Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 18 березня 2020 14:37

59 Про затвердження протоколу постійної громадської комісії з житлових питань

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

17 березня 2020 року

Кремінна

№59

Про затвердження протоколу постійної
громадської комісії з житлових питань

 

        Розглянувши протокол № 2 від 05.03.2020 засідання постійної комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Кремінської міської ради, керуючись главою 1 Житлового Кодексу Української РСР, Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п.п. 8, п. б ч.1 ст. 30, ст.ст. 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради:

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити протокол № 2 від 05.03.2020 постійної громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Кремінської міської ради.
    Додаток – 4 арк.
  2. Взяти на квартирний облік громадян:
    2.1 Бабенко Ангеліну Сергіївну, ----- р.н., у складі сімї – 1 особа, на пільгову чергу, для позачергового отримання житла, як дитину – сироту, та яка потребує поліпшення житлових умов, в зв’язку з відсутністю житла, для покращення житлових умов.
    Підстава для внесення у списки громадян, які користуються правом позачергового отримання житла: підпункт 3 пункту 46 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п. 5 ч.1 ст.46 Житлового кодексу Української РСР;
    2.2 Радовітченко Наталію Миколаївну, ----- р.н., у складі сімї – 2 особи у загальну чергу осіб, що потребують поліпшення житлових умов, як таку, що проживає не менше 5 років за договором найму (оренди) в будинках (квартирах), що належать громадянам на праві приватної власності, в зв’язку з відсутністю житла, для покращення житлових умов.
    Підстава для внесення у списки громадян, які користуються правом перебування на квартирному обліку осіб, що потребують поліпшення житлових умов: підпункт 5 пункту 13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п. 5 ч.1 ст.34 Житлового кодексу Української РСР.
  3. Начальнику відділу житлово-комунального господарства та будівництва апарату виконавчого комітету міської ради внести відповідні дані до реєстру обліку громадян, потребуючих поліпшення житлових умов згідно п. 2 даного рішення.
  4. Затвердити списки громадян, які мають право на отримання житла, станом на 01.04.2020 р. згідно додатків:
    - загальна черга згідно додатку 1 – 109 осіб;
    - черга громадян, які мають право на позачергове отримання житла. згідно додатку 2 – 25 осіб;
    - черга громадян які мають право на першочергове отримання житла, згідно додатку 3 – 79 осіб.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                                    Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 403 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG