accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 03 вересня 2020 10:25

Інформація Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області

УВАГА!!! Шановні громадяни!

 

Зараз переважає посушлива та вітряна погода, що створює передумови для утримання надзвичайної пожежної небезпеки. Як наслідок, різко загострюється ситуація із пожежами у природних екосистемах.

 

Причинами, що призводять до цих пожеж, з року в рік є: неконтрольоване випалювання сухої трави, очерету, ділянок із степовою та іншою природною рослинністю, а також необережне поводження з вогнем громадян під час відпочинку та проведення сільськогосподарських робіт на власних присадибних ділянках. Це, у свою чергу, стає причиною розповсюдження полум’я на лісові насадження, житлові будинки та господарські будівлі. Внаслідок цього завдаються значні матеріальні та екологічні збитки.
За інформацією Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області на території Кремінського району, станом на 27.08.2020 р. включно, пожежним підрозділом ДПРЧ-21 (м. Кремінна) та ДПРП-65 (смт. Красноріченське) здійснено 152 виїздів на гасіння сухої рослинності на відкритій території. Вогнем знищено близько 190,12 Га сухої рослинності.
У більшості випадків при горінні сухої рослинності на схилах балок, ярах, пасовищах та прилеглій території до житлового сектору, створюється загроза перекидання вогню на лісові насадження, лісополоси, помешкання громадян та поля з сільськогосподарськими культурами. Траплялися випадки, коли від вищевказаних пожеж сухої рослинності було завдано матеріальні збитки громадянам.

 

Шановні громадяни, не провокуйте пожежі в природних екосистемах! Дотримуйтесь правил пожежної безпеки! Якщо ви помітили займання в лісах, посадках та на відкритих територіях, негайно телефонуйте за номером «101».
 
За інформацією Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області
Read 4011 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG