Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 02 серпня 2021 10:07

Конкурс на зайняття вакантних посад педагогічних працівників

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Кремінської міської ради Луганської області оголошує конкурс на зайняття вакантних посад педагогічних працівників:

  1. Вчитель – дефектолог - 1 штатна одиниця (1 ставка);
  2. Вчитель – логопед - 1 штатна одиниця (1 ставка).

СКАСОВАНО

Основні кваліфікаційні вимоги до кандидатів:
вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Психологія», «Дефектологія», «Корекційна робота».
Стаж роботи за фахом до трьох років.

Подання документів

Прийом заяв та документів здійснюється упродовж 20 днів з дня оприлюднення оголошення конкурсу за адресою: місто Кремінна, вулиця Донецька, 98, приміщення Кремінського ліцею №3, перший поверх)

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі:

  • письмова заява на ім’я директора ІРЦ про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;
  • копія паспорта громадянина України;
  • копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж роботи за фахом (як правило, не менше 3-х років);
  • копія (копії) документа (документів) про вищу педагогічну (психологічну) освіту ступеня магістра за спеціалізацією вчителя-логопеда, вчителя-дефектолога із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • письмова згода на збір та обробку персональних даних.

Перелік документів, зазначених в оголошенні, є вичерпним.

Кандидати на вакантні посади педагогічних працівників Центру можуть надати інші документи, які, на їх думку, підтверджують їх професійні чи моральні якості.

Особа з інвалідністю, яка бажає взяти участь у конкурсі та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, у поданій заяві має зазначити необхідні модифікації й адаптації з метою забезпечення її прав на рівні з іншими особами.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, не передбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Комунальна установа “Інклюзивно-ресурсний центр” Кремінської міської ради Луганської області знаходиться за адресою: місто Кремінна, вулиця Донецька, 98, приміщення Кремінського ліцею №3 (перший поверх).

Додаткову інформацію стосовно конкурсного відбору можна отримати у директора КУ «ІРЦ» Кремінської міської ради Луганської області Гаврилюк Cвітлани Миколаївни за тел. (050) 2883687, e-mail: irckreminna@ukr.net .

Read 317 times

Main Menu

Kremins'ka TG