accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 18 вересня 2020 11:30

64 сесія Кремінської міської ради

Відповідно до розпорядження Кремінського міського голови від 18.09.2020 р. № 03-01/132 буде проведено пленарне засідання шістдесят четвертої сесії Кремінської міської ради сьомого скликання 30 вересня 2020 року о 10:00 в залі засідань будівлі Кремінської міської ради.

Передбачається внести на розгляд ради наступні питання:

  1. Про надання дозволу комунальному підприємству «Кремінське водопровідно–каналізаційне господарство» Кремінської міської ради на демонтаж водогону.
  2. Про затвердження Порядку визначення розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу, що перебуває у комунальній власності Кремінської територіальної громади.
  3. Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Кремінської територіальної громади.
  4. Про затвердження Програми підтримки обдарованої молоді м. Кремінна.
  5. Про створення структурного підрозділу для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Кремінської міської ради та затвердження Положення про нього, структури й граничної чисельності працівників.
  6. Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2020 рік.
  7. Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2020 рік.
  8. Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради на баланс ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС».
  9. Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради на баланс КП «Кремінське ВКГ».
  10. Про затвердження договору про грант.
  11. Про клопотання перед Кремінською районною радою про безоплатну передачу нежитлових будівель зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Кремінського району до комунальної власності територіальної громади м. Кремінна.
  12. Про клопотання перед Кремінською районною радою про безоплатну передачу нерухомого майна, бази відпочинку "Лісна поляна" зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Кремінського району до комунальної власності територіальної громади м. Кремінна.
  13. Земельні питання.
  14. Інші питання.
Read 1511 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG