Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 22 жовтня 2018 16:05

Про продовження строку подання конкурсних пропозицій на конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення оцінки об’єкта нерухомого майна комунальної власності

Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності Кремінської міської ради продовжує строк подання конкурсних пропозицій на конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення оцінки об’єкта нерухомого майна комунальної власності – приміщення магазину з господарськими будівлями, загальною площею 139,4 кв. м, яке знаходиться за адресою: м. Кремінна, Луганська обл., вул. Затишна (Володарського), 41, для визначення стартової ціни об’єкта з метою приватизації через аукціон.

Конкурсні пропозиції приймаються до 12:00 26 жовтня 2018 року в приміщенні Кремінської міської ради за адресою: м. Кремінна, Луганська обл., просп. Дружби, 13 (каб.№10).

Додаткова інформація щодо конкурсу надається в приміщенні Кремінської міської ради (каб.№10) або за телефоном (06454) 3-10-30. Інформація щодо переліку документів, які повинен подати претендент, міститься за наступним посиланням: http://bit.ly/2S9UcEi .

Read 426 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG