Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 24 червня 2021 11:25

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Предмет закупівлі: ДК 021:2015:55240000-4 Послуги центрів і будинків відпочинку (послуги з оздоровлення та відпочинку дітей у позаміському закладі оздоровлення та відпочинок розташованих по лісовій смузі).

Обґрунтування доцільності закупівлі. Відповідно до програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінської громади «Оздоровлення та відпочинок дітей» для забезпечення оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, які мешкають на території Кремінської територіальної громади.

Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до програми «Оздоровлення та відпочинок дітей».

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Якісні характеристики визначено відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей, а також Державних санітарних правил розміщення, улаштування та експлуатації оздоровчих закладів, затверджених наказом Міністерства охорони здоров'я України від 19.06.96 №172.

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення. Очікувана вартість визначена згідно рішення сесії від 23.12.2020р. №2/26 «Про бюджет міської ради на 2021рік».

Управління освіти, культури, молоді та спорту

Read 276 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG