Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 28 грудня 2016 14:59

Протокол №11 від 19.12.2016 (18 сесія)

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 11
засідання постійної депутатської комісії
з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики, зв’язку із засобами масової інформації

 

м. Кремінна                                                                                                 „19 ” грудня 2016 р.

                                                                                                                      14.00, каб.12

 

На засіданні присутні 2 члена комісії: Мкртчян В.Г., Тілєєв А.О.

Відсутні 2 члена комісії: Зеленський А.А., Нікішин В.М.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 18 сесію міської ради.

Інформація: секретаря міської ради Пилипенко Е.В.

 

  1. Про затвердження списків народних засідателів Кремінського районного суду.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В. – оголосив подання голови Кремінського районного суду щодо формування та затвердження списку народних засідателів, а також ознайомив з відповідним проектом рішення і кандидатами на затвердження, які пропонуються сесії Кремінської міської ради..

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження списків народних засідателів Кремінського районного суду» .

Прийнято одноголосно.

 

2.      Про внесення змін до переліку адміністративних послуг, інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративних послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В. – який оголосив, що в зв’язку зі змінами у законодавстві та змінами у назві Центру надання адміністративно – юридичних послуг Кремінської міської ради на Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради з метою упорядкування переліку адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративних послуг пропонується затвердити оновлений перелік адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративних послуг, затвердити інформаційні картки адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративних послуг та затвердити технологічні картки адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративних послуг і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до переліку адміністративних послуг, інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративних послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради» .

Прийнято одноголосно.

 

3.      Про внесення змін до назви Центру надання адміністративно – юридичних послуг Кремінської міської ради та затвердження у новій редакції положення Центру надання адміністративно – юридичних послуг Кремінської міської ради та про затвердження у новій редакції регламенту Центру надання адміністративно – юридичних послуг Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В. – який оголосив, що на підставі рішення Кремінської міської ради від 29.06.2016 №12/6 та відповідно до статті 25, пункту 3 частини 4 статті 42, пункту 4 статті 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» пропонується внести зміни до назви Центру надання адміністративно – юридичних послуг Кремінської міської ради та вважати назву такою: «Центра надання адміністративних послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради», затвердити положення про Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради у новій редакції та регламент Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до назви Центру надання адміністративно – юридичних послуг Кремінської міської ради та затвердження у новій редакції положення Центру надання адміністративно – юридичних послуг Кремінської міської ради та про затвердження у новій редакції регламенту Центру надання адміністративно – юридичних послуг Кремінської міської ради» .

Прийнято одноголосно.

 

 

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                               В.Г. МКРТЧЯН

 

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                            А.О. ТІЛЄЄВ

Read 1302 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG