accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 25 жовтня 2021 08:45

Перша річниця створення Кремінської територіальної громади

Шановні креміняни!

25 жовтня ми відзначаємо першу річницю створення Кремінської територіальної громади. З цієї нагоди від виконавчого комітету Кремінської міської ради, від її депутатського корпусу та від себе особисто вітаю всіх зі святом!

Минув рік нашої практичної роботи у громаді. Нам вже є про що сказати. Ми впевнено розбудовуємо місцеве самоврядування сьогодні, дбаючи про людей у кожному населеному пункті нашої громади і закладаємо каміння, міцний фундамент для подальшого будівництва. Як і обіцяли, ми придбали для громади санаторій «Озерний», знизили тарифи на воду на 50%. За цей рік нашими комунальниками змонтовано 4827 метрів ліній зовнішнього освітлення, встановлено 294 нових ліхтарі. На жвавих перехрестях встановлено три світлофори, ще один монтується. На базі Кремінської публічної бібліотеці робиться молодіжний Хаб, розпочато будівництво дому для переселенців, який було придбано в громаду минулого року. В листопаді в громаду прийде «інклюзивний» автобус, щоб перевозити в громаді людей з особливими потребами. Днями в громаду вже прийшли три спортивні майданчики за програмою Президента України «Здорова Україна», та будуть встановлені на території Кремінських ліцеїв № 4, 5 та в селищі Червонопопівка. Ще багато чого нами зроблено чи знаходиться в роботі.

Сьогодні ми презентували Мінрегіону, ПРООН та Європейському Інвестиційному Банку шість програм розвитку громади, серед яких - розширення Центру надання адміністративних послуг через капітальний ремонт приміщення колишнього дитсадка «Івушка»; відбудова трьох будівель на території колишнього санаторію «Озерний» і благоустрій його території; реконструкція старих артезіанських свердловин, монтування труб до Рубіжанського водозабору та реконструкція розвідних мереж по нашому місту; будівництво очисних споруд у місті Кремінна. Нас підтримали, в тому числі і співфінансуванням наших проектів!

День громади – це свято, яке знаменує новий етап розвитку і час для аналізу попередніх досягнень. Вірю, що попереду в громади щасливе майбутнє. Низький уклін і велика шана усім мешканцям громади за самовіддану працю, за любов до рідного краю, за внесок у розвиток та добробут громади.

Бажаю всім міцної волі, сили та духу для подальшої розбудови нашої спільної громади! Бажаю кожній родині перш за все миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя та безмежної любові до свого краю. І впевненості! Нехай добробут буде в кожній родині і запашний хліб на столі! Нехай народжуються у нашій громаді нові покоління і нові імена. Нехай віра та любов допомагають долати всі труднощі, а Господь береже кожного з нас!

З повагою, Кремінський міський голова Володимир Струк

 

Read 476 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG