Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 07 березня 2017 09:37

Протокол №20 від 01.03.2017 (20 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 20
засідання постійної депутатської комісії
з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів

 

м. Кремінна                                                                                                 „01” березня 2017 р.

                                                                                                                      09.00, каб. 04

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Кравченко В.І., Гриценко Л.А., Несчетний А.А.

Відсутні 2 члена комісії: Гнелицький К.С., Нагорянський О.В.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: заступник міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 20 сесію міської ради.

Інформація: заступника міського голови з фінансово - економічних питань Макогон Н.М.

 

1.      Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2017 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконкому Кремінської міської ради та рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 28 лютого 2017 року №2 «Про надання фінансової підтримки КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» та пропозицію розділи 6.2.1. «Бюджетні інвестиції», 7.5. «Житлово - комунальне господарство», 8.3. «Культура», 9.2 «Техногенна безпека», розділ «Заходи з реалізації програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Кремінна на 2017 рік» Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2017 рік викласти в новій редакції згідно з додатками до проекту рішення і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2017 рік».

Прийнято одноголосно.

 

2.      Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради в якому пропонується наступне:

Внести зміни до рішення міської ради від 21 грудня 2016 року № 18/19 «Про затвердження Кремінського міського бюджету на 2017 рік» (далі – рішення), зі змінами внесеними рішенням Кремінської міської раді від 08.02.2017 №19/13 «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік», а саме:

У пункті 2 рішення цифри «14 940,914», «8 371,150», «6 569,764» замінити відповідно цифрами «15 289,976», «9 045,206», «6 244,770».

У пункті 3 рішення цифри «5 993,294» замінити відповідно цифрами «5 668,300».

Пункт 3 рішення доповнити абзацом такого змісту:

«Установити дефіцит загального фонду міського бюджету в сумі 1 718,766 тис. грн. напрямком використання якого визначити:

- використання вільного залишку бюджетних коштів загального фонду бюджету в сумі 1 718,766 тис.грн. згідно з додатком 4.»

У пункті 4 рішення цифри «5 993,294» замінити відповідно цифрами «5 668,300».

У пункті 8 рішення цифри «10 158,275» замінити відповідно цифрами «10 503,247».

Внести зміни у додатки: 1 «Доходи Кремінського міського бюджету на 2017 рік», 2 «Видатки Кремінського міського бюджету на 2017 рік за Типовою програмною класифікацію видатків та кредитування місцевих бюджетів/Тимчасовою класифікацією видатків та кредитування для бюджетів місцевого самоврядування, які не застосовують програмно-цільового методу», 3 «Ліміти споживання енергоносіїв у фізичних та вартісних показниках у розрізі бюджетних установ, що фінансуються за рахунок міського бюджету в 2017 році», 4 «Джерела фінансування міського бюджету на 2017 рік», 5 «Перелік державних та регіональних програм по Кремінському міському бюджету на 2017 рік», 6 «Перелік об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку», 7 «Показники міжбюджетних трансфертів між Кремінським міським бюджетом та іншими бюджетами на 2017 рік» та викласти додатки у новій редакції.

Затвердити Грантовий Контракт між Європейським Союзом та Кремінською міською радою від 16.12.2016 за №2015/369-283 на реалізацію проекту «Поліпшення доступу до води в постраждалій від конфлікту громаді в м.Кремінна» в рамках Програми «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», кошторисна вартість проекту 1 756 961,00 євро (у тому числі грант ЄС – 1 581 235,00 евро; співфінансування – 175 726,00 євро). Даний проект укладено відповідно до Рамкової Угоди між Урядом України та Комісією Європейських Співтовариств від 03.09.2008 (Закон України від 03.09.2008 №360-VI), Угода про фінансування програми «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні».

Надати право міському голові протягом 2017 року вносити зміни до спеціального фонду кошторису міської ради за власним надходженнями на підставі довідки Казначейства про підтвердження надходжень на спеціальні реєстраційні рахунки та довідки про зміни до кошторису без внесення відповідних змін до бюджетного розпису за спеціальним фондом бюджету по проекту «Поліпшення доступу до води в постраждалій від конфлікту громаді в м.Кремінна» з подальшим затвердженням внесених змін міською радою у встановленому порядку під час внесення змін до міського бюджету або затвердження звіту про його виконання, відповідно до ч.10 ст.23 Бюджетного кодексу України.

Надати право міському голові, на підставі рішення Конкурсного комітету міського конкурсу міні-грантів місцевого розвитку «Місто своїми руками», здійснювати протягом 2017 року у межах загального обсягу бюджетних призначень за загальним та спеціальними фондами бюджету перерозподіл бюджетних асигнувань, затверджених у розписі бюджету та кошторисі в розрізі Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів / Тимчасової класифікації видатків та кредитування для бюджетів місцевого самоврядування, які не застосовують програмно-цільового методу та економічної класифікації видатків бюджету з подальшим затвердженням внесених змін міською радою у встановленому порядку під час внесення змін до міського бюджету або затвердження звіту про його виконання, відповідно до ч.10 ст.23 Бюджетного кодексу України.

Макогон Н.М. ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік».

Прийнято одноголосно.

 

3.      Про затвердження Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги, Положення про комісію з надання матеріальної допомоги та її склад.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка запропонувала на виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2017 рік (зі змінами затвердити Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги на подолання наслідків пожежі в результаті яких повністю або частково знищено житлові приміщення, затвердити Положення про комісію з надання матеріальної допомоги на подолання наслідків пожежі в результаті яких повністю або частково знищено житлові приміщення та затвердити склад комісії з надання матеріальної допомоги на подолання наслідків пожежі в результаті яких повністю або частково знищено житлові приміщення і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги, Положення про комісію з надання матеріальної допомоги та її склад».

Прийнято одноголосно.

 

4.      Про затвердження Положення про проведення міського конкурсу міні-проектів розвитку територіальної громади «Місто своїми руками».

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою подальшого розвитку місцевого самоврядування, підтримки громадських ініціатив, сприяння у розв’язанні місцевих проблем соціально-економічного характеру територіальній громаді м. Кремінна, створення умов для підвищення активності громади пропонується провести у 2017 році Конкурс міні-проектів, спрямованих на вирішення актуальних проблем місцевого розвитку територіальної громади м. Кремінна, а також затвердити Положення про проведення Конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення актуальних проблем місцевого розвитку територіальної громади м. Кремінна, склад Конкурсного комітету Конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення актуальних проблем місцевого розвитку територіальної громади м. Кремінна та План-графік проведення Конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення актуальних проблем місцевого розвитку територіальної громади м. Кремінна і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Положення про проведення міського конкурсу міні-проектів розвитку територіальної громади «Місто своїми руками».

Прийнято одноголосно.

 

5.      Про затвердження Положення про Форум місцевого розвитку Кремінської територіальної громади.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою створення умов для реалізації принципів сталого розвитку на території громади та активному залученню усіх верств населення, представників установ, організацій та бізнес-структур до діалогу з органами місцевої влади та громадського обговорення проектів регуляторних актів, рішень органів самоврядування, співробітництва в рамках проекту «Верховенство права» пропонується затвердити Положення про Форум місцевого розвитку Кремінської територіальної громади і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Положення про Форум місцевого розвитку Кремінської територіальної громади».

Прийнято одноголосно.

 

6.      Про надання пільги щодо сплати державного мита у 2017 році.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила звернення Кремінської райдержадміністрації та пропозицію звільнити Кремінську районну державну адміністрацію Луганської області від сплати державного мита, яке зараховується до Кремінського міського бюджету за видачу свідоцтва у зв’язку зі зміною, доповненням, виправленням і поновленням актових записів цивільного стану та за повторну видачу свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання пільги щодо сплати державного мита у 2017 році».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                    В.І. КРАВЧЕНКО

 

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                Л.А. ГРИЦЕНКО

Read 770 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG