Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 10 лютого 2017 11:24

Протокол №7 від 01.02.2017 (19 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

 ПРОТОКОЛ № 7

засідання постійної депутатської комісії
з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я,
освіти, культури, туризму, молоді і спорту  

 

м. Кремінна                                                                                                  „01” лютого 2017 р.

                                                                                                                      15.00 каб. № 12

 

На засіданні присутні 2 члена комісії: Карпенко П.В., Іванова Р.М.

Відсутні 2 члена комісії: Дубовий О.В., Прокопенко О.Ю.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., заступник міського голови Макогон Н.М.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних та інших питань, які виносяться на 19 сесію міської ради.

Інформація: секретаря міської ради Пилипенка Е.В., заступника міського голови Макогон Н.М.

 

1.      Про затвердження плану роботи Кремінської міської ради на перше півріччя 2017 р.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В, який оголосив План роботи Кремінської міської ради на перше півріччя 2017 року і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження плану роботи Кремінської міської ради на перше півріччя 2017 р».

Прийнято одноголосно.

 

2.      Звіт міського  голови про свою діяльність та виконавчих органів міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В, який оголосив, що відповідно Закону України «Про місцеве самоврядування» Кремінський міський голова один раз на рік повинен прозвітувати перед територіальною громадою про свою діяльність та діяльність виконавчих органів ради. Даний звіт буде представлений 06 лютого поточного року в залі засідань Кремінської міської ради і запросив депутатів на даний захід і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Звіт міського  голови про свою діяльність та виконавчих органів міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

3.      Про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В, який оголосив, що з метою проведення консультацій з громадськістю Кремінська міська рада 20.12.2016 р. провела громадське обговорення питання щодо  добровільного об’єднання територіальної громади Кремінської міської ради з територіальними громадами Новокраснянської сільської ради з населеними пунктами с. Нова Краснянка, с. Пшеничне, с.Суровцівка, та Червонопопівської сільської ради з населеними пунктами с.Червона Попівка, с. Голиково, с. Піщане з адміністративним центром у місті Кремінна. Громадськість вирішила підтримати ініціативу  Кремінського міського голови щодо добровільного об’єднання територіальних громад  сіл Нова Краснянка, Пшеничне, Суровцівка Новокраснянської сільської ради, сіл Червона Попівка, Голиково, Піщане Червонопопівської сільської ради  в Кремінську територіальну громаду з адміністративним центром у місті Кремінна. Дану пропозицію надати на розгляд сесії міської ради для врахування при прийнятті рішення про надання згоди на добровільне об’єднання зазначених територіальних громад та надання їм пропозицій про добровільне об’єднання територіальних громад і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад».

Прийнято одноголосно.

 

4.      Про звіт голів постійних комісій міської ради про свою діяльність.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В, який оголосив звіт голови комісії з питань регламенту, законності, депутатської  діяльності  та етики, зв 'язку із засобами масової інформації Мкртчян В.Г., голови комісії  з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів Кравченко В.І., голови комісії з  питань соціального захисту  населення, охорони здоров'я, освіти, культури, туризму, молоді та спорту Карпенко П.В., голови комісії з питань житлово–комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку Кременчука В.І., голови комісії з питання землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М. про свою діяльність з грудня 2015 р. по грудень  2016 р. і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про звіт голів постійних комісій міської ради про свою діяльність».

Прийнято одноголосно.

 

5.      Про виконання плану роботи Кремінської міської ради у 2016 році.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В, який оголосив про виконання плану роботи Кремінської міської ради у 2016 році і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про виконання плану роботи Кремінської міської ради у 2016 році».

Прийнято одноголосно.

 

6.      Про виконання державної регуляторної політики Кремінською міською  радою за 2016 р.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В, який оголосив інформацію про  виконання державної  регуляторної політики Кремінською міською радою за 2016 р і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про виконання державної регуляторної політики Кремінською міською  радою за 2016 р».

Прийнято одноголосно.

 

7.      Про надання доручень Луганській обласній військово–цивільній адміністрації.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В, який оголосив лист Луганської обласної військово – цивільної адміністрації від 09.12.2016 року за № 1/31-6239 «Про надання доручень» і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання доручень Луганській обласній військово–цивільній адміністрації».

Прийнято одноголосно.

 

8.      Про делегування повноважень.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В, який оголосив, що з метою підвищення ефективності проведення статистичних спостережень за соціально-економічними та демографічними процесами в сільських населених пунктах територіальної громади м.Кремінна (сел. Житлівка, сел.Стара Краснянка, сел.Диброва, сел.Кузьміне) на підставі положень Законів України «Про державну статистику», «Про особисте селянське господарство», наказу Державного комітету статистики «Про затвердження Порядку обліку особистих селянських господарств сільськими, селищними та міськими радами» пропонується делегувати повноваження виконавчому комітету міської ради щодо ведення погосподарського обліку особистих селянських господарств та статистичних спостережень за соціально-економічними і демографічними процесами в сільських населених пунктах територіальної громади м.Кремінна  і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про делегування повноважень».

Прийнято одноголосно.

 

9.      Про скасування рішення.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В, який оголосив, що У зв’язку з прийняттям рішення виконавчим комітетом Кремінської міської ради від 17.01.2017 р. № 1 «Про затвердження Тимчасового порядку видачі довідок про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб» пропонується скасувати рішення Кремінської міської ради шостого скликання від 23.04.2014 р. № 49/4 «Про затвердження Положення про видачу довідок про склад сім’ї з місця проживання» і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про скасування рішення».

Прийнято одноголосно.

 

10.  Про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна  за 2016 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила звіт про  стан виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Кремінна за 2016 рік, який ухвалено рішенням виконкому Кремінської міської ради і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна  за 2016 рік».

Прийнято одноголосно.

 

11.  Про  затвердження  звіту  про виконання Кремінського міського бюджету за  2016 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила звіт про виконання Кремінського міського бюджету за  2016 рік,  а саме:

           За  звітний   період   до   загального   фонду   міського   бюджету   надійшло 13 424,3 тис. грн.,  що  становить  122,8 відсотки  до  затвердженого  з  урахуванням  змін  обсягу  за  звітний  період,  у  порівнянні  до  аналогічного  періоду  2015 року  темпи  надходження  до  міського  бюджету  збільшились  на 55,5  відсотків,  або  на 4 793,8 тис. грн.

           З  податків  і  зборів  виконання  становить 13 229,5 тис. грн., або  123,3 відсотків від  планових  показників,  що  на 5 651,4 тис. грн.  більше  до  аналогічного  періоду  минулого  року,  або  на 74,6 відсотки. 

За звітний період до загального фонду  надійшло  субвенцій  в  сумі 194,8 тис. грн. на виконання делегованих повноважень по утриманню КУ «Трудовий архів».

           На   видатки   бюджетних  установ  та  інших  заходів  спрямовано коштів загального фонду – 6734,4 тис. грн.,  що  становить  88,6 відсотки до  затвердженого  на  поточний  рік  з  урахуванням   змін   плану,  що  більше   показника  2015  року  на  2,7  відсотка  або  на  1 078,3 тис.  грн.

           У  порівнянні  з  відповідним  періодом  2015  року  збільшені обсяги фінансування з загального фонду бюджету на державне управління – на 48,1 відсотка або  на  1 085,7 тис.  грн., на соціальний захист – майже у 4 рази або на 84,5 тис. грн.,  на житлово-комунальне господарство – у 20 разів  або на 837,1 тис.  грн., на  інші видатки – на 52,4 відсотки або на 207,7 тис. грн., видатки на благоустрій залишилися на рівні минулого року і становлять 1 453,2 тис.грн.

На   видатки   бюджетних  установ  та  інших  заходів  спрямовано коштів спеціального фонду – 3 928,5 тис. грн. ,  що  більше   показника  2015  року  на  63,1 відсотка  або  на  1 520,5 тис.  грн.

По спеціальному фонду бюджету  у  порівнянні  з  відповідним  періодом  2015  року  збільшені обсяги фінансування на благоустрій  – у 3,3 рази  або на 1 066,7 тис.  грн., на дорожнє господарство – у 3 рази  або на 661,3 тис.  грн., .,  на житлово-комунальне господарство – на 82,6 відсотки або на 379,0 тис. грн. звіт про  стан виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Кремінна за 2016 рік, який ухвалено рішенням виконкому Кремінської міської ради.

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про  затвердження  звіту  про виконання Кремінського міського бюджету за  2016 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного

розвитку міста Кремінна на 2017 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою ефективного використання бюджетних коштів, проведення своєчасних робіт з реалізації заходів програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Кремінна у 2017 році запропонувала розділ  7.4 соціальне забезпечення Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на на 2017 рік викласти в новій редакції згідно з додатком та розділ «Заходи з реалізації програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Кремінна на 2017 рік»  Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2017 рік викласти в новій редакції  згідно з додатком  і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2017 рік».

Прийнято одноголосно.

 

13.  Про внесення змін до Кремінського міського бюджету  на 2017 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка запропонувала внести зміни у додатки: 1 «Доходи Кремінського міського  бюджету на 2017 рік», 2 «Видатки Кремінського міського бюджету на 2017 рік за тимчасовою класифікацією видатків та кредитування місцевих бюджетів», 3 «Ліміти споживання енергоносіїв у фізичних та вартісних показниках у розрізі бюджетних установ, що фінансуються за рахунок міського бюджету в 2017 році»,  4  «Джерела фінансування міського бюджету на 2017 рік», 5 «Перелік державних та регіональних програм по Кремінському міському бюджету на 2017 рік», 6  «Перелік об’єктів, видатки  які будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку»,7 «Показники міжбюджетних трансфертів між Кремінським міським бюджетом та іншими бюджетами на 2017 рік» та викласти додатки 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 їх у новій  редакції згідно з додатками 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 до цього рішення і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення з мінами та доповненями і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету  на 2017 рік».

Прийнято одноголосно.

 

14.  Про внесення змін в структуру та штатну чисельність апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка запропонувала перейменувати з 01.04.2017  військово-обліковий стіл виконавчого комітету Кремінської міської ради в сектор військового обліку виконавчого комітету Кремінської міської ради, затвердити структуру виконавчого комітету Кремінської міської ради відповідно до додатків, зменшити з 15.03.2017 загальну чисельність виконавчого комітету Кремінської міської ради на 1 штатну одиницю, скоротити посаду сторожа виконавчого комітету Кремінської міської ради в кількості 4 штатних одиниць, ввести посаду державного реєстратора виконавчого комітету Кремінської міської ради в кількості 1 шт. одиниця,   ввести посаду спеціаліста 1 категорії ЦНАП виконавчого комітету Кремінської міської ради в кількості 2 шт. одиниці, скоротити з 01.04.2017 посаду інспектора військово-облікового столу виконавчого комітету Кремінської міської ради, ввести з 01.04.2017 посаду завідувача сектору  військового обліку виконавчого комітету Кремінської міської ради і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін в структуру та штатну чисельність апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

15.  Про встановлення ставок єдиного податку на 2017 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що у зв’язку з ухваленням Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2017 році», враховуючи пропозиції  Рубіжанської об’єднаної державної податкової інспекції головного управління ДФС у Луганській області пропонується встановити ставки єдиного податку, затверджені рішенням сесії Кремінської міської ради від 29 грудня 2011 року,  для платників першої групи у відсотках від прожиткового мінімуму, встановленого на 1 січня 2017 року, а для платників другої групи у відсотках від мінімальної заробітної палати, встановленої законом на 1 січня 2017 року  і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про встановлення ставок єдиного податку на 2017 рік».

Прийнято одноголосно.

 

16.  Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2017 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що у зв’язку з ухваленням Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2017 році», враховуючи пропозиції  Рубіжанської об’єднаної державної податкової інспекції головного управління ДФС у Луганській пропонується:

·         встановити ставку податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для фізичних осіб за 1 кв. метр об’єкта житлової нерухомості у розмірі 0,25 відсотка розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року.

·         Встановити ставку податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для юридичних осіб за 1 кв. метр об’єкта житлової нерухомості у розмірі 0,75 відсотка розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року.

·         Встановити ставку податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для юридичних осіб за 1 кв. метр об’єкта нежитлової нерухомості у розмірі 0,4 відсотка розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року.

·         Встановити ставку податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для фізичних осіб за 1 кв. метр об’єкта нежитлової нерухомості у розмірах:

- для господарських (присадибних будівель - допоміжних (нежитлових) приміщень, до яких належать сараї, хліви, гаражі, літні кухні, майстерні, вбиральні, погреби, навіси, котельні, бойлерні, трансформаторні підстанції тощо у розмірі 0,0 відсотка розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року;

- для готельних будівель, офісних будівель, будівель торгівлі у розмірі 0,4 відсотка розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року;

- для гаражів, будівель промисловості та складів, будівель для публічних виступів, інших будівель у розмірі 0,3 відсотка розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року.

·         Платники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, об’єкт оподаткування, база оподаткування, порядок обчислення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, податковий період, строк та порядок сплати податку, строк та порядок подання звітності про обчислення і сплату податку, податкові пільги та їх порядок застосування визначаються Податковим кодексом України.  

Також, ознайомила з відповідним рішенням.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2017 рік».

Прийнято одноголосно.

 

17.  Про встановлення ставки за паркування транспортних засобів на 2017 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що У зв’язку з ухваленням Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2017 році», враховуючи пропозиції  Рубіжанської об’єднаної державної податкової інспекції головного управління ДФС у Луганській області пропонується  встановити ставку збору за кожний день провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів у гривнях за 1 кв. метр площі земельної ділянки, відведеної для організації та провадження такої діяльності, у розмірі до 0,015 відсотка мінімальної заробітної плати, установленої законом на 1 січня 2017 року   і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про встановлення ставки за паркування транспортних засобів на 2017 рік».

Прийнято одноголосно.

 

18.  Про звільнення від сплати земельного податку в 2017 році.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила звернення комунального підприємства «Кремінна-Комунсервіс» комунальної установи ПУВКГ та пропозицію  звільнити в 2017 році від сплати земельного податку в розмірі 100 відсотків комунальні підприємства Кремінської міської ради і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про звільнення від сплати земельного податку в 2017 році».

Прийнято одноголосно.

 

19.  Про внесення  у перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають передачі в оренду у 2017 році.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою поповнення  бюджету Кремінської міської ради в частині надходжень від оренди майна комунальної власності, у відповідності до Закону України “Про оренду державного  та комунального майна” пропонується внести  в перелік об’єктів нерухомості, які є власністю територіальної громади міста Кремінна і підлягають передачі в оренду через аукціон у 2017 році об’єкт нерухомого майна комунальної власності – окремо визначене  нежитлове приміщення загальною площею 11,4 кв.м, яке знаходиться у нежитловій будівлі за адресою площа Красна, 20, місто Кремінна і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення  у перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають передачі в оренду у 2017 році».

Прийнято одноголосно.

 

20.  Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради на баланс КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС».

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання начальника планово-фінансового відділу – головного бухгалтера  виконкому Кремінської міської ради і пропозицію передати з балансу Кремінської міської ради на баланс КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС»  автотранспортний засіб – сміттєвоз марки КО - 413, модель ГАЗ 3307 , 2005 року випуску, шасі № Х9633070050878726, кузов № 33070050081999, балансовою вартістю  85 906 (вісімдесят п’ять тисяч дев’ятсот шість) грн., який має сто відсотків нарахованого зносу, а також створити комісію  для здійснення процедури приймання-передачі майна Кремінської міської ради на баланс КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради на баланс КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС»».

Прийнято одноголосно.

 

21.  Про передачу в позичку комунального майна УПФУ.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання начальника управління Пенсійного фонду України в Кремінському районі Луганської області Лимар Л.В. і пропозицію передати управлінню Пенсійного фонду України в Кремінському районі Луганської області для покращення обслуговування населення Кремінської територіальної громади,  в позичку комп’ютерну техніку:

- ПК на базі процесора Athlon II X2 245 (системний блок, монітор,клавіатура, миша, колонки) інв.. № 10480060 в кількості 1 одиниця;

- МФУ Cenon MF3010 Black інв.. № 10480061 в кількості 1 одиниця.

І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу в позичку комунального майна УПФУ».

Прийнято одноголосно.

 

22.  Про передачу в позичку комунального майна КУ «КРТМО».

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання Головного лікаря комунальної установи «Кремінське районне територіальне медичне об’єднання» Кульбач Л.А. і пропозицію передати комунальній установі «Кремінське районне територіальне медичне об’єднання» для покращення обслуговування населення Кремінської територіальної громади,  в позичку  холодильник Nord Dx-239-7 в кількості 1 одиниця  і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу в позичку комунального майна КУ «КРТМО»».

Прийнято одноголосно.

 

23.  Про приведення у відповідність договорів оренди комунального  майна.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що у зв’язку зі змінами у Податковому кодексі України та вступом в законну силу Закону України «Про Державний бюджет України  на 2017 рік», відповідно до вимог Закону Україну «Про оренду державного та комунального майна», Постанови Кабінету Міністрів України «Про методику розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу» пропонується виконкому Кремінської міської ради привести договори оренди комунального майна у відповідність до вимог Податкового кодексу України  та Закону України «Про Державний бюджет України  на 2017 рік», в частині відшкодування затрат на оплату податків та зборів і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про приведення у відповідність договорів оренди комунального  майна».

Прийнято одноголосно.

 

24.  Про доповнення переліку адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративно послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що  у зв’язку зі змінами у законодавстві та з метою упорядкування переліку адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративних послуг пропонується доповнити перелік адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративних послуг  і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про доповнення переліку адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративно послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

25.  Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративно послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що  у зв’язку зі змінами у законодавстві та з метою упорядкування переліку адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративних послуг пропонується  затвердити інформаційні картки адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративних послуг технологічні картки адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративних послуг  і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративно послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

26.  Про продовження терміну подачі каналізаційних стоків на діючі поля фільтрації на 2017 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В., який оголосив лист керівника Кремінського ВУВКГ від 03.01.2017 р. № 1-1/25 стосовно надання дозволу на продовження у 2017 році терміну подачі каналізаційних стоків на діючі поля фільтрації та пропозицію продовжити термін експлуатації діючих полів фільтрації по прийманню каналізаційних стоків м.Кремінна на термін до 31.12.2017 року  і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про продовження терміну подачі каналізаційних стоків на діючі поля фільтрації на 2017 рік».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                    П.В. КАРПЕНКО

 

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                Р.М. ІВАНОВА 

Read 711 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG