Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 24 січня 2018 15:27

До уваги представників бізнесу - запрошення взяти участь у міжнародній виставці продуктів харчування, напоїв, обладнання для готельно-ресторанного бізнесу та кулінарії «Gulfood 2018»

 

УКРАЇНСЬКИЙ СОЮЗ ПРОМИСЛОВЦІВ І ПІДПРИЄМЦІВ

Вих. №08-1-664 від 15.01.2018

Керівникам підприємств

Керівникам Регіональних відділень УСПП

 

Шановні панове!

 

Український союз промисловців і підприємців (УСПП) спільно з Центром підтримки експорту Київської ТПП запрошують зацікавлені компанії взяти  участь у візиті до м.Дубай, ОАЕ у  складі бізнес делегації  з 17 - 21 лютого 2018 року для відвідування найбільшої Міжнародній виставки продуктів харчування, напоїв, обладнання для готельно-ресторанного бізнесу та кулінарії «Gulfood 2018». 

 Gulfood 2018 є головною виставкою продуктів харчування на Близькому Сході, яку відвідує понад 80 000 підприємців із 170 країн світу. Найбільша кількість відвідувачів з країн Африки, Близького Сходу та Азії, що робить Gulfood 2018 перспективним заходом для українських виробників харчової продукції.  

Під час візиту відбудеться відвідування виставки Gulfood 2018, Gulfood брифінг в Дубайській Торгово-промисловій палаті та заплановано спільно з Посольством України в ОАЕ проведення бізнес - сніданку та В2В зустрічі за участю ділових кіл ОАЕ. 

Загальна вартість участі у програмі візиту для 1-го представника складає еквівалент 1460,00 дол. США. До вартості входить: розміщення інформації про компанію у каталозі експозиції України в форматі А4 для розповсюдження серед відвідувачів виставки; переліт Київ-Дубай-Київ; проживання у готелі 4 ночі (одномісний номер); трансфери аеропорт-готель-аеропорт; трансфери готель-виставка-готель; трансфери згідно програми; вхідні квитки на міжнародну виставку Gulfood 2018 з 18 по 21 лютого 2018 року.  Додатково оплачується вартість візи до ОАЕ у разі необхідності.

Запрошуємо вас та представників вашого піприємства  до участі у програмі візиту та враховуючи обмаль часу для бронювання перельоту/готелю, просимо у стислий термін до 30.01.2018 надіслати електронною поштою заповнену заявку (додається).

            Контакти: тел. 5369642, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Додаток: Анкета-заявка – 1 арк. 

 

З повагою,
Віце-президент УСПП                                                         О.Ю.Блавдзевич


 

Read 578 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG