Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 23 грудня 2020 09:23

10 Про надання дозволу на об’єднання двох домоволодінь в одне та присвоєння поштової адреси

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

22 грудня 2020 року

Кремінна

№ 10

Про надання дозволу на об’єднання
двох домоволодінь в одне та
присвоєння поштової адреси
(за заявою --------------------)

 

З метою розгляду звернення гр. ----------------------------------, розглянувши акт комісійного обстеження від -----------------, керуючись Тимчасовим порядком реалізації експериментального проекту з присвоєння адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна, затвердженого Постановою Кабінету міністрів України від 27.03.2019 № 367, розпорядженням Кремінського міського голови від 10.02.2016 № 03-01/18 «Про перейменування вулиць», ст.ст. 30,31,40,59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Кремінської міської ради:

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити акт комісійного обстеження домоволодінь № --- та № ----по вулиці --------------- у селищі ----------------- міста Кремінна від ----------------.

Додаток 1– 2 арк.

  1. Надати дозвіл на об’єднання двох домоволодінь, власником яких є ----------------------------------------: на підставі свідоцтва про право на спадщину за законом від -------- зареєстровано в реєстрі за № ---- домоволодіння № ---- по вул. ------------- сел. ------------------- м. Кремінна та на підставі Свідоцтва про право на спадщину за законом від --------------- зареєстровано в реєстрі за № ---- домоволодіння № ----- по вул. ------------- сел. ------------- м. Кремінна.
  2. Об’єднаному домоволодінню присвоїти єдину поштову адресу: Луганська область, Сєвєродонецький район, місто Кремінна, селище -------------------- вулиця ------------, будинок № ------.
  3. Рекомендувати власнику майна -------------------.:

4.1. звернутися до Кремінського РБТІ з метою виготовлення технічної документації на об’єднане домоволодіння;

4.2. після виготовлення технічної документації внести зміни у відомості про майно в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

 

Міський голова                     В.О.СТРУК

Read 355 times

Main Menu

Kremins'ka TG