accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 31 травня 2018 16:21

Обговорення питання щодо узгодження проекту містобудівної документації Детального плану території, призначеної для розміщення промислового майданчика нетипової шахти ТОВ «Укркарбо»

31 травня 2018 р. в залі засідань Кремінської районної державної адміністрації відбулося громадське обговорення питання щодо узгодження проекту містобудівної документації Детального плану території, призначеної для розміщення промислового майданчика нетипової шахти ТОВ «Укркарбо» в межах ділянки «Резервне поле шахти «Кремінна», за межами населеного пункту м.Кремінна на території Кремінського району Луганської області.

У заході прийняли участь міський голова, секретар міської ради, посадові особи райдержадміністрації та районної ради, представники Громадських рад при міській раді та райдержадміністрації і мешканці міста.

З доповіддю виступили директор ТОВ «Укркарбо» Каленюк В.Н, засновник ТОВ «Укркарбо» Грицай І.В., головний архітектор проекту Махова Т.Г., голова Кремінської організації ветеранів шахтарської праці Підстепний В.О.

За підсумками обговорення даного питання, громадськістю міста було схвалено проект, так як реалізація його дозволить забезпечити створення робочих місць та збільшить надходження до бюджету.

 

Громадські слухання щодо проекту містобудівної документації Детального плану території для розміщення промислового майданчика нетипової шахти ТОВ «Укркарбо»

Детальний план території для розміщення проммайданчика нетипової шахти "Укркарбо"


 

Read 1864 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG