Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 27 серпня 2021 14:43

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Додаток 3
до Порядку передачі документації
для надання висновку з оцінки впливу
на довкілля та фінансування оцінки впливу на довкілля

_______________________

(дата офіційного опублікування в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля
(автоматично генерується програмними засобами ведення Реєстру,
не зазначається суб’єктом 
господарювання)

20212247436
(реєстраційний номер справи про оцінку впливу на довкілля планованої діяльності)

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

 

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

 

  1. Планована діяльність

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ДОРБУДРЕСУРС" (далі по тексту ТОВ "ДОРБУДРЕСУРС"). Виробнича діяльність належить до другої категорії видів планованої діяльності та об’єктів, які можуть мати значний вплив на довкілля та підлягають оцінці впливу на довкілля (далі по тексту ОВД), а саме пункт 11 частини 3 статті 3 ЗУ «Про оцінку впливу на довкілля»: виробництво асфальтобетону.

Асфальтобетонний завод (далі по тексту АБЗ) експлуатується з дотриманням існуючої технології виробництва асфальтобетону з використанням асфальтозмішувача «ДС-158». Загальні технічні характеристики основного обладнання (асфальтозмішувач «ДС-158») Потужність: проектна - 55 т/годину, фактична – 19,7 т/годину (14993 т/рік); Тип палива: альтернативне сумішеве пічне паливо.

Прийняті технологічні рішення, враховують сучасні розробки по обладнанню, а також забезпечують безпеку експлуатації і спрямовані на зберігання існуючої екологічної ситуації в регіоні. Для зменшення викидів пилу, який утворюються при спалюванні палива і просушуванні матеріалів, використовується трьохступенева пиловловлююча система, яка складається з осьового прямоточного циклону, групи з чотирьох циклонів «СК-ЦН-40-900» та мокрого пиловловлювача ударно-інерційної дії. Вловлений сухий пил з домішками сажи назовні з асфальтозмішувача не виходить, він осідає та потім направляється в сортувальний пристрій та використовується в якості сировини при виготовленні асфальтобетонної суміши.

Вода, яка використовується для очищення пилового потоку від пилу, відводиться в резервуар-накопичувач об'ємом 10 м3, де після відстоювання, насосами, вода повертається назад в систему мокрого очищення пилового потоку. Утворення виробничих стоків не передбачається, використовується оборотний цикл водопостачання, що дозволяє використовувати відстояну стічну воду, що пройшла процес відстоювання в резервуарі накопичувачі. Підживлення оборотних циклів заводу здійснюється привізною водою або відстояною водою з аккумулюючої ємності для поверхневих стоків. Концепція оборотного водопостачання підприємства повністю виключає скидання промислових стічних вод у водойми або міську каналізацію. Чищення резервуара-накопичувача здійснюється один раз на рік. Шлам відсіву зберігається на складі інертних матеріалів, після досягнення відповідної вологості, також повертається в технологічний процес виробництва асфальтобетону.

На виробничому майданчику АБЗ ТОВ «ДОРБУДРЕСУРС» в м. Кремінна водозабірні свердловини відсутні. На питні і санітарно-гігієнічні потреби використовується вода, яка придбається у спеціалізованих організацій. Доставка води для виробничих потреб виробничого майданчику, який розташований в м. Кремінна, здійснюється за допомогою автоцистерн, із свердловини, яка розташована на іншому виробничому майданчику АБЗ ТОВ «ДОРБУДРЕСУРС» (Луганська область, Старобільський район, с. Половинкине, вул. Степна, буд.40) або у інших спеціалізованих організацій. Можливе використання відстояної води із аккумулюючої ємності для поверхневих стоків.

Господарсько-побутові стічні води на виробничому майданчику підприємства відводяться до герметичних бетонованих вигребів, з подальшим вивезенням спеціалізованою організацією ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» на умовах укладеного договору (додається до Звіту у додатках).

Місце провадження планованої діяльності: 92950 Луганська область, Сєвєродонецький (Кремінський) район, м. Кремінна, пров. Сєвєрний, буд.1-б.

(загальні технічні характеристики, у тому числі параметри планованої діяльності

(потужність, довжина, площа, обсяг виробництва тощо), місце провадження планованої діяльності)

 

  1. Суб’єкт господарювання

ТОВ «ДОРБУДРЕСУРС». Код згідно з ЄДРПОУ 42381810

(повне найменування юридичної особи, код згідно з ЄДРПОУ)

Юридична адреса об’єкта: 01011, м. Київ, Печерський район, вул. Рибальська, б.13, офіс 4; виробничі потужності об’єкту розташовані за адресою: 92950 Луганська область, Сєвєродонецький (Кремінський) район, м. Кремінна, пров. Сєвєрний, буд.1-б. Телефон: +38 (066) 376-09-27; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

місцезнаходження юридичної особи або місце провадження діяльності фізичної особи - підприємця
(поштовий індекс, адреса), контактний номер телефону
)

  1. Уповноважений орган, який забезпечує проведення громадського обговорення

Департамент комунальної власності земельних, майнових відносин, екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації, за адресою: 93405, м. Сєвєродонецьк, проспект Центральний, 59; (фактична адреса: 93400, м. Сєвєродонецьк, площа Перемоги, 2); електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Тел.: (06452) 2-55-77. Контактна особа: Пономаренко Є.В.

(найменування уповноваженого органу, місцезнаходження, номер телефону та контактна особа)

  1. Процедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати оцінки впливу на довкілля

Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, який видається Департаментом комунальної власності земельних, майнових відносин, екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації.

 (вид рішення про провадження планованої діяльності, орган, уповноважений його видавати, нормативний документ, що передбачає його видачу)

  1. Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань

Тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів (не менше 25, але не більше 35 робочих днів) з моменту офіційного опублікування цього оголошення та надання громадськості доступу до Звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля.

Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби (COVID-19), спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, до повного його скасування та протягом 30 днів з дня скасування карантину, громадські слухання не проводяться і не призначаються на дати, що припадають на цей період,

Громадські слухання (перші) відбудуться: дату, час, місце та адресу проведення громадських слухань не визначено;

 (зазначити дату, час, місце та адресу проведення громадських слухань)

Громадські слухання (другі) відбудуться: не заплановані

 (вказати дату, час, місце та адресу проведення громадських слухань)

  1. Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, що забезпечує доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої доступної інформації щодо планованої діяльності

Департамент комунальної власності земельних, майнових відносин, екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації за адресою: 93405, м. Сєвєродонецьк, проспект Центральний, 59; (фактична адреса: 93400, м. Сєвєродонецьк, площа Перемоги, 2). Тел.: (06452) 2-55-77. Контактна особа: Пономаренко Є.В.

 (зазначити найменування органу, місцезнаходження, номер телефону та контактну особу)

  1. Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, до якого надаються письмові зауваження і пропозиції (у тому числі в електронному вигляді), та строки надання зауважень і пропозицій:

Департамент комунальної власності земельних, майнових відносин, екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації, за адресою: 93405, м. Сєвєродонецьк, проспект Центральний, 59; (фактична адреса: 93400 м. Сєвєродонецьк, площа Перемоги, 2); електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Тел.: (06452) 2-55-77. Контактна особа: Пономаренко Є.В.

 (зазначити найменування органу, поштову та електронну адресу, номер телефону та контактну особу)

Зауваження і пропозиції приймаються протягом усього строку громадського обговорення, зазначеного в абзаці другому пункту 5 цього оголошення.

  1. Наявна екологічна інформація щодо планованої діяльності

Звіт з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності на 373 аркушах.

  1. Місце (місця) розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації (відмінне від приміщення, зазначеного у пункті 6 цього оголошення), а також час, з якого громадськість може ознайомитися з ними

Кремінська міська рада, адреса: 92900 Луганська область, Сєвєродонецький (Кремінський) район, м. Кремінна, проспект Дружби, буд. 13, другий поверх, приймальня, контактна особа – Мельник Яна, тел. 0645421640.

ТОВ «ДОРБУДРЕСУРС», адреса: 92950 Луганська область, Сєвєродонецький (Кремінський) район, м. Кремінна, пров. Сєвєрний, буд.1-б, адміністративна будівля, перший поверх, кабінет вагової, контактна особа – Безкоровайний Сергій Аксентійович майстер Кремінської дільниці з виготовлення асфальтобетону, тел. 066 925 8772.

Дата, з якої громадськість може ознайомитися з документами - 13.09.2021 р.

(найменування підприємства, установи, організації, місцезнаходження, дата, з якої громадськість може ознайомитися з документами, контактна особа)

Read 326 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG