Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 25 червня 2020 10:28

111 Про оголошення конкурсу, затвердження конкурсної документації та складу конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Кремінської міськради

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

19 червня 2020 року

Кремінна

№ 111

Про оголошення конкурсу, затвердження
конкурсної документації та складу конкурсної
комісії з визначення виконавця послуг з вивезення
побутових відходів на території Кремінської міської ради

 

З метою розвитку ринкових відносин, ліквідації монополії у сфері житлово-комунального господарства у частині надання послуг з вивезення побутових відходів, забезпечення якісного та своєчасного збору та вивезення побутових відходів, відповідно рішення сесії Кремінської міської ради від 05.06.2019 № 46/3 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Кремінської міської ради», Закону України «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України 25.07.2005 № 631 «Про затвердження порядку проведення конкурсу з надання житлово-комунальних послуг» та постанови Кабінету Міністрів України 16.11.2011 № 1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів», керуючись ст.ст. 30, 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконком Кремінської міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Оголосити конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Кремінської міської ради.
  2. Затвердити конкурсну документацію з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Кремінської міської ради.
    Додаток 1 – 13 арк.
  3. Затвердити склад конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Кремінської міської ради.
    Додаток 2 – 1 арк.
  4. Встановити термін подання конкурсних пропозицій 30 календарних днів з дати оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.
  5. Організатору конкурсу забезпечити оприлюднення оголошення про проведення конкурсу у ЗМІ та на офіційному сайті міської ради.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                                          Ю.ПРОКОПЕНКО

Read 361 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG