accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 17 серпня 2021 13:01

Безпека та благополуччя дітей, тимчасова підтримку вразливих сімей з дітьми, людей з обмеженими можливостями та людей похилого віку

В рамках децентралізації Кремінська громада взяла на себе відповідальність за безпеку та благополуччя дітей, тимчасову підтримку вразливих сімей з дітьми, людей з обмеженими можливостями та людей похилого віку.
Цей процес вимагає впровадження нових підходів та принципів планування і організації процесу надання соціальних послуг.
Саме тому одним з пріоритетних напрямків соціальної політики є підвищення ефективності програм соціального захисту населення громади, підвищення добробуту кожної окремої людини.
У комунальній установі «Центр надання соціальних послу» Кремінської міської ради функціонують такі структурні підрозділи:
  • відділення соціальної роботи (проводить соціальну роботу з сім’ями та особами, які перебувають у складних життєвих обставинах та не можуть подолати їх самостійно);
  • відділення соціальної допомоги вдома (надає соціальні послуги одиноким громадянам, які не здатні до самообслуговування у зв'язку з частковою втратою рухової активності та потребують сторонньої допомоги, соціального обслуговування в домашніх умовах згідно з медичним висновком);
  • відділення натуральної та грошової допомоги (обслуговує громадян вразливих категорій, які відповідно до акта обстеження матеріально-побутових умов потребують натуральної чи грошової допомоги).
Найближчим часом запрацює служба «Соціальне таксі».
У відділеннях КУ «ЦНСП» надаються послуги догляду вдома, соціальної адаптації, консультування, представництво інтересів, соціальний супровід, послуги з сімейної медіації, натуральна допомога тощо.
Також на базі КУ «ЦНСП» функціонують пункт прокату технічних та інших засобів реабілітації, мобільна бригада екстреного (кризового) втручання, запроваджено інноваційну соціально-педагогічну послугу «Університет третього віку».
Якщо вам потрібна наша допомога та підтримка чекаємо вас за адресою: місто Кремінна, площа Красна, 2, тел: 2-16-00 та 2-16-01.
Read 813 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG