Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 29 березня 2021 16:55

2021/74. Про затвердження персонального складу комісії з питань звільнення громадян від плати за надання соціальних послуг КУ «Центр надання соціальних послуг» Кремінської міської ради

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

«29» березня 2021 року

Кремінна

№ 03-01/74

Про затвердження персонального складу
комісії з питань звільнення громадян
від плати за надання соціальних послуг
КУ «Центр надання соціальних послуг»
Кремінської міської ради

 

З метою розгляду звернень осіб про надання соціальних послуг комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» та вирішення питань щодо звільнення від плати за надання соціальних послуг, відповідно до пункту 7 статті 28 Закону України « Про соціальні послуги» пункту 21 Порядку організації надання соціальних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 587, керуючись п. 1.3. Положення про комісію з питань звільнення громадян від плати за надання соціальних послуг Центром надання соціальних послуг, затвердженого рішенням міської ради від 05.02.2021 № 4/13, ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування»

 

  1. Затвердити персональний склад комісії з питань звільнення громадян від плати за надання соціальних послуг КУ «Центр надання соціальних послуг» Кремінської міської ради, що додається.
  2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на тимчасово виконуючу обов’язки заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Кремінської міської ради Макогон Н. М.

 

Секретар міської ради                    Володимир БАБУШКІН

Read 163 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG