Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 19 травня 2017 11:38

Протокол №23 від 11.05.2017 (22 сесія)

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ № 23
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

                                                                                                         

 м. Кремінна                                                                                                „11” травня 2017 р.                                                                                                                                    10.00, каб.12

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Осєннов О.М., Наумчук Ю.М., Лопата Б.А.

Відсутні: Фещенко О.В., Попов В.Г.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 22 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

  1. Про внесення змін та доповнень до рішення 38 сесії Кремінської міської ради 6 скликання від 21.08.2013 року № 38/5.

 

СЛУХАЛИ

Пруденко О.П., яка оголосила, що у зв’язку з кадровими змінами, які відбулися в апарату Виконавчого комітету міської ради пропонується внести зміни в рішення 38 сесії міської ради 6 скликання від 21.08.2013 року № 38/5 «Про затвердження Положення про самоврядний контроль за використанням та охороною земель на території громади Кремінської міської ради», а саме Додаток 2 рішення викласти в наступній редакції:

Склад комісії з самоврядного контролю за використання та охороною земель громади Кремінської міської ради:

Дзивульський Г.А.   – перший заступник міського голови, голова комісії.

Пруденко О.П.           –начальник землевпорядного відділу апарату виконавчого комітету

Кремінської міської ради, секретар комісії;

Члени комісії :

Глядя В.О.                  – спеціаліст землевпорядного відділу апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради;

Ковальов О.В.            – спеціаліст землевпорядного відділу апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради;

Осеннов О.М.       – депутат Кремінської міської ради, голова постійної комісію з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін та доповнень до рішення 38 сесії Кремінської міської ради 6 скликання від 21.08.2013 року № 38/5»

Прийнято більшістю голосів.

 

2.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян (збірне).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, рішення 13 сесії Кремінської міської ради 6 скликання від 21.09.2011 р. № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць» та від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» 0 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян (збірне)».

Прийнято одноголосно.

 

3.      Про надання згоди гр. Лісняку М.Г. щодо передачі земельних ділянок в суборенду (вул. Промислова, 1д).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Лісняка М.Г. про надання дозволу щодо передачі в суборенду земельних ділянок, які знаходяться у нього в користуванні та передані в оренду для утримання виробничої бази і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання згоди гр. Лісняку М.Г. щодо передачі земельних ділянок в суборенду (вул. Промислова, 1д)» .

Прийнято одноголосно.

 

4.      Про надання згоди на поділ земельної ділянки ТОВ «Кремінський завод «РИТМ» (вул. Вокзальна, 2).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «Кремінський завод «РИТМ» щодо надання згоди на поділ земельної ділянки у зв’язку з добровільною відмовою від частини земельної ділянки і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання згоди на поділ земельної ділянки ТОВ «Кремінський завод «РИТМ» (вул. Вокзальна, 2)»

Прийнято одноголосно.     

 

5.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту Мкртчяну В.Г. (вул. Банкова, район будівлі 11).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Мкртчяна В.Г. щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою з послідуючим укладанням договору сервітуту на земельну ділянку для установки тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності, рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 29.03.2017 р. № 75 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

Осєннов О.М. – в заяві вказано, що заявник просить надати дозвіл на складання технічної документації під автомобільну мийку. Чому це не вказано в проекті рішення?

Пруденко О.П. – згодна, можемо вказати в проекті рішення.

Лопата Б.А. – мені здається що такий об’єкт не можна встановлювати біля річки.

Пруденко О.П. – до річки приблизно 50 метрів.

Осєннов О.М. – даний проект буде узгоджуватися з екологією та санітарно-епідеміологічною службою. Якщо буде не відповідність всім нормам, дозволу на розміщення даного об’єкту не нададуть.

Лопата Б.А. – я все-таки не підтримую даний проект.

Наумчук Ю.М. – це робочі місця, тому проект рішення підтримую, а стосовно екології, згоден з головою комісії.

Осєннов О.М. – не має більше питань? Рішення буде прийматися на сесії, а більшістю голосів присутніх членів комісії пропонуємо розглянути даний проект рішення на пленарному засідання 22-ої сесії.

ВИРІШИЛИ:

 З змінами та доповненнями винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту Мкртчяну В.Г. (вул. Банкова, район будівлі 11)» .

Прийнято більшістю голосів.

 

6.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Колеснику А.А. (вул. Харківська, район будівлі 93а).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Колесника А.А. щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою з послідуючим укладанням договору сервітуту на земельну ділянку для установки тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності, рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 29.03.2017 р. і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Колеснику А.А. (вул. Харківська, район будівлі 93а)».

Прийнято одноголосно.

 

7.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею її в оренду для городництва гр. Пустовар С.В. (вул. Пєрвомайська, район будинку 61).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Пустовар С.В. щодо передачі в оренду земельної ділянки для городництва, яка раніше виділялася в оренду громадянці Голуб Т.Л. і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею її в оренду для городництва гр. Пустовар С.В. (вул. Пєрвомайська, район будинку 61)» .

Прийнято одноголосно.

 

8.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею її в оренду гр. Мірошникову Д.А. (пров. Дружби, 16/76).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Мірошникова Д.А. щодо надання дозволу на відведення земельної ділянки з послідуючим укладанням договору оренди землі на земельну ділянку для обслуговування вбудованого приміщення - магазину, Договір купівлі-продажу житлової квартири зареєстрованого в реєстрі за № 1383 виданого 25.08.2016 року, та інформацію щодо закінчення терміну дії виконання рішення 15 сесії міської ради 7 скликання від 28.09.2016 року № 15/10 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею її в оренду гр. Мірошникову Д.А. (пров. Дружби, 16/76)».

Прийнято одноголосно.

 

9.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею її в оренду гр. Мірошникову Д.А. (пров. Дружби, 16/75-76).

                                                                                                                                  

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Мірошникова Д.А. щодо надання дозволу на відведення земельної ділянки з послідуючим укладанням договору оренди землі на земельну ділянку для обслуговування вбудованих приміщень - магазину, Договір купівлі-продажу житлової квартири зареєстрованого в реєстрі за № 1383 виданого 25.08.2016 року та Договір купівлі-продажу житлової квартири зареєстрованого в реєстрі за № 1005 виданого 09.06.2016 року, та інформацію щодо закінчення терміну дії виконання рішення 15 сесії міської ради 7 скликання від 28.09.2016 року № 15/11 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею її в оренду гр. Мірошникову Д.А. (пров. Дружби, 16/75-76)».

Прийнято одноголосно.

 

10.  Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Пустовар С.В. (вул. Пєрвомайська, район будинку 61).

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Пустовар С.В. щодо виділення в оренду земельної ділянки для городництва і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Пустовар С.В. (вул. Пєрвомайська, район будинку 61)» .

Прийнято одноголосно.

 

11.  Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Фоміну В.В. (вул. Сіточна, район садиби 48).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Фоміна В.В. щодо виділення земельної ділянки вільної від забудови для ведення особистого селянського господарства і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення з доповненнями і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Фоміну В.В. (вул. Сіточна, район садиби 48)» .

Прийнято одноголосно.

 

12.  Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Салманову В.В. (вул. Мічуріна, район школи-інтернату №3).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Салманова В.В. щодо виділення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, рішення 45 сесії міської ради 5 скликання від 08.09.2010 року № 45/28 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Салманову В.В. (вул. Мічуріна, район школи-інтернату №3)» .

Прийнято одноголосно.

 

13.  Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Сєдих Н.В. (вул. Гастелло, 34).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Сєдих Н.В. щодо виділення земельної ділянки вільної від забудови для будівництва та обслуговування жилого будинку, Довідку КП «Кремінське РБТІ» від 21.03.2017 року № 3 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Сєдих Н.В. (вул. Гастелло, 34)»

Прийнято одноголосно.     

 

14.  Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Слєпцову І.А. (вул. Ломоносова, 2).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Слєпцова І.А. щодо виділення земельної ділянки вільної від забудови для будівництва та обслуговування жилого будинку, Довідку КП «Кремінське РБТІ» від 20.03.2017 року № 2 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Слєпцову І.А. (вул. Ломоносова, 2)».

Прийнято одноголосно.

 

15.  Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Пархоменко С.В. (вул. Лозова, 40).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Пархоменко С.В. щодо виділення земельної ділянки вільної від забудови для будівництва та обслуговування жилого будинку, враховуючи рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 14.02.2002 року № 110 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Пархоменко С.В. (вул. Лозова, 40)» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Музирі А.В. (вул. Курчатова, 33).

 

СЛУХАЛИ

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Бяльського О.В. – розробника проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Музирі А.В. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, як учаснику АТО щодо подовження терміну дії виконання рішення сесії міської ради від 27.01.2016 року № 4/22 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Музирі А.В. (вул. Курчатова, 33)»

Прийнято більшістю голосів.

 

17.  Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 13 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.09.2011 року № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 5 сесії міської ради 7 скликання від 01.03.2017 року № 20/7 «Про передачу земельних ділянок комунальної власності фізичним особам у власність або в користування на правах оренди та проведення їх продажу» та розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць» та від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

18.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності та передачу в постійне користування Кремінській районній раді (вул. Банкова, 1).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Кремінської районної ради стосовно затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, розроблену відповідно до рішення сесії Кремінської міської ради від 01.03.2017 року № 20/12 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності та передачу в постійне користування Кремінській районній раді (вул. Банкова, 1)» .

Прийнято одноголосно.

 

19.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності та передачу в постійне користування Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації (вул. Вереснева, 18).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Відділу освіти Кремінської РДА стосовно затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, розроблену відповідно до рішення сесії Кремінської міської ради 25.04.2012 року № 24/14 та від 25.05.2016 року № 10/7 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності та передачу в постійне користування Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації (вул. Вереснева, 18)»

Прийнято одноголосно.     

 

20.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності та передачу в постійне користування Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації (вул. Титова, 18).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Відділу освіти Кремінської РДА стосовно затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розробленого відповідно до рішення сесії Кремінської міської ради від 30.11.2016 року № 17/14, позитивні висновки Відділу містобудування та архітектури Кремінської РДА та Управління Держгеокадастру у Кремінському районі і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності та передачу в постійне користування Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації (вул. Титова, 18)».

Прийнято одноголосно.

 

21.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО» (район пров. Сєвєрний).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву дирекції ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО» щодо передачу в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до проекту землеустрою, розробленого на підставі рішення 20 сесії 7 скликання міської ради № 20/20 від 01.03.2017 року, позитивний висновок Відділу Держгеокадастру у Кремінському районі та Відділу містобудування та архітектури Кремінської районної державної адміністрації і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО» (район пров. Сєвєрний)».

Прийнято одноголосно.

 

22.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду громадянам Сливі М.М. та Сливі О.М. (вул. Титова, 7/24).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадян Сливи М.М. та Сливи О.М. щодо передачу в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою, розробленого на підставі рішення 20 сесії 7 скликання міської ради № 20/9 від 01.03.2017 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду громадянам Сливі М.М. та Сливі О.М. (вул. Титова, 7/24)».

Прийнято одноголосно.

 

23.  Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду гр. Сливі М.М. (пров. Восточний, 14а).

                                                                                                                                  

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Сливи М.М. стосовно погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та переукладання договору оренди землі від 29.03.2007 р., рішення сесії Кремінської міської ради 18.01.2017 року № 20/22 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

Наумчук Ю.М. – при розгляді даного питання з виїздом на місце було вказано гр. Сливі М.М. щоб він убрав огорожу, але на сьогоднішній день це не зроблено.

Осєннов О.М. – пропоную погодити технічну документацію гр. Сливі М.М. після того як вбере огорожу. Якщо це буде зроблено до сесії то питання розглянути на сесії.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень при умові демонтажу огорожі і винести на розгляд сесії проект рішення «Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду гр. Сливі М.М. (пров. Восточний, 14а)».

Прийнято одноголосно.

 

24.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Курті О.А. (вул. Лиманська, 220).

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила заяву Курти О.А. щодо передачу в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою, розробленого на підставі рішення 41 сесії 6 скликання міської ради № 41/13 від 20.11.2013 року, Договір купівлі-продажу житлового будинку зареєстрованого в реєстрі за № 1458 виданого 29.08.2014 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Курті О.А. (вул. Лиманська, 220)» .

Прийнято одноголосно.

 

25.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду ФОП Карпенко О.В. (пр. Дружби, 8/3).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Карпенко О.В. щодо передачі в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою, розробленого на підставі рішення 20 сесії 7 скликання міської ради № 20/10 від 01.03.2017 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення з доповненнями і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду ФОП Карпенко О.В. (пр. Дружби, 8/3)» .

Прийнято одноголосно.

 

26.  Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 27.03.2007 р. для установки торгового павільйону ФОП Ємельяненко Т.О. (сел. Стара Краснянка, вул. Озерна, 25а).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Ємельяненко Т.О. щодо поновлення строку дії договору оренди землі та інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 27.03.2007 р. для установки торгового павільйону ФОП Ємельяненко Т.О. (сел. Стара Краснянка, вул. Озерна, 25а)» .

Прийнято одноголосно.

 

27.  Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 16.12.2013 р. для утримання нежилих будівель та споруд – столярного цеху ФОП Манченку Р.В. (пл. Шахтна (колишня пл. Піонерська), 3б).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Манченка Р.В. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки та інформацію щодо відсутності заборгованості з плати за землю і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 16.12.2013 р. для утримання нежилих будівель та споруд – столярного цеху ФОП Манченку Р.В. (пл. Шахтна (колишня пл. Піонерська), 3б)»

Прийнято одноголосно.     

 

28.  Про внесення змін до договорів оренди землі від 18.09.2013 р. для утримання торгівельного павільйону та розширення території з гр. Алпатовою Г.Г. (вул. Центральна, район будинку 7).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Чорнобая В.В. щодо внесення змін в договори оренди землі у зв’язку зі зміною власника рухомого майна, Договір купівлі-продажу рухомого майна зареєстрованого в реєстрі за № 448 та виданого 19.04.2017 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до договорів оренди землі від 18.09.2013 р. для утримання торгівельного павільйону та розширення території з гр. Алпатовою Г.Г. (вул. Центральна, район будинку 7)».

Прийнято одноголосно.

 

29.  Про припинення права користування земельною ділянкою Марійчину А.В. та передачу її в оренду гр. Шемякіну Ю.Г. для обслуговування паливного складу (вул. Східна, 101а).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву Рибалко Т.В., уповноважену особу від імені Марійчина Андрія Васильовича відповідно до Довіреності зареєстрованої в реєстрі за № 48 виданої 25.01.2017 року, щодо припинення права користування земельною ділянкою у зв’язку з відчуженням права власності на нерухоме майно, Договір купівлі-продажу нерухомого майна зареєстрованого в реєстрі за № 365 та виданого 09.02.2017 року та заяву Шемякіна Ю.Г. щодо передачі в оренду земельної ділянки під нерухомим майном і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою Марійчину А.В. та передачу її в оренду гр. Шемякіну Ю.Г. для обслуговування паливного складу (вул. Східна, 101а)» .

Прийнято одноголосно.

 

30.  Про припинення права користування земельною ділянкою ПП «ЮФ «Лагно» (пров. Дружби, 5в).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ПП «ЮФ «Лагно» щодо припинення права користування земельною ділянкою у зв’язку з відчуженням права власності на вбудоване нежитлове приміщення, Договір купівлі-продажу зареєстрованого в реєстрі за № 242 та виданого 13.03.2017 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою ПП «ЮФ «Лагно» (пров. Дружби, 5в)» .

Прийнято одноголосно.

 

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                                О.М. ОСЄННОВ

Read 609 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG