accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 29 липня 2021 16:47

Меморандум про співробітництво між Сєвєродонецьким центром з надання безоплатної правової допомоги та Кремінської міськрадою

29 липня 2021 року було підписано меморандум про співробітництво між Сєвєродонецьким центром з надання безоплатної правової допомоги та Кремінської міською радою Луганської області у сфері надання безоплатної правової допомоги мешканцям територіальної громади в центрі надання адміністративних послуг та на віддалених робочих місцях у с. Новокраснянка та с. Червонопопівка в особі директора Богуша Володимира та управлінням «Центр надання адміністративних послуг» Кремінської міської ради в особі міського голови Струка Володимира з метою надання правової допомоги та юридичних соціальних послуг в інтересах осіб, які цього потребують.

Кремінська міська рада працює для мешканців своєї громади, які очікують зручних, якісних та доступних адміністративних послуг. Сутність роботи полягає в тому, що звернувшись до ЦНАП суб’єкт звернення може отримати у найкоротший строк і за мінімальної кількості відвідувань адміністративну послугу.

Read 338 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG