accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 23 серпня 2021 07:15

День Державного Прапора і День Незалежності України 2021

Шановні жителі Кремінської громади!

Від щирого серця вітаю вас з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України! Нашій незалежності виповнюється 30 років! З огляду на людський вік, наша держава молода і повна снаги та енергії. Минув період навчання, становлення, набуття досвіду. Настав час братися за роботу і будувати надійний, добротний дім. Міцний підмурок для цього є: край, багатий ріками і озерами, природними надрами, родючою землею і мудрими, талановитими, працьовитими людьми. Ми маємо все, щоб жити гідно, у достатку і злагоді.

День народження держави - це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що будували країну, творили її міць, красу і славу. День народження держави – це свято, в якому минувшина говорить з сучасним і завтрашнім. Пам’ятаючи про минуле, ми зобов’язані творити гідне сьогодення, аби було що передати нашим дітям-онукам-правнукам.

Починаймо з малого, з нашої рідної Кремінної, яка повинна відновити свій статус оазису Донбасу! Давайте разом будувати нову громаду: спроможну, заможну, самодостатню, красиву і щасливу! Взявшись за роботу гуртом, ми все зможемо, нам все буде під силу.

Тож у ці святкові дні зичу вам, дорогі жителі громади, цінувати і відстоювати суверенність нашої держави, примножувати її традиції і здобутки, любити свою громаду і дбати про її розквіт. Нехай Господь береже всіх нас! 

З повагою, Кремінський міський голова Володимир Струк
Read 341 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG