Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 25 червня 2020 10:38

115 Про затвердження протоколу постійної громадської комісії з житлових питань

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

19 червня 2020 року

Кремінна

№115

Про затвердження протоколу
постійної громадської комісії
з житлових питань

 

            Розглянувши протокол № 4 від 09.06.2020 засідання постійної комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Кремінської міської ради, керуючись Житловим кодексом Української РСР, Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п.п. 8, п. б ч.1 ст. 30, ст.ст. 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради:

ВИРІШИВ:

1. Затвердити протокол № 4 від 09.06.2020 постійної громадської комісії з житлових питань при виконкомі Кремінської міської ради.
Додаток – 7 арк.

2. Зняти з квартирного обліку осіб, що потребують поліпшення житлових умов Смагу Вікторію Вікторівну, на підставі п.п.1 ч. 2 ст. 40 Житлового кодексу Української РСР.

3. Взяти на квартирний облік:

3.1 Батуєва Дмитра Миколайовича, ----р.н., у складі сімї – 1 особа, на пільгову чергу, для позачергового отримання житла, як дитину, позбавлену батьківського піклування, та який потребує поліпшення житлових умов, в зв’язку з відсутністю житла, для покращення житлових умов.

Підстава для внесення у списки громадян, які користуються правом позачергового отримання житла: підпункт 3 пункту 46 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п. 5 ч.1 ст.46 Житлового кодексу Української РСР;

3.2 Рубана Вадима Олександровича, ----- р.н., у складі сімї – 1 особа, на пільгову чергу, для позачергового отримання житла, як дитину, позбавлену батьківського піклування, та який потребує поліпшення житлових умов, в зв’язку з відсутністю житла, для покращення житлових умов.

Підстава для внесення у списки громадян, які користуються правом позачергового отримання житла: підпункт 3 пункту 46 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п. 5 ч.1 ст.46 Житлового кодексу Української РСР;

3.3 Майбороду Віктора Ярославовича, ----- р.н., у складі сімї – 1 особа, на пільгову чергу, для позачергового отримання житла, як дитину, позбавлену батьківського піклування, та який потребує поліпшення житлових умов, в зв’язку з відсутністю житла, для покращення житлових умов.

Підстава для внесення у списки громадян, які користуються правом позачергового отримання житла: підпункт 3 пункту 46 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п. 5 ч.1 ст.46 Житлового кодексу Української РСР;

3.4 Смирнову Марину Олександрівну, ----- р.н. у складі сімї 2

особи (дитина Смирнов К.В., ----- р.н.) на пільгову чергу, для першочергового отримання житла, як одинока мати, та яка потребує поліпшення житлових умов, в зв’язку з відсутністю житла, для покращення житлових умов.

Підстава для внесення у списки громадян, які користуються правом першочергового отримання житла: підпункт 11 пункту 44 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п.12 ч.1 ст.45 Житлового кодексу Української РСР.

3.5 Морозову Наталію Вікторівну, ----- р.н., у загальну чергу осіб, що потребують поліпшення житлових умов, який як таку, що проживає не менше 5 років за договором найму (оренди) в будинках (квартирах), що належать громадянам на праві приватної власності, в зв’язку з відсутністю житла, для покращення житлових умов.

Підстава для внесення у списки громадян, які користуються правом перебування на квартирному обліку осіб, що потребують поліпшення житлових умов: підпункт 5 пункту 13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п. 5 ч.1 ст.34 Житлового кодексу Української РСР;

3.6 Макарову Ольгу Євгенівну, ----- р.н., у складі сімї 3 особи

(чоловік Макаров О.В., -----р.н., мати Воронцова Г.А., ------ р.н. ) у загальну чергу осіб, що потребують поліпшення житлових умов, який як таку, що проживає не менше 5 років за договором найму (оренди) в будинках (квартирах), що належать громадянам на праві приватної власності, в зв’язку з відсутністю житла, для покращення житлових умов.

Підстава для внесення у списки громадян, які користуються правом перебування на квартирному обліку осіб, що потребують поліпшення житлових умов: підпункт 5 пункту 13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п. 5 ч.1 ст.34 Житлового кодексу Української РСР.

  1. Начальнику відділу житлово-комунального господарства та будівництва апарату виконавчого комітету міської ради внести відповідні данні до реєстру обліку потребуючих поліпшення житлових умов згідно п. 2 , п. 3 даного рішення.
  2. Затвердити списки громадян, які мають право на отримання житла, станом на 01.07.2020 р. згідно додатків:

- загальна черга згідно додатку 1 – 114 осіб;

- черга громадян, які мають право на позачергове отримання житла при виконкомі Кремінської міської ради згідно додатку 2 – 82 осіб;

- черга громадян які мають право на першочергове отримання житла при виконкомі Кремінської міської ради згідно додатку 3 – 25 осіб.

  1. Затвердити перелік документів необхідних для взяття на квартирний облік осіб, що потребують поліпшення житлових умов при виконавчому комітеті Кремінської міської ради згідно додатку 4.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                     Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 290 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG