accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 29 квітня 2021 11:50

Робота комісій міської ради

 За дорученням голови ТГ Володимира Струка тривають роботи комісій міськради із захисту соціальних прав жителів громади.
 29 квітня відбулось засідання комісії з питань звільнення від плати за надання соціальних послуг. Присутні розглянули звернення громадян, які потребують дороговартісного лікування. Серед заявників малозабезпечені, деякі мають групу інвалідності. Усі звернення були документально підтверджені, а тому підтримані членами комісії.
 Також нещодавно під головуванням в.о. заступниці міського голови Наталії Макогон пройшло 4 у поточному році засідання комісії з питань захисту дитини. Присутні розглянули та затвердили кілька десятків звернень щодо надання пільгових статусів дітям, відповідно до чинних нормативно-правових актів.
 Документи на розгляд комісії готуються та надаються службою у справах дітей та КУ "Центр надання соціальних послуг" Кремінської міської ради. Постійно проводиться робота щодо виявлення дітей, які мають право на отримання відповідних статусів.
 За більш детальною інформацією можна звернутись до служби у справах дітей Кремінської міської ради (вул. Банкова, 3) та КУ "Центр надання соціальних послуг" Кремінської міської ради (пл. Красна, 20).
Read 846 times
Kremins'ka TG