Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 15 лютого 2017 08:52

Запрошення до участі у конкурсі "Підвищення енергоефективності"

Запрошення до участі у конкурсі для реалізації проекту
«Підвищення енергоефективності муніципальної будівлі Кремінської міської ради. Капітальний ремонт фасаду з утепленням стін. Капітальний ремонт приміщень. Капітальний ремонт (заміна) віконних блоків», розташованого за адресою пр.Дружби, 13 м.Кремінна Луганської області

З метою реалізації проекту у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, Кремінська міська рада запрошує підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання робіт у межах Мікропроекту «Підвищення енергоефективності муніципальної будівлі Кремінської міської ради. Капітальний ремонт фасаду з утепленням стін. Капітальний ремонт приміщень. Капітальний ремонт (заміна) віконних блоків», розташованого за адресою пр.Дружби, 13 м.Кремінна Луганської області.

Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.

Документацію для участі у конкурсі можна безкоштовно отримати за такою адресою: Луганська область, м.Кремінна, проспект Дружби, 13 (приміщення міської ради), каб.№ 10.

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 90 (дев’яносто ) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою до 09.00 годин 02 березня 2017 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників конкурсу. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам нерозкритими.

 

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефоном: (06454) 3-10-30.

Read 667 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG