accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 11 червня 2021 16:57

8 сесія Кремінської міської ради восьмого скликання

Відповідно до розпорядження Кремінського міського голови від 11.06.2021р. буде проведено пленарне засідання восьмої сесії Кремінської міської ради восьмого скликання 24.06.2021 року о 10:00 в залі засідань будівлі Кремінської міської ради.

Передбачається внести на розгляд ради наступні питання:

Про створення комунальної установи «Центр соціально-психологічної допомоги «Розірви коло».
Про затвердження комплексної міської програми надання пільг на оплату послуг зв’язку, інших передбачених законодавством пільг та компенсацій за пільговий проїзд окремих категорій громадян на 2021 рік.
Про затвердження програми забезпечення надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам, дітям-інвалідам, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги на 2021 рік.
Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2020 року № 2/16 «Про затвердження Програми розвитку та підтримки надання медичної допомоги на вторинному рівні на 2021 рік».
Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінської міської територіальної громади на 2021 рік.
Про внесення змін до Програми проведення урочистих та святкових заходів у Кремінській об’єднаній територіальній громаді на 2021 рік.
Про внесення змін до програми розвитку соціальних послуг Кремінської міської ради на 2021-2023 роки.
Про внесення змін до бюджету Кремінської міської територіальної громади на 2021рік.Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Про встановлення ставок єдиного податку на 2022 рік.
Про встановлення туристичного збору.
Про встановлення ставки транспортного податку.
Про затвердження Положення про робочу групу щодо ліквідації та запобігання виникнення стихійної торгівлі на території Кремінської територіальної громади.
Про утворення місцевої Ради підприємців.
Про затвердження Регламенту управління «Центру надання адміністративних послуг» Кремінської міської ради у новій редакції.
Про затвердження переліку адміністративних послуг, що надаються управлінням «Центр надання адміністративних послуг» Кремінської міської ради.
Про затвердження графіку роботи управління «Центр надання адміністративних послуг» Кремінської міської ради.
Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності в комунальну власність Кремінської міської ради майна центру надання адміністративних послуг, утвореного при Кремінській районній державній адміністрації.
Про затвердження Положення про радника міського голови.
Про внесення змін до Переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності.
Про внесення змін до рішення сесії Кремінської міської ради від 26 березня 2021 року № 6/29.
Про внесення змін до рішення Кремінської міської ради від 30.09.2020 року №64/3 «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Кремінської територіальної громади».
Про затвердження Акту приймання – передачі (безоплатної передачі) в комунальну власність Кремінської територіальної громади.
Про надання дозволу на реалізацію металобрухту комунальному підприємству «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради.
Про надання дозволу на списання з балансу матеріальних цінностей комунального некомерційного підприємства «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської міської ради».
Про безоплатне прийняття індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Кремінського району Луганської області, ліквідованого постановою Верховної Ради України від 17.07.2020 р. № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», у власність Кремінської територіальної громади Луганської області та забезпечення повноважень щодо управління майном.
Земельні та інші питання

Read 604 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG