Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 15 січня 2019 12:50

Інформація для страхувальників

Кремінське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області (далі – відділення управління) нагадує про необхідність подання до відділення управління за підсумками 2018 року:

  • Звіту по коштах загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням, за формою Ф4-ФСС з ТВП до 21 січня 2019 року;
  • Звіту щодо сплати заборгованості зі сплати страхових коштів до Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України до 25 січня 2019 року.

Звіт за формою Ф4-ФСС з ТВП не подається страхувальником у разі:

  • відсутності у страхувальника зобов’язання перед Фондом по субрахунках, на яких ведеться облік розрахунків з Фондом на початок звітного кварталу та оборотів по субрахунках у звітному кварталі;
  • наявності зобов’язання Фонду перед страхувальником на початок року та відсутності оборотів по субрахунках, на яких ведеться облік розрахунків з Фондом у звітному кварталі.

Звіт щодо сплати заборгованості зі сплати страхових коштів до Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України подають страхувальники, які мають заборгованість зі сплати страхових внесків.

Ця звітність подається востаннє.

З 2019 року встановлено нову спрощену форму Звіту по заборгованості страхувальника зі сплати страхових коштів до Фонду.

Таким чином, за І квартал 2019 року звітність до Фонду будуть подавати лише ті страхувальники, які мають заборгованість зі сплати страхових коштів.

Наша адреса: м.Кремінна, проспект Дружби, 1, (гуртожиток Кремінського професійного ліцею) II поверх, телефон: (06454) 2-22-34.

Read 672 times

Main Menu

Kremins'ka TG