Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 22 листопада 2017 16:23

Протокол №32 від 21.11.2017 (27 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ № 32
засідання постійної депутатської комісії
з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів

 

м. Кремінна                                                                                                 „21”листопада 2017 р.

                                                                                                                      16.00, каб. 12

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Кравченко В.І., Гриценко Л.А., Несчетний А.А.

Відсутні 2 члена комісії: Гнелицький К.С., Нагорянський О.В.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., перший заступник міського голови Дзивульський Г.А., начальник планово-фінансового відділу Смалько Н.М.

Засідання комісії проводиться за участю голови постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку Кременчука В.І.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних та інших питань, які виносяться на 27 сесію міської ради.

Інформація: секретаря міської ради Пилипенко Е.В., першого заступника міського голови Дзивульського Г.А., начальника планово-фінансового відділу Смалько Н.М.

 

1.      Про затвердження плану діяльності з підготовки та відстеження регуляторних актів Кремінської міської ради у 2018 р.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В., який оголосив запропонований до затвердження Перелік поточних та перспективних планів підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік та План-графік проведення заходів з відстеження результативності прийнятих регуляторних актів на 2018 рік і ознайомив з проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження плану діяльності з підготовки та відстеження регуляторних актів Кремінської міської ради у 2018 р».

Прийнято одноголосно.

 

2.      Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 29 по вул. Шевченко з балансу комунального підприємства «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «АВАНГАРД - КРЕМІННА».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульський Г.А., який оголосив звернення голови ОСББ «АВАНГАРД - КРЕМІННА» Васильєва В.Г. про зняття житлового будинку з балансу КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» та передачу його на баланс та в оперативне управління даного ОСББ та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирного житлового будинку №29 по вул. Шевченко в м. Кремінна з балансу комунального підприємства Кремінської міської ради «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» на баланс та в оперативне управляння об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «АВАНГАРД - КРЕМІННА». Керівнику КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» та голові ОСББ «АВАНГАРД - КРЕМІННА» створити комісію з приймання – передачі житлового будинку №29 по вул. Шевченко в м. Кремінна, провести перевірку активів, скласти акт приймання-передачі основних засобів, провести їх передачу у встановленому законом порядку та внести зміни в дані бухгалтерського обліку, а також, ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 29 по вул. Шевченко з балансу комунального підприємства «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «АВАНГАРД - КРЕМІННА»».

Прийнято одноголосно.

 

3.      Про затвердження Програми «Учнівська молодь Кремінщини».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульський Г.А., який оголосив інформацію, що з метою впровадження в життя ідей, що пропонуються молоддю міста та більш якісного висвітлення інформації про діяльність Кремінської міської ради пропонується затвердити Програму «Учнівська молодь Кремінщини» на 2018-2020 роки та заходи до Програми і ознайомив з відповідним проектом рішення з додатками.

 ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Програми «Учнівська молодь Кремінщини»».

Прийнято одноголосно.

 

4.      Про затвердження Положення про Учнівський парламент при Кремінській міській раді.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульський Г.А., який оголосив інформацію, що з метою впровадження в життя ідей, що пропонуються молоддю міста та більш якісного висвітлення інформації про діяльність Кремінської міської ради та пропозицію утворити Учнівський парламент при Кемінській міській раді, затвердити Положення про Учнівський парламент при Кремінській міській раді і ознайомив з відповідним проектом рішення з додатками.

 ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Положення про Учнівський парламент при Кремінській міській раді».

Прийнято одноголосно.

 

5.      Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2017 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Смалько Н.М., яка оголосила, що з метою ефективного використання бюджетних коштів, проведення своєчасних робіт з реалізації заходів програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Кремінна у 2017 році, пропонується внести зміни до Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2017 рік та викласти Заходи щодо виконання Програми проведення урочистих та святкових заходів в м.Кремінна на 2017 рік в новій редакції згідно додатків до проекту рішення, а також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2017 рік».

Прийнято одноголосно.

 

6.      Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Смалько Н.М., яка оголосила, що у відповідності до Бюджетного кодексу України, пропонується наступне:

  1. Внести зміни до рішення міської ради від 21 грудня 2016 року № 18/19 «Про затвердження Кремінського міського бюджету на 2017 рік» (далі – рішення), зі змінами внесеними рішенням Кремінської міської раді від 08.02.2017 №19/13 «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік», рішенням Кремінської міської раді від 01.03.2017 № 20/2 «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік», рішенням Кремінської міської раді від 05.04.2017 № 21/2 «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік», рішенням Кремінської міської раді від 17.05.2017 № 22/6 «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік», рішенням Кремінської міської раді від 29.06.2017 № 23/4 «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік», рішенням Кремінської міської раді від 02.08.2017 № 24/3 «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік», від 13.09.2017 № 25/3 «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік», від 25.10.2017 № 26/3 «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік»:
  2. Внести зміни у додаток: 6 «Перелік об`єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку» та викласти додатки 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 у новій редакції згідно з додатками 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 до цього проекту рішення.

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік».

Прийнято одноголосно.

 

7.      Про укладення додаткової угоди.

 

СЛУХАЛИ:

Смалько Н.М., яка оголосила, що у зв’язку з розширенням повноважень органів місцевого самоврядування, що потребує збільшення забезпечення виконавчих органів матеріальними ресурсами, проведенням капітального ремонту адміністративної будівлі Кремінської міської ради, відповідно до вимог Закону Україну «Про оренду державного та комунального майна», пропонується виконкому Кремінської міської ради провести роботу з укладення додаткової угоди з Орендарем - Головним управлінням Держгеокадастру в Луганській області стосовно Договору від 14.12.2015 № 141115 в частині зменшення загальної площі оренди з 129,20 кв.м на 97,70 кв.м та переміщення орендаря з приміщень, які потребують капітального ремонту в інші приміщення і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

 ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про укладення додаткової угоди».

Прийнято одноголосно.

 

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                               В.І. КРАВЧЕНКО

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                            Л.А. ГРИЦЕНКО

Read 663 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG