площею 0,0035 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки тимчасової споруди з послідуючим укладанням договору сервітуту і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Зуєнку С.Г.».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                    О.М. ОСЄННОВ

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                О.В. ФЕЩЕНКО

Read 591 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG