Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 07 березня 2017 09:34

Протокол №21 від 21.02.2017 (20 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 21
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

м. Кремінна                                                                                                         „21” лютого 2017 р.
                                                                                                                                  10.00, каб.12

 

На засіданні присутні 5 членів комісії: Осєннов О.М., Фещенко О.В., Лопата Б.А., Наумчук Ю.М., Попов В.Г.

Відсутні: немає.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: Кремінський міський голова Прокопенко Ю.О., секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 20 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

  1. Про передачу земельних ділянок комунальної власності фізичним особам у власність або в користування на правах оренди та проведення продажу їх.

 

СЛУХАЛИ

Пруденко О.П., яка оголосила звернення громадян щодо проведення безоплатної приватизації та бажання викупити громадянами земельних ділянок, які знаходяться в користуванні або оформлення права користування земельними ділянками під нерухомим майном (оренда) та з метою визначення порядку передачі (надання) земельних ділянок в користування або у власність із земель комунальної власності відповідно до Конституції України, Цивільного кодексу України, Земельного кодексу України із змінами та доповненнями, Законів України "Про оренду землі", "Про Державний земельний кадастр", "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності", "Про землеустрій", "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень" із змінами та доповненнями, "Про регулювання містобудівної діяльності" із змінами та доповненнями, та інших законодавчих актів України і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу земельних ділянок комунальної власності фізичним особам у власність або в користування на правах оренди та проведення продажу їх»

Прийнято більшістю голосів.

 

2.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян (збірне).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, рішення 13 сесії Кремінської міської ради 6 скликання від 21.09.2011 р. № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць» та від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян (збірне)».

Прийнято одноголосно.

 

3.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для обслуговування нежитлових вбудованих приміщень.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила інформацію, що у зв’язку із змінами та доповненнями, які внесені до земельного законодавства України, а саме: до Земельного кодексу України, Закону України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень» та для переукладання договорів оренди на земельні ділянки під вбудованими приміщеннями пропонується надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності із земель житлової та громадської забудови в межах сформованих земельних ділянок для обслуговування нежитлових вбудованих приміщень громадянам які надали заяву і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для обслуговування нежитлових вбудованих приміщень» .

Прийнято одноголосно.

 

4.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею в оренду ФОП Карпенко О.В. (пр. Дружби, 8/3).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Карпенко О.В. щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою з послідуючим переукладенням договору оренди землі та приведенням його до відповідності норм чинного законодавства і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею в оренду ФОП Карпенко О.В. (пр. Дружби, 8/3)»

Прийнято одноголосно.     

 

5.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею в оренду гр. Романовському О.О. (вул. Банкова, 3а).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Романовського О.О. щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою на земельну ділянку, яка фактично використовується для обслуговування магазину «Строитель» та на якій побудовані господарські споруди, які необхідно узаконити, Рішення Кремінського районного суду справа № 414/1668/16-ц від 07.11.2016 року та Ухвалу Апеляційного суду Луганської області справа № 414/1668/16-ц від 12.12.2016 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею в оренду гр. Романовському О.О. (вул. Банкова, 3а)» .

Прийнято одноголосно.

 

6.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею в постійне користування Кремінській районній раді (вул. Банкова, 1).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання голови Кремінської районної ради щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою для передачі в постійне користування земельної ділянки, на якій розташовано нерухоме майно – адміністративна будівля зі спорудами, свідоцтво про право власності на нерухоме майно від 16.03.2004 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею в постійне користування Кремінській районній раді (вул. Банкова, 1)».

Прийнято одноголосно.

 

7.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею в постійне користування Церкві ХВЄ «Новая жизнь» (вул. Центральна, 4).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання в.о. пастиря Церкві ХВЄ «Новая жизнь» щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою для передачі в постійне користування земельної ділянки, на якій розташовано нерухоме майно, яке використовується як церква, договір купівлі-продажу державного майна зареєстрованого в реєстрі за № 2-1188 та виданого 04.03.2000 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею в постійне користування Церкві ХВЄ «Новая жизнь» (вул. Центральна, 4)» .

Прийнято одноголосно.

 

8.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею в постійне користування КП «Креміннатеплокомуненерго» (вул. Піддубна, 18).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання КП «Креміннатеплокомуненерго» щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою для передачі в постійне користування земельної ділянки, на якій розташовано нерухоме майно – котельня, рішення сесії Кремінської міської ради від 13.10.2005 року № 26/2 та Акту прийняття-передачі цілісного майнового комплексу Кремінського експлуатаційного району ЛОКСТП «Луганськтеплокомуненерго» від 15.10.2005року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею в постійне користування КП «Креміннатеплокомуненерго» (вул. Піддубна, 18)» .

Прийнято одноголосно.

 

9.      Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Трехлєбу І.В. (вул. Пєрвомайська, 95).

                                                                                                                                  

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву гр. Трехлєба І.В. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з правом збільшення присадибної ділянки за рахунок вільної земельної ділянки, Договір дарування сину житлового будинку зареєстрованого в реєстрі за № 1296 та виданого 16.07.2009 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Трехлєбу І.В. (вул. Пєрвомайська, 95)».

Прийнято одноголосно.

 

10.  Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Євдокименку В.М. (вул. Нахімова, 29).

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила заяву гр. Євдокименка В.М. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з правом збільшення присадибної ділянки за рахунок вільної земельної ділянки, Договір купівлі-продажу зареєстрованого в реєстрі за № 118 виданого 30.01.2003 року, та Довідку КП «Кремінське РБТІ» від 21.12.2016 року № 55 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Євдокименку В.М. (вул. Нахімова, 29)» .

Прийнято одноголосно.

 

11.  Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Жулінському В.А. (вул. Набережна, район садиби 141).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Жулінського В.А. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення з доповненнями і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Жулінському В.А. (вул. Набережна, район садиби 141)» .

Прийнято одноголосно.

 

12.  Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Назарьку Д.І. (вул. Красна, 104).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Назарька Д.І. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, Довідку КП «Кремінське РБТІ» від 10.05.2016 року № 8 та Акт обстеження подвір’я від 29.11.2016 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Назарьку Д.І. (вул. Красна, 104)» .

Прийнято одноголосно.

 

13.  Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Севрюку Д.В. (вул. Лиманська, район садиби 49).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Севрюка Д.В. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Севрюку Д.В. (вул. Лиманська, район садиби 49)»

Прийнято одноголосно.     

 

14.  Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення, експлуатації та обслуговування трансформаторної підстанції з послідуючою передачею її в оренду ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО» (район пров. Сєвєрний).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО» про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для встановлення, експлуатації та обслуговування трансформаторної підстанції за рахунок вільної земельної ділянки в районі колишньої шахти «Кремінна» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення, експлуатації та обслуговування трансформаторної підстанції з послідуючою передачею її в оренду ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО» (район пров. Сєвєрний)» .

Прийнято одноголосно.

 

15.  Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки гр. Гундрову В.М. (вул. Клубна (колишня вул. Войкова), 1).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Гундрова В.М. про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки із земель промисловості – для утримання ковбасного цеху на землі житлової та громадської забудови – для будівництва та обслуговування будівель громадської організації «Кремінський районний спортивний клуб «Піраміда», враховуючи договір № 1 від 04.01.2016 року безоплатного користування приміщення і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки гр. Гундрову В.М. (вул. Клубна (колишня вул. Войкова), 1)» .

Прийнято одноголосно.

 

16.  Про надання згоди на поділ земельної ділянки ФОП Сливі М.М. (пров. Восточний, 14а).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Сливи М.М. щодо надання згоди на поділ земельної ділянки у зв’язку з добровільною відмовою від частини земельної ділянки і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання згоди на поділ земельної ділянки ФОП Сливі М.М. (пров. Восточний, 14а)»

Прийнято одноголосно.

 

17.  Про надання згоди на об’єднання земельних ділянок ФОП Буйнак В.В. (пр. Дружби, 14к).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Буйнак В.В. щодо надання згоди на об’єднання земельних ділянок у зв’язку з об’єднанням двох об’єктів нерухомого майна в єдиний об’єкт та переукладення договорів оренди землі відповідно до чинного земельного законодавства і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання згоди на об’єднання земельних ділянок ФОП Буйнак В.В. (пр. Дружби, 14к)» .

Прийнято одноголосно.

 

18.  Про надання згоди на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) КП «Кремінський Агрошляхбуд» (пл. Шахтна (колишня пл. Піонерська), 2а).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції КП «Кремінський Агрошляхбуд» щодо надання згоди на проведення інвентаризації земельної ділянки, яка знаходиться в постійному користуванні відповідно до Державного акту на право постійного користування землею і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання згоди на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) КП «Кремінський Агрошляхбуд» (пл. Шахтна (колишня пл. Піонерська), 2а)» .

Прийнято одноголосно.

 

19.  Про надання згоди на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Кемінському ВУ ВКГ.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції Кремінського ВУ ВКГ щодо надання згоди на проведення інвентаризації земельних ділянок, які знаходяться в постійному користуванні відповідно до Державних актів на право постійного користування землею і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання згоди на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Кемінському ВУ ВКГ» .

Прийнято одноголосно.

 

20.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності (пл. Красна, 20).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила технічну документацію із землеустрою, розроблену на підставі рішення 12 сесії 7 скликання міської ради № 12/15 від 29.06.2016 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності (пл. Красна, 20)» .

Прийнято одноголосно.

 

21.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності (пл. Красна, 23).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила технічну документацію із землеустрою, розроблену на підставі рішення 12 сесії 7 скликання міської ради № 12/15 від 29.06.2016 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності (пл. Красна, 23)» .

Прийнято одноголосно.

 

22.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності (вул. Вокзальна, 1д).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила технічну документацію із землеустрою, розроблену на підставі рішення 12 сесії 7 скликання міської ради № 12/15 від 29.06.2016 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності (вул. Вокзальна, 1д)» .

Прийнято одноголосно.

 

23.  Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Сухар Н.С. (пл. Кооперативна, 1).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Сухар Н.С. щодо затвердження технічної документації та укладання договору сервітуту на земельну ділянку встановленого розміру відповідно до технічної документації, розробленої на підставі рішення 17 сесії 7 скликання міської ради № 17/11 від 30.11.2016 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Сухар Н.С. (пл. Кооперативна, 1)» .

Прийнято одноголосно.

 

24.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в оренду гр. Курліщук Г.П. для городництва (вул. Пєрвомайська, район садиби 95).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Курліщук Г.П. щодо передачу в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації, розробленого на підставі рішення 15 сесії 7 скликання міської ради № 15/9 від 28.09.2016 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в оренду гр. Курліщук Г.П. для городництва (вул. Пєрвомайська, район садиби 95)» .

Прийнято одноголосно.

 

25.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду Юхимук В.Р. (вул. Титова, 7).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Юхимука В.Р. щодо передачи в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою, розробленого на підставі рішення 14 сесії 7 скликання міської ради № 14/7 від 07.09.2016 та рішення 17 сесії 7 скликання міської ради № 17/13 від 30.11.2016 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду Юхимук В.Р. (вул. Титова, 7)» .

Прийнято одноголосно.

 

26.  Про припинення права оренди на земельну ділянку гр. Михайлову В.М. та передачу її в оренду гр. ФОП Глуховій Н.І. для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі – магазину (вул. Красна, 207).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Глухової Н.І. щодо передачу в оренду земельної ділянки під нерухомим майном, яке належить їй на праві власності відповідно до Договору купівлі-продажу нерухомого майна зареєстрованого в реєстрі за № 1772 виданого 01.11.2016 року та інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права оренди на земельну ділянку гр. Михайлову В.М. та передачу її в оренду гр. ФОП Глуховій Н.І. для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі – магазину (вул. Красна, 207)» .

Прийнято одноголосно.

 

27.  Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 08.05.2007 р. для установки торгового павільйону гр. Мельнику О.А. (вул. Харківська (ринок в сквері шахти «Кремінна»)).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Мельника О.А. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки та інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 08.05.2007 р. для установки торгового павільйону гр. Мельнику О.А. (вул. Харківська (ринок в сквері шахти «Кремінна»))» .

Прийнято одноголосно.

 

28.  Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 08.02.2014 р. для обслуговування будівлі торгівлі – магазину № 23 гр. Гребенюку В.О. (пл. Кооперативна, 56).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Гребенюка В.О. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки та інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 08.02.2014 р. для обслуговування будівлі торгівлі – магазину № 23 гр. Гребенюку В.О. (пл. Кооперативна, 56)» .

Прийнято одноголосно.

 

29.  Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 28.03.2011 р. для утримання магазину гр. Казьонному В.Б. (сел. Стара Краснянка, пров. Шахтарський, 5).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Казьоннова В.Б. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань від 10.01.2017 року щодо припинення підприємницької діяльності і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 28.03.2011 р. для утримання магазину гр. Казьонному В.Б. (сел. Стара Краснянка, пров. Шахтарський, 5)» .

Прийнято одноголосно.

 

30.  Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 13.02.2012 р. для утримання виробничої бази ТОВ «Квалітет-1» (вул. Шахтна, 1).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «Квалітет-1» щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, враховуючи відсутність заборгованості зі сплати орендної плати і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 13.02.2012 р. для утримання виробничої бази ТОВ «Квалітет-1» (вул. Шахтна, 1)» .

Прийнято одноголосно.

 

31.  Про внесення змін до договорів оренди землі укладених з ФОП Нечитайлом А.М. (вул. Східна (колишня вул. Кірова), 98а та 100).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Нечитайла А.М. щодо внесення змін в договір оренди землі у зв’язку з припиненням підприємницької діяльності, Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до договорів оренди землі укладених з ФОП Нечитайлом А.М. (вул. Східна (колишня вул. Кірова), 98а та 100)» .

Прийнято одноголосно.

 

32.  Про внесення земельної ділянки до переліку ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу в 2017 році.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила, що з метою виконання заходів, спрямованих на поповнення бюджету міської ради, а також забезпечення виконання зобов'язань міської ради щодо нормалізації екологічної обстановки в населених пунктах міської ради та враховуючи заяву громадян Терещенко Людмили Олексіївни та Гнилицького Володимира Петровича про викуп земельної ділянки, що перебуває в оренді для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі – магазину «Семена», відповідно до рішення 18 сесії міської ради 7 скликання від 23.12.2015 року № 18/14 «Про внесення у реєстр земельних ділянок, що підлягають продажу в 2017 році пропонується          внести до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу в 2017 році, затвердженого рішенням 18 сесії міської ради 7 скликання № 18/14 від 21.12.2016 земельну ділянку загальною площею 0,0074 га, кадастровий номер 4421610100:02:138:5108, для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі – магазину «Семена», яка розташована за адресою: м. Кремінна, пл. Кооперативна, 49 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення земельної ділянки до переліку ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу в 2017 році» .

Прийнято одноголосно.

 

Прокопенко Ю.О. – після розгляду питань, які пропонується розглянути на 20 сесії міської ради, хочу довести до комісії усне звернення до мене керівника ТОВ «Комплекс-21» Махури Г.В. з питання надання пільг зі сплати орендної плати за землі під торгівельним об’єктом за адресою: м.Кремінна, пл.Кооперативна, 40.

Лопата Б.А. – Юрій Олексійович, на скільки збільшилася орендодавцю плата у порівнянні з минулим роком?

Прокопенко Ю.О. – за 2016 рік орендна плата складала 26309 грн. у 2017 році складає 37585 грн., тобто орендна плата збільшилась на 11276 грн., менше ніж на 1000 грн. в місяць.

Осеннов О.М. – якщо я пам’ятаю ми не маємо право надавати пільги окремому підприємству чи установі, а всім підприємствам чи установам, які відносяться до цієї групи. Скільки і які підприємства відносяться до цієї групи?

Прокопенко Ю.О. – до цієї групи відносяться 7 підприємств таких як, СРУП «Кубань-Донбас», ТОВ «АТБ-торгстрой», КВКП «Сєвєродонецькрадіотехніка», МПП «Стимул», ТОВ «Український рітейл», ТОВ «Березень», ТОВ «Комплекс – 21».

Осєннов О.М. – якщо ми надамо пільгу всім цим підприємствам це значні втрати міського бюджету, а збільшення орендної плати на 1000 грн. в місяць для такого комплексу вважаю не дуже суттєвим навантаженням.

Попов В.Г. – там за магазином багато вільної площі, яка не використовується. Можна використовувати її хоч би для стоянки, або відмовить від неї, якщо багато платити.

Осєннов О.М. – вважаю це питання не слід розглядати, враховуючи що ми вже відмовили в наданні пільги Несчетній Тетяні Борисівні. Це може привести до ланцюгової реакції, коли нам прийдеться надавати пільги всім підприємствам міста, що приведе до значних втрат бюджету. Члени комісії, прошу визначатися, чи слід нам розглядати це питання чи ні?

Члени комісії – підтримуємо голову комісії і пропонуємо, при письмовому зверненні, відмовити керівнику ТОВ «Комплекс – 21» в наданні пільги по сплаті орендної плати за земельну ділянку.

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                                 О.М. ОСЄННОВ

 

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                            О.В. ФЕЩЕНКО

Read 748 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG