Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 19 серпня 2020 11:49

175 Про внесення змін до рішення виконкому Кремінської міськради від 14.02.2018 №56 «Про створення постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

11 серпня 2020 року

Кремінна

№ 175

Про внесення змін до рішення
виконавчого комітету Кремінської
міської ради від 14.02.2018 № 56
«Про створення постійно діючої комісії
з питань поводження з безхазяйними
відходами»

 

На виконання ст.12 Закону України «Про відходи», постанови Кабінету Міністрів України від 03.08.1998 №1217 «Про затвердження Порядку виявлення та обліку безхазяйних відходів», з метою запобігання або зменшення обсягів утворення відходів, додержання умов поводження з ними, запобігання негативному впливу їх на навколишнє природне середовище і здоров'я людей, у зв’язку з кадровими змінами в апараті виконавчого комітету Кремінської міської ради, керуючись ст.ст. 33,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконком міської ради

ВИРІШИВ :

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 14.02.2018 № 56 «Про створення постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами», а саме:
- виключити зі складу комісії Наумчук О. Г. - інспектора з благоустрою відділу житлово-комунального господарства та будівництва апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради, секретаря комісії
- включити до складу комісії Молчанова Р.В.- інспектора з благоустрою відділу житлово-комунального господарства та будівництва апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради, секретаря комісії.

2. Інші пункти рішення залишити без змін.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Перший заступник міського голови                 Г. ДЗИВУЛЬСЬКИЙ

Read 311 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG