Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 29 квітня 2021 16:10

Річні закупівлі за 2021 рік, квітень 29

ДК 021:2015: 85210000-3 – Розплідники домашніх тварин (Ветеринарні послуги щодо відлову, стерилізації, вакцинації, кліпсування, чіпування та повернення до ареалу перебування безпритульних тварин на території Кремінської територіальної громади)

 

 Закупівля зареєстрована за ідентифікатором UA-2021-03-19-000317-b

 

  1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

Послуги мають відповідати вимогам законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» № 400-ХІІ від 24.02.1994, «Про захист тварин від жорстокого поводження» № 3447-ІV від 21.02.2006, «Про ветеринарну медицину» № 2775-ІІІ від 15.11.2001, «Про благоустрій населених пунктів» № 2807-IV від 06.09.2005, «Про захист населення від інфекційних хвороб» №1645-ІІІ від 06.04.2000р., Організаційно-методичним рекомендаціям та санітарним правилам МОЗ України та нормативним актам Держпродспоживслужби України, а також іншим актам законодавства України та міжнародних актів, згода на обов’язковість яких дана Україною. Послуги мають відповідати умовам надання таких послуг та умовам поводження з тваринами, затвердженим чинним законодавством України.

Відлов безпритульних (бродячих) тварин віком більше 3 місяців та їх транспортування до ветеринарного закладу або комплексу (пересувного комплексу) Виконавця, здійснюється бригадою відлову тварин Виконавця за замовленням Замовника (письмовим або усним, переданим телефонним зв’язком). Відлов тварин проводиться за участю представника Замовника, який з метою підвищення ефективності надання послуг (збільшення кількості виловлених тварин за один виїзд бригади відлову) повинен всіляко сприяти працівникам Виконавця та контролювати якість наданих послуг і кількість виловлених тварин.

  1. Перед початком надання послуг Виконавець погоджує з Замовником форму, зміст і оформлення журналу обліку тварин, що надійшли на стерилізацію та вакцінацію.
  2. Ветеринарна обробка та стерилізація виловлених тварин здійснюється працівниками Виконавця на території ветеринарного закладу або комплексу (пересувного ветеринарного комплексу) Виконавця відповідно до норм чинного законодавства України на території Кремінської територіальної громади. Стерилізація здійснюється Виконавцем з застосуванням анастезії.
  3. Після вакцинації та стерилізації тварини, обов’язково ідентифікувати тварину номерною біркою на вусі та вживленням чіпу для безконтактної ідентифікації.
  4. Виконавець повинен проводити тимчасове післяопераційне утримання тварин з урахуванням годування, пиття та догляду за тваринами відповідно до норм чинного законодавства (знеболення за необхідності та обробка післяопераційних швів);
  5. Виконавець повинен провести утилізацію медичних відходів відповідно до норм чинного законодавства.
  6. Передача Виконавцем простерилізованих та вакцинованих тварин Замовнику, здійснюється після засвідчення підписом, даних осіб, у журналі обліку тварин, що надійшли на стерилізацію та вакцинацію. Безпритульні (бродячі) тварини після ветеринарної обробки та стерелізіції повертаються на місце вилову або розміщуються в притулку (агресивна поведінка, небезпечна для людей хвороба, тощо), який відповідає ветеринарно-санітарним нормам та знаходиться під контролем державної ветеринарної медицини, має приміщення притулку для постійного утримання тварин, ліцензію на ветеринарну практику. Для підтвердження наявності притулку для тварин надається скан-копія відповідного документу, передбаченого наказом Державного комітету ветеринарної медицини України №439 від 15.10.2010 р.
  7. Якщо у вимогах до надання послуг не вказані якісь дії чи заходи, які мають бути здійснені відповідно до чинного законодавства, то виконавець повинен здійснити такі дії та заходи керуючись вимогами чинного законодавства.
  8. Орієнтовний перелік послуг та їх кількість

 

Орієнтовний перелік послуг та їх кількість

п/п

Найменування послуги

Кількість, тварин

Ціна за одиницю, грн., без ПДВ

Ціна за одиницю, грн., з ПДВ

 
 
 

1

Ветеринарні послуги щодо відлову, стерилізації,вакцинації проти сказу, кліпсування, чіпування та повернення до ареалу безпритульних тварин

100

 

 

 

 

2. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням фактичних обсягів споживання у 2020 році та ринкових цін на даний вид товару на момент оголошення закупівлі.

Розмір бюджетного призначення та/або очікувана вартість предмета закупівлі: місцевий бюджет, 199 000,00 грн (Сто дев’яносто дев’ять тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ.

Read 417 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG