accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 23 липня 2020 11:05

Захист майна дитячих закладів

Кремінським відділом Сєвєродонецької місцевої прокуратури під час вивчення стану законності у сфері охорони дитинства встановлено, що в одному з сіл Кремінського району Луганської області розташоване безхазяйне нерухоме майно - будівля, яка використовується навчальним закладом – дитячим садочком, загальною площею 637,3 кв. м.

Відповідно до законодавства України органом місцевого самоврядування виконані необхідні заходи, у зв’язку з чим уповноваженим органом проведена реєстрація вказаної будівлі як безхазяйного майна. Однак сільська рада зволікала зі зверненням до суду, що перешкоджає правомірному використанню нерухомого майна та зміцненню матеріальної основи місцевого самоврядування.

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою подано до суду заяву про передачу вказаного безхазяйного нерухомого майна у комунальну власність територіальної громади. Рішенням Кремінського районного суду Луганської області задоволена заява Сєвєродонецької місцевої прокуратури та передано в комунальну власність територіальної громади сільської ради будівлю дитячого навчального закладу – ясла – садочка загальною площею 637,3 кв. м. вартість понад 600 тис. грн.

Прокурор Кремінського відділу
Сєвєродонецької місцевої прокуратури                  М. Шаройкіна

Read 812 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG