Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 26 жовтня 2021 14:10

Формування складу Молодіжної ради при Кремінській міській раді

До відома громадськості

Керуючись Законами України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», «Про дитячі та молодіжні громадські організації», статтею 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи» та з метою активізації участі молоді у соціальному, культурному та громадському житті Кремінської міської територіальної громади формується склад Молодіжної ради при Кремінській міській раді.

До складу молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, які є:

  • представниками громадських об’єднань та/або відокремлених підрозділів громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій, що провадять діяльність у сфері молодіжної політики, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території Кремінської міської територіальної громади (за згодою);
  • представниками закладів освіти, кандидатури яких подаються учнівським або студентським самоврядуванням кожного навчального закладу (за згодою);
  • жителями Кремінської міської територіальної громади, які делегуються до складу молодіжної ради в порядку, визначеному положенням про молодіжну раду (за згодою) або порядок їх делегування визначається ініціативною групою з підготовки установчих зборів, сформованою місцевою радою (далі - ініціативна група).

Установчі збори для формування складу Молодіжної ради відбудуться 08 грудня 2021 року о 14:00 в залі засідань міської ради.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

  • прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу молодіжної ради;
  • біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації;
  • інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого таким інститутом представника на обробку його персональних даних.

Прийом заяв буде здійснювати відповідальна особа за проведення установчих зборів з формування складу Молодіжної ради при Кремінській міській раді Мамчур О.П., до 16 листопада 2021 року в міській раді, каб. № 21. Телефон для довідок: (+380) 95-518-29-89.

Read 309 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG