Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 16 серпня 2021 14:31

575. Про продовження перебування в сім’ї патронатного вихователя

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

«10» серпня 2021 року

Кремінна

 № 575

Про продовження перебування
малолітнього ХХХ, ХХХ р. н.,
в сім’ї патронатного вихователя

 

Розглянувши заяву гр. ХХХ, ХХХ р. н., яка зареєстрована та фактично проживає за адресою: провулок ХХХ, буд. ХХХ, м. Кремінна, Луганська область щодо продовження тимчасового перебування її малолітнього сина ХХХ, ХХХ р. н., який опинився в складних життєвих обставинах, в сім’ю патронатного вихователя ХХХ, ХХХ р. н., яка зареєстрована та фактично проживає за адресою: вул. ХХХ, буд. ХХХ, селище Діброва, Сєвєродонецького району Луганської області.

Керуючись ст.ст. 34, 40, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 7 ст. 252, ч. 1 ст. 253, ч. 1 ст. 256 Сімейного кодексу України, Порядком створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя, влаштування, перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.03.2017 № 148 «Деякі питання здійснення патронату над дитиною», розпорядженням голови Кремінської районної державної адміністрації від 03.09.2020 р. № 374 «Про створення сім’ї патронатного вихователя», враховуючи протокол комісії з питань захисту прав дитини від 09.08.2021 № 9, заяву громадянки ХХХ виходячи з інтересів дитини, виконавчий комітет Кремінської міської ради Луганської області

ВИРІШИВ:

  1. Продовжити термін перебування малолітнього ХХХ, ХХХ р. н., який опинився в складних життєвих обставинах, за заявою матері ХХХ, ХХХ р. н., в сім’ї патронатного вихователя ХХХ, ХХХ р. н., яка зареєстрована та фактично проживає за адресою: вул. ХХХ, буд. ХХХ, селище Діброва, Сєвєродонецького району Луганської області, строком на три місяці з 05 серпня 2021 року.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на тимчасово виконуючу обов’язки заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Кремінської міської ради Макогон Н.М.

 

Т.в.о. міського голови з питань
виконавчих органів ради                                                Георгій ДЗИВУЛЬСЬКИЙ

Read 203 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG