Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 01 жовтня 2019 09:24

Мейкатон «Розширення прав та можливостей жінок» у Запоріжжі

УВАГА!!! Запорізький благодійний фонд «Єдність за майбутнє», Гараж 48 та Естонська Рада у справах біженців запрошує жінок взяти участь в Мейкатоні «Розширення прав та можливостей жінок» у Запоріжжі з 11 по 17 листопада 2019 року.

Мейкатон – це захід, де учасники навчаються новим навичкам, формують команди та розробляють нові ідеї бізнесу під керівництвом досвідчених менторів. На мейкатоні збираються разом представники, які володіють трьома різними вміннями – творці (майстри, кравці, в’язальниці, швачки), дизайнери (як ІТ – прототипів, так і звичайних речей) та натхненники (учасники, які мають гарну ідею, проте не мають практичних навиків для її втілення, натхненники бізнесу).
Перші 4 дні будуть присвячені ознайомленню з різноманітними інструментами та машинами, а також навчанню, як презентувати свої ідеї. Після цього кожна команда розробить прототип протягом 3-х діб за допомогою менторів. Додатково учасники пройдуть семінар з дизайну, отримають навички, як створити власний веб-сайт та навчаться веденню бізнесу, зокрема, основи бухгалтерії та створення бізнес-плану.
Команди переможців, які будуть відібрані жюрі, будуть нагороджені грантом на створення бізнесу в сумі від 50 000 грн. до 120 000 грн.
Участь у заході безкоштовна. Поселення та транспортні витрати будуть забезпечені для відібраних учасників. Протягом 7-денного заходу жінки, які мають дітей дошкільного віку, будуть мати змогу на час занять залишати їх з сертифікованим вихователем. 
Більше інформації на сайті www.garage48.org.
Останній день подачі заявки – 10 жовтня 2019 року.
Посилання на заявку: https://garage48.typeform.com/to/mAsSUw

Контактна особа: Лідія Ємельянова
Телефон: 063-575-64-34
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Read 507 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG