accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 08 листопада 2021 12:17

Інформація відділу з питань будівництва Кремінської міської ради

До Всесвітнього дня містобудування, який відзначається 8 листопада, відділ з питань будівництва Кремінської міської ради звітував про те, що зроблено та поділився планами на 2022- 2023 роки.

Відповідно до Стратегії розвитку Кремінської територіальної громади, основними пріоритетами в громаді є створення комфортного життєвого простору, підвищення доступності і якості соціальних і комунальних послуг для населення та сприяння розвитку туристичної галузі.

В рамках Стратегії сьогодні завершено капітальний ремонт Червонопопівського фельдшерського пункту, завершуються капітальні ремонти приміщення опорного пункту поліцейських офіцерів громади, приміщення «Кремінської міської лікарської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини №3».

Проведено ремонт харчоблоків у Кремінських школах №1 та №4 з придбанням сучасного обладнання, у школах №3 і 4 відремонтовані їдальні.

У дитячому садку «Малятко» виконується капітальний ремонт. В дитячому садочку «Калинонька» відремонтовано туалети. Тривають ремонтні роботи у дитсадку «Катруся», де за ініціативою міського голови Володимира Струка та депутатського корпусу будуть встановлені сонячні батареї.

Реалізується проект Green Хаб «Твоя територія», у рамках якого капітально ремонтується приміщення публічної бібліотеки та буде залучено кошти для придбання обладнання.

Проведено будівництво критої стоянки для автомобілів та комори для зберігання інвентарю по двом амбулаторіям.

Розпочато капітальний ремонт основи пам’ятнику на площі Красна з оновленням знаку «Я люблю Кремінну».

Для безпеки руху за 2021 рік проведено роботи з будівництва світлофорних об’єктів.

Великий обсяг робіт виконано з ямкового ремонту доріг по вулицях: Лиманській, Слобожанській, Центральній, Горького, Кооперативній, Банковій, Полнова, Шевченка. Розробляється проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт автодоріг по вулицях Полнова та Хвойна (з урахуванням вимог інклюзивності). Це буде великий і дороговартісний проект з універсальним дизайном: освітлення, тротуари, велодоріжки. Встановлено два дитячих майданчика. Днями громада отримала три спортивні майданчики, які будуть встановлені на території Кремінських шкіл № 4, 5 та в селі Червонопопівка.

Розроблено проекти з капітального ремонту адміністративної будівлі за адресою: пров. Бульварний, 4, капітального ремонту скверу Шахти №1 в українському стилі (з роледромом, дитячим майданчиком).

Для сприяння розвитку туристичної галузі в громаді, завершується розробка кошторисної документації на об’єкти санаторію «Озерний», з урахуванням новітніх технологій, інклюзивності та енергозбереження.

Постійно проводяться капітальні ремонти водопровідних та каналізаційних мереж громади.

У найближчих планах реконструкція проспекту Дружби та площі Красна (капітальний ремонт фонтану, будівництво туалету, благоустрій). Капітальний ремонт пам`ятних знаків та архітектурних споруд (пам`ятник загиблим воїнам (санаторій Озерний), Братська могила загиблим воїнам (Дубовий гай №2)).

Основними завданнями галузі житлово – комунального господарства є підвищення якості комунальних послуг, а саме будівництво блочно-модульних каналізаційних споруд з використанням новітніх технологій, капітальний ремонт водопровідних мереж, капітальний ремонт мереж вуличного освітлення.

Планується реконструкція бази відпочинку «Лісова поляна» та табору «Мрія».

В галузі екології заплановано рекультивація полігону ТПВ.

Незабаром у Кремінній з’явиться соціальне таксі та спеціально обладнаний автобус, призначений для безкоштовного перевезення пенсіонерів та людей з обмеженими можливостями.

Ми не стоїмо, а йдемо в ногу з часом, з бажанням зробити все, щоб наша громада стала найкращою.

Read 321 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG