Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 03 серпня 2021 10:10

569. Про затвердження протоколу постійної громадської комісії з житлових питань

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

27 липня 2021 року

Кремінна

№569

Про затвердження протоколу постійної
громадської комісії з житлових питань

             Розглянувши протокол № 4 від 14.07.2021 засідання комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Кремінської міської ради, керуючись Житловим кодексом Української РСР, Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, Положенням про порядок надання службових жилих приміщень і користування ними в Українській РСР та Переліком категорій працівників, яким може бути надано службові жилі приміщення, затверджених Постановою ради Міністрів від 04.02.1988 № 37, п.п. 8, п. б ч.1 ст. 30, ст.ст. 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради:

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити протокол № 4 від 14.07.2021 постійної громадської комісії з житлових питань при виконкомі Кремінської міської ради.
    Додаток – 2 арк.
  2. Надати ордер на вселення до службового житла КНП «Кремінська БЛ Кремінської міськради до квартири № 3 у буд. №4 по вул. Побєди (загальною площею 42,5 кв.м., житловою площею 24,5 кв.м.) – лаборанту клініко – діагностичної лабораторії Логвіновій Ірині Олександрівні, 20.01.1984 р.н.
  3. Начальнику відділу з питань житлово-комунального господарства, екології та управління комунальним майном міської ради підготувати та видати ордер згідно п. 2 даного рішення.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітету Кремінської міської ради – начальника відділу з питань житлово-комунального господарства, екології та управління комунальним майном Китайгору І.О.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 179 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG