accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 01 серпня 2017 14:00

Навчальний візит до об'єднаних територіальних громад

    Спеціалісти планово-фінансового відділу Кремінської міської ради взяли участь у навчальному візиті на виконання проекту ПРООН та ООН «Жінки «Відновлення врядування та примиренне на територіях України, що постраждали від кризи», який відбувся з 24 по 29 липня 2017 року у м. Тернопіль, Львів, та ОТГ.

    В ході візиту були проведені розмови зі спеціалістами у сфері децентралізації у Тернопільській ОДА, Великогаївській ОТГ, Байківецькій ОТГ, Теребовлянській ОТГ, Давидівській ОТГ. Даний візит був проведений з метою ознайомлення з кращими та успішними практиками територіального об’єднання громад; з порядком формування місцевих бюджетів ОТГ, його кількісними та якісними показниками, огляд динаміки збільшення доходної та витратної частин бюджету після об’єднання громад; аналіз фіскальної політики на рівні ОТГ; розгляд деяких труднощів, з якими зіткнулись громади на шляху фіскальної децентралізації, та шляхів її подолання; особливості прямих міжбюджетних відносин ОТГ з Державним бюджетом України; пошук нових джерел надходжень до місцевого бюджету та шляхи залучення інвестицій.

    Також в ході навчального візиту спеціалісти Кремінської міської ради були запрошені для участі в круглому столі на тему «Фіскальна децентралізація: проблеми та перспективи» з залученням представників Львівської ОДА, провідних експертів, аудиторів, що працюють з бюджетами ОТГ.

    Досвід роботи ОТГ Тернопольської та Львівської областей спеціалісти міської ради із задоволенням застосують у своїй роботі.

Read 4343 times
Kremins'ka TG