accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 16 березня 2018 09:58

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

   Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята! Жодна з наявних сфер не стоїть так близько до конкретної людини, як житлово-комунальна та побутова. Адже в кожному домі нам потрібні вода, газ, тепло. А як обійтися без водовідведення, без прибирання дворів і вулиць, послуг тих же перукарів чи майстрів по ремонту взуття й одягу, складної побутової техніки?

   Від вас багато в чому залежать настрій людей, їхні усмішки і повсякденний комфорт. Адже саме ви несете в їхні домівки затишок і життєво необхідні зручності. Цей день − це вияв уваги до людей, які своєю працею створюють існування цих та інших простих благ, які є невід’ємною частиною добробуту.

   Висловлюю слова вдячності за те, що, незважаючи на скрутний стан галузі та попри всі економічні труднощі, ви старанно виконуєте свою важливу роботу, яку добре розуміє кожний з нас у випадках затримки з різних причин надання житлово - комунальних послуг.

   Дякую Вам, за самовіддану, відповідальну та почесну працю на благо громади міста.

   Бажаю вам всім здоров'я, злагоди у сім'ях, добробуту і благополуччя у всьому, сумлінних платників і економічно обґрунтованих тарифів на послуги для всіх!

 

Кремінський міський голова                          Ю.О. Прокопенко


 

Read 3556 times
Kremins'ka TG