accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 17 березня 2020 14:40

Звернення Кремінського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури Луганської області

Кремінський відділ Сєвєродонецької місцевої прокуратури просить повідомляти громадян про корупцію, привласнення чи розкрадання бюджетних коштів анонімно на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Шановні мешканці міста Кремінна та Кремінського району, якщо комусь стало відомо про корупцію, привласнення чи розкрадання бюджетних коштів в діяльності органів влади чи місцевого самоврядування, або в діяльності інших державних установ, підприємств та організацій, просимо інформувати про це безпосередньо або анонімно на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

З метою застосування превентивних механізмів та заходів щодо викриття корупційних проявів та викриття злочинів пов’язаних з використанням бюджетних коштів, на всіх рівнях, правоохоронні органи надають гарантії небайдужим громадянам, яким відомо про факти проявів корупції або факти привласнення чи розкрадання бюджетних коштів, що такі викривачі будуть захищені, а інформація про них може бути розголошена лише за їх згодою.

1 січня 2020 року набув чинності Закон «Про внесення змін до закону України «Про запобігання корупції», щодо викривачів корупції», вказаним Законом встановлена виплата винагороди викривачу.

Окрім цього, доводимо до відома громадян про те, що відповідно до статті 53 Закону України «Про запобігання корупції» особи, які надають допомогу у викритті корупції, або інших злочинів пов’язаних з використанням бюджетних коштів перебувають під захистом держави. Законом передбачено, що повідомлення про корупцію може здійснюватися без зазначення авторства, тобто анонімно. Водночас таке повідомлення підлягає розгляду, якщо наведена у ньому інформація стосуватиметься конкретної особи, міститиме фактичні дані, які можуть бути перевірені.

Шановні громадяни, не залишайтесь байдужими, давайте разом подолаємо ці негативні явища в нашому суспільстві!

 

Прокурор Кремінського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури                       О. Юшко

Read 703 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG