accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 15 листопада 2019 11:25

52 сесія Кремінської міської ради

Відповідно до розпорядження Кремінського міського голови від 15.11.2019 р. № 03-01/152 буде проведено пленарне засідання п’ятдесят другої сесії Кремінської міської ради сьомого скликання 27 листопада 2019 року о 10:00 в залі засідань будівлі Кремінської міської ради.

Передбачається внести на розгляд ради наступні питання:

  1. Про затвердження плану діяльності з підготовки та відстеження регуляторних актів Кремінської міської ради у 2020 р.
  2. Про визнання таким, що втратило чинність рішення Кремінської міської ради від 23.12.2015 №3/1 “Про делегування Кремінській районній раді повноважень”.
  3. Про укладення договору оренди нерухомого майна з Державною установою “Центр пробації”.
  4. Про передачу майна з балансу Дочірнього підприємства “Кремінське комгосподарство” комунального підприємства “Кремінна-Комунсервіс” на баланс Кремінської міської ради.
  5. Про внесення змін до рішення Кремінської міської ради від 22.02.2012 №22/5 “Про пайову участь замовників у розвитку інфраструктури м. Кремінна”.
  6. Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2019 рік.
  7. Про здійснення запозичення та залучення гранту у 2019 році.
  8. Про передачу майна з балансу Кремінської міської рада на баланс ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС».
  9. Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради на баланс КП «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство».
  10. Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 7 по вулиці Центральна з балансу ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ЦЕНТР 7 - КРЕМІННА».
  11. Про передачу технічних паспортів на багатоквартирні житлові будинки з балансу Кремінської міської ради на баланс об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).
  12. Про надання згоди на списання з балансу Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства основного засобу.
  13. Про передачу майна на відповідальне зберігання з Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства до комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради.
  14. Про внесення змін до номенклатури норм та обсягів накопичення матеріально - технічних засобів для місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у місті Кремінна на 2019-2020 роки.
  15. Про надання дозволу на оприбуткування коштів від списання металобрухту КП «Кремінське водопровідно – каналізаційне господарство».
  16. Земельні питання.
  17. Інші питання.
Read 2551 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG