Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 27 липня 2020 09:41

142 Про погодження місця розташування тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності ФОП Акімовій Р.А.

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

21 липня 2020 року

Кремінна

№142

Про погодження місця розташування
тимчасової споруди для здійснення
підприємницької діяльності
ФОП Акімовій Р.А.

 

   Розглянувши заяву та надані документи ФОП Акімової Римми Анатоліївни щодо погодження місця розташування тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності на території присадибної земельної ділянки, за адресою: Кремінський р-н, м. Кремінна, вул. Лиманська (колишня Куйбишева), 93, враховуючи позитивний висновок головного архітектора з цього питання, керуючись п. 8 а ст. 30, ст. ст. 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 99 Земельного кодексу України виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Погодити місце розташування тимчасової споруди – торговельного павільйону ФОП Акімовій Риммі Анатоліївні для здійснення підприємницької діяльності (роздрібної торгівлі овочами та фруктами) за адресою: Кремінський р-н, м. Кремінна, вул. Лиманська, 93, на присадибній земельній ділянці з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель, що перебуває у приватній власності Рубан Лариси Іванівни - Державний акт на право власності на земельну ділянку ------ від 29.05.2003.
  2. ФОП Акімовій Р.А до початку робіт зі встановлення торгівельного павільйону провести роботу щодо зміни цільового призначення частки зазначеної земельної ділянки.

 

Міський голова                     Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 359 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG