accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 20 березня 2018 11:40

Навчальний візит на Полтавщину

З 12 по 16 березня у Полтавській області відбувся навчальний візит на тему «Діалог для порозуміння громадськості та влади з обміном кращими локальними практиками задля сталого розвитку», в якому взяли участь спеціалісти відділу ЖКГ та будівництва Кремінської міської ради.

Зустріч відбулася завдяки ЄС в рамках проекту «Відновлення врядування та примирення в охоплених конфліктом громадах України», який реалізується ПРООН в Україні за підтримки Швейцарської Конфедерації, уряду Швеції та організаційній складовій Полтавського ресурсного центру розвитку громад Полтавської обласної державної адміністрації.

Програмою заходу було передбачено обговорення кращих практик впровадження механізмів співпраці з громадськістю у Полтавській області, презентація досвіду громад Новосанжарського району з реалізації проектів міжмуніципального співробітництва, в тому числі в рамках реалізації МТД проектів та обговорення досвіду використанням механізмів ММС.

У Миргородській міській раді організатори розповіли про залучення ресурсів міжнародної технічної допомоги органом місцевого самоврядування, впровадження проектів інноваційного врядування (SMART) та презентували досвід співпраці з представниками громадськості в рамках проектів ОСББ та громадські організації.

Під час зустрічі в Ковалівській сільській раді було обговорено питання розвитку шляхом реалізації спільних та власних ініціатив громади (збір сміття, легалізацій нового сміттєзвалища, благоустрій сільської зони відпочинку).

Навчальний візит був доповнений знайомством з культурою Полтавщини та народним промислом.

Кремінська міська рада висловлює подяку організаторам зустрічі за гостинний та теплий прийом.

 


 

Read 3264 times
Kremins'ka TG