Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 07 вересня 2017 15:23

Аналіз технічного стану електрогосподарства суб’єктів господарювання

    Законом України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» від 03.11.2016р. № 1728-VIII, яким до 31 грудня 2017р. встановлений мораторій на проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, інспекцією Держенергонагляду здійснюються спільні з представниками підприємств і організацій моніторинги (оцінки) технічного стану і організації експлуатації електричних установок і мереж за зверненнями суб’єктів господарювання, на підставі чого надаються рекомендації та проводяться відповідні консультації щодо усунення виявлених недоліків.

    Зокрема, у серпні 2017 року був проведений моніторинг стану мереж Кремінського РЕМ, щодо підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 роках, було перевірено виконання графіків капітальних ремонтів повітряних ліній та трансформаторних підстанцій, робота з розробки та доведення до споживачів графіків ГАВ (графік аварійних відключень), ГОП (графік обмеження потужності), ГОЕ (графік обмеження електроспоживання) та ГПВ (графік погодинного відключення), перевірений фактичний стан повітряних ліній 6 (10) - 0,4кВ, ТП та КТП. Моніторинг виявив недоліки виконання графіків капітальних ремонтів, а подекуди їх повне невиконання, незадовільний технічний стан повітряних ліній та недоліки в експлуатації трансформаторних пунктів. При цьому, незважаючи на скрутне положення ТОВ «ЛЕО», роботу персоналу за триденним робочим тижнем, Кремінський РЕМ вчасно виконує роботи зі складання графіків аварійних відключень, аварійно-відновлювальні роботи у закріплених мережах, роботи з розчистки трас згідно затвердженого графіку. За результатами моніторингу Кремінському РЕМ була надана довідка з інформацію про фактичний стан підготовки до роботи в ОЗП 2017-2018р.р., а у ТОВ «ЛЕО» надіслані рекомендації, щодо проведення робіт з усунення виявлених зауважень.

    Крім того, впродовж 2017 року був проведений спільний з представниками підприємств (організацій) моніторинг технічного стану і організації експлуатації електричних установок і мереж наступних споживачів електричної енергії Кремінського району:

КП «Креміннатеплокомуненерго»;

КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»;

Відділ освіти Кремінської районної державної адміністрації Луганської області;

ПП «СКС-Агро».

    Пропонуємо керівникам підприємств та організацій регіону, з метою проведення моніторингу (оцінки) технічного стану електрогосподарства звертатися до Сєвєродонецького відділення інспекції Держенергонагляду у Луганській області за адресою: 93400, Луганська область, м. Сєвєродонецьк, пр. Гвардійський, 33, телефон/факс (06452) 5-48-25.

 

Сєвєродонецьке відділення інспекції Держенергонагляду у Луганській області

Read 724 times

Main Menu

Kremins'ka TG